campers Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 Salut detin o cagiva freccia , careia i-am schimbat semnalizarile cu unele cu led . am schimbat la inceput , de proba , una singura , sa vad daca ticaie mai repede releul(si sa trebuiasca schimbat cu unul d-asta nou , jmecher) , si ticaia normal . ok , am trecut la urmatorul pas -> schimbatul si a celorlalte 3 semnalizari . cand termin , nu mai mergea nici o semnalizare . nici releul nu ticaia , nici martorul nu se aprindea . le iau un pic la puricat , si observ ca daca semnalizarea din dreapta spate are bec in loc de led-uri , pot semnaliza stanga ! dar cand semnalizez dreapta , se aprind toate semnalizarile , fara martor , dar cu semnal acustic de la releu . Releul e cu 3 pini si ceva marca buna (din cate stiu eu) - Lucas parca . ce e in neregula ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 iti trebuie niste rezistori, de pe louis sau de la orice magazin de piese electronice http://www.louis.de/_2010b123c19e266a3f798cf38b11b539a0/index.php?topic=search&searchterm=led+resistor&cmd.x=0&cmd.y=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
campers Postat Mai 31, 2011 Autor Share Postat Mai 31, 2011 da , am citit .. ca ar trebui ori rezistori , ori releu , ori un bec pus in in paralel cu led-urile dar ma intreb , daca pun rezistori , nu cumva scade intensitatea LED-urilor ? ce valoare ar trebui sa aibe , ca as prefera sa-i fac eu in loc sa-i comand ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 7.5-8.5 ohm 50W http://www.louis.de/_20c364c892f9e8f49213dc0ba17f08eb85/shop/shop_article_big.php?IMG=10032063_880_FR_07&TITLE=10032063 ledurile nu or sa lumineze mai putin (se pune in paralel) daca pui la socoteala papuci etansati, carcasa de aluminiu pentru disipare, probabil terminale rezistente la vibratii nu cred sa iesi mai ieftin decit cu asta de la louis. Cauta oate gasesti ceva pe la magazinele de scutere chinezesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mkl Postat Iunie 1, 2011 Share Postat Iunie 1, 2011 http://www.stu-offroad.com/electrical/led1/led-3.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Iunie 1, 2011 Share Postat Iunie 1, 2011 Stiam ca majoritatea semnalizarilor serioase au asa ceva incorporat. Eu le-am montat fara nici o schimbare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Iunie 1, 2011 Share Postat Iunie 1, 2011 astea ale lui or fi mai glumete... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
campers Postat Iunie 1, 2011 Autor Share Postat Iunie 1, 2011 (editat) sunt homemade .. am sa imi iau un releu semnalizare electronic pana la urma .. Editat Iunie 1, 2011 de campers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate