Vittore Postat Mai 22, 2011 Share Postat Mai 22, 2011 (editat) azi 22 MAi 2011 Bulgaria cascade Krushunski Editat Mai 22, 2011 de Vittore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Mai 22, 2011 Share Postat Mai 22, 2011 https://picasaweb.google.com/AlinXod/22052011CascadaKrushunski?authkey=Gv1sRgCLPImY6Vga30QQ&feat=directlink Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Mai 22, 2011 Share Postat Mai 22, 2011 (editat) Cascadele Krushunski Editat Mai 22, 2011 de SDS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack21 Postat Mai 23, 2011 Share Postat Mai 23, 2011 Si aici ceva poze: https://picasaweb.google.com/102262380578061019723/BG052011?authkey=Gv1sRgCMaT2uTR74KlmgE&feat=directlink Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorcicle Postat Mai 23, 2011 Share Postat Mai 23, 2011 Frumoase locuri ! Faina tura ! Daca se poate sa postati cateva info referitoare la distanta, repere de localizare a locatiei si cost de vizitare ar fi minunat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Mai 23, 2011 Autor Share Postat Mai 23, 2011 (editat) jack21 : super poze , cand mai iesi cu cumnatu` , da de stire , n-am avut timp destul sa va admir motoarele dar stiu ca faceti poze tari ! motorcicle : detalii traseu la intalniri ! Editat Mai 23, 2011 de Vittore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorcicle Postat Mai 24, 2011 Share Postat Mai 24, 2011 jack21 : super poze , cand mai iesi cu cumnatu` , da de stire , n-am avut timp destul sa va admir motoarele dar stiu ca faceti poze tari ! motorcicle : detalii traseu la intalniri ! Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Mai 25, 2011 Share Postat Mai 25, 2011 Foarte interesanta motocicleta din prima poza. Pacat ca nu se vede clar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Mai 25, 2011 Autor Share Postat Mai 25, 2011 Foarte interesanta motocicleta din prima poza. Pacat ca nu se vede clar. prima din stanga , rosie , Honda Pan European , userul jack21 , e aici pe forum ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maniakz Postat Mai 25, 2011 Share Postat Mai 25, 2011 prima din stanga , rosie , Honda Pan European , userul jack21 , e aici pe forum ! Cred ca Placebo se referea la Harleyul mutant al lui Doug. Foarte tare ca v-ati intalnit cu el! Foarte interesanta motocicleta din prima poza. Pacat ca nu se vede clar. Cred ca la asta te refereai : http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=681994 nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Mai 25, 2011 Autor Share Postat Mai 25, 2011 daaaa , omul ne-a vazut opriti la o regrupare si credea ca avem nevoie de ajutor , a oprit , a intrebat , ne-a oferit un nr tel daca avem nevoie de ajutor pe teritoriul Bulgariei , noi am profitat si ne-am pozat cu el , vorbea de o plecare la Magadan , este impresionant omul ! Harley-ul e facut de el !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackcelnegru Postat Mai 26, 2011 Share Postat Mai 26, 2011 Frumoasa tura, frumoase locuri, impresionante imagini... Chiar ma uitam si eu cam lung la motocicleta din prima poza... hmmm... Si ca o observatie amicala, topicul trebuia pus pe "Imagini din calatoriile pe 2 roti". Asta e topicul cu poze de la intruniri... Dar nu iti fa probleme...am bagat de seama ca nu esti singurul... Multa bafta si asfalt uscat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate