Serban.S Postat Mai 28, 2011 Share Postat Mai 28, 2011 Pe 8 iunie va fi un miting aviatic (Thunder over The Black Sea) unde va evolua echipa de acrobație aeriană Thunderbirds. Mi-ar placea sa dau o fuga pina acolo sa imi clatesc ochii (sper sa ne ajute si vremea). Merge careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 nu promit , fiind Miercurea ( ce cretini , in weekend nu organizau ! ) insa merita fiecare minut sub cerul plin de avioane ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 (editat) huuuuuaaaa somerilor ce dracu au pus o si astia MIERCURI cer senin sa aveti Editat Mai 30, 2011 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriel chelaru Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 huuuuuaaaa somerilor ce dracu au pus o si astia MIERCURI cer senin sa aveti Pai au pus-o miercuri pentru ca ei aveau destinatie initiala Turcia. Cu alte cuvine, la turci va fi in week-end, si, daca tot erau in zona, s-au gandit sa treaca intr-o fuga si pe la noi, ca si-asa e treaba cu scutul anti-racheta, baza americana de la Kogalniceanu, etc. Partea frumoasa e ca pe site-ul lor figura aeroporul Baneasa, insa lucrurile s-au cam schimbat intre timp. http://www.cartula.ro/forum/topic/1739-thunderbirds-in-romania-a-doua-oara/ in orice caz e un eveniment care nu prea trebuie ratat...cine stie cand vor mai veni, daca vor mai veni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 merg eu, daca pleaca mai multi incolo scrieti de unde si la ce ora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 eu merg mai mult ca sigur doar ca am viteza mica,100kmh maxim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aran Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 (editat) Unul in week-end. Sambata , 6 august http://www.pro-bike.ro/forums/topic/81784-miting-de-aviatiune-%E2%80%93-banesti-6-august-2011/page__pid__426227#entry426227 Editat Mai 31, 2011 de Aran Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 (editat) cam asa suna anuntul : "Pe data de 8 iunie 2011 va avea loc show-ul aerian Thunder over The Black Sea – Constanța Air Show 2011. La manifestarea aeriană va participarea echipa de acrobație aeriană Thunderbirds, ce aparține United States Air Force, care va evolua cu aeronave F-16. Acestora li se vor alătura aeronavele militare ce aparțin Forțelor Aeriene Române: IAR-99 Soim, C-27J Spartan, Mig-21 Lancer, IAR-330 Puma, avioane uÂşoare ale Aeroclubului României Zlin142, Extra 300L, Extra 300 SC, AN2 Âşi PZL-104 Âşi participanți ai Agenției de ParaÂşutism." evenimentul din 6 August e cu "musculite de avioane" pe langa F16 si Mig-uri , asa ca trebuie sa asteptam anuntul definitiv cu ora exacta de incepere , probabil ca pe la ora 8 dimineata ar trebui sa fim la iesire pe A2 pt ca pe la 10 sa ne asezam linistiti pe iarba cu foto/binoclu spre ceruri ! amin @gabrielchelaru : au trecut 4 ani de la intalnirea din link-ul postat de tine ! da-ne noutati ! Editat Mai 31, 2011 de Vittore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aran Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 (editat) evenimentul din 6 August e cu "musculite de avioane" pe langa F16 si Mig-uri Un meserias al meseriasilor pe musculite in top la clasa de top " unlimited Free Style " care a zburat si pe cele din " clasa greilor" spunea despre unul din aceasta clasa " SU27 este limitat din punct de vedere al manevrelor" . Clar,limitat pentru skill-ul unui pilot no.1 Ambele evenimente se anunta a fi tari. Fiecare are spectaculozitatea lui. Editat Mai 31, 2011 de Aran Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 Daca nu ploua vin si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 @Aran , dictatorule , nu ma intelege gresit , nu vreau sa-i jignesc pe "cei mici" , insa ma incanta zgomotele produse de motoarele de Mig sau celelalte jivine , toti pilotii sunt niste nebuni frumosi si merita tot respectul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aran Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 (editat) toti pilotii sunt niste nebuni frumosi si merita tot respectul ! Toti pilotii de avioane,pilotii motocicletelor si pasagerii acestora. http://www.youtube.com/watch?v=IVEgDu-McMs Editat Mai 31, 2011 de Aran Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klu Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 Programul oficial al spectacolului este urmatorul: - 10.00 accesul publicului; - 12.00 deschidere - Agentia de parasutism; - 12.05 Aeroclubul Romaniei; - 13.25 Agentia de parasutism; - 13.45 Fortele Aeriene Romane (I.A.R. 99, MIG 21, ambele evolutii in formatie si solo); - 14.15 C-130 U.S.M.C.+parasutisti; - 15.00 Thunderbirds; - 16.15 sesiune autografe Thunderbirds; - 17.15 inchidere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iunie 1, 2011 Share Postat Iunie 1, 2011 inseamna ca nu merita plecat devreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sadixkid Postat Iunie 5, 2011 Share Postat Iunie 5, 2011 la ce te asteptai? E ca la o gala de box, doar nu vrei sa vezi meciul pentru centura in deschiderea evenimentului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Iunie 6, 2011 Autor Share Postat Iunie 6, 2011 (editat) eu merg mai mult ca sigur doar ca am viteza mica,100kmh maxim Relax man, cam asa voi merge si eu. Dupa cum am vazut in orarul evenimentului (multumiri @klu), nu prea are rost sa ne grabim exagerat. Pe unde preferati sa mergeti ? Autostrada sau drumul vechi ? Daca tot mergem incet ... Editat Iunie 6, 2011 de Serban.S Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 va rog are cineva coordonatele exacte ale intrarii in aeroport? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator PopaCosmin Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 Si eu vreau sa ajung la miting, insa prefer autostrada, idiferent de viteaza cu care se merge (insa nu mai mult de 140) @klu aveti si cu migurile program? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 astea sunt coordonatele: N44.357114 E28.482302 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator PopaCosmin Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 In concluzie, plecam mai multi pe autostrada (la ora 9-10) sau fiecare cum ii place? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klu Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 @klu aveti si cu migurile program? Dap! Formatie de 3, si program solo! Soimul: formatie si solo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Iunie 7, 2011 Autor Share Postat Iunie 7, 2011 In concluzie, plecam mai multi pe autostrada (la ora 9-10) sau fiecare cum ii place? Am putea sa ne intilnim in jur de 9 la o benzinarie la iesirea spre autostrada. Nu stiu exact ce benzinarii sunt acolo (Rompetrol, OMV, Petrom ). Cine stie exact zona si benzinariile sa dea o idee. Initial, deoarece viteza mea de croaziera este in jurul a 100km/h, ma gindeam sa merg pe drumul vechi spre Kogalniceanu. Asa, daca nu sunt singurul care merge mai "catinel", e ok si autostrada. Stima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator PopaCosmin Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 Am putea sa ne intilnim in jur de 9 la o benzinarie la iesirea spre autostrada. Nu stiu exact ce benzinarii sunt acolo (Rompetrol, OMV, Petrom ). Cine stie exact zona si benzinariile sa dea o idee. Initial, deoarece viteza mea de croaziera este in jurul a 100km/h, ma gindeam sa merg pe drumul vechi spre Kogalniceanu. Asa, daca nu sunt singurul care merge mai "catinel", e ok si autostrada. Stima. E un OMV pe dreapta pana in rondul de la inceputul autostrazii. Ne vedem acolo la 9, la 9:30 am plecat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Iunie 7, 2011 Autor Share Postat Iunie 7, 2011 Ne vedem la OMV la 9. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sadixkid Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 (editat) dragut eveniment... cat despre cei 6 piloti americani...pfff... sunt "tatici" Editat Iunie 8, 2011 de sadixkid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate