univet Postat Octombrie 20, 2006 Share Postat Octombrie 20, 2006 Nu ne intrebati pe unde am fost - peste tot pe unde s-a putut si era permis. Am ajuns la Gura Portitei. Sf. Ghe, Sulina, Periprava, Tulcea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falco Postat Octombrie 21, 2006 Share Postat Octombrie 21, 2006 Se pare ca a fost o tura faina Mai baga poze si amanunte. A fost tura de o singura zi sau de mai multe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ferox Postat Octombrie 21, 2006 Share Postat Octombrie 21, 2006 ii tare poza cu barca ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Octombrie 21, 2006 Share Postat Octombrie 21, 2006 chiar..o aveati cu voi sau ati gasit pe cineva de al locului sa va ajute? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Octombrie 23, 2006 Autor Share Postat Octombrie 23, 2006 chiar..o aveati cu voi sau ati gasit pe cineva de al locului sa va ajute? Barca am carat-o cu noi....are doar 9 kg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Octombrie 23, 2006 Share Postat Octombrie 23, 2006 In cate locuri trebuie sa treci apa de la portita la sf. Ghe? V-ati descurcat numai cu barca gonflabila? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Octombrie 23, 2006 Share Postat Octombrie 23, 2006 Foarte tare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaviS Postat Octombrie 23, 2006 Share Postat Octombrie 23, 2006 Am o intrebare cam off topic, dar poate imi ingaduiti: Se poate ajunge de la Sulina la Sf. Gheorghe cu moto/masina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Octombrie 24, 2006 Share Postat Octombrie 24, 2006 Din cate stiu eu da... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Octombrie 24, 2006 Autor Share Postat Octombrie 24, 2006 (editat) Am o intrebare cam off topic, dar poate imi ingaduiti: Se poate ajunge de la Sulina la Sf. Gheorghe cu moto/masina? Daca treci cu barca Garla Imputita Editat Octombrie 24, 2006 de univet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 Daca treci cu barca Garla Imputita Ce suparat sunt... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 Un taram de vis! Revin cu intrebarea "in cate locuri trebuie trecuta apa de la portita la sf, Ghe?" Unde ati alimentat? Mersi anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zixx Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 Ati dus motocicletele cu rapida ? Foarte tare ! Cu pasagerul ti se lungesc urechile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 marfa de poze si de plimbare.bravo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Octombrie 26, 2006 Autor Share Postat Octombrie 26, 2006 Iata inca niste poze..... Singurul motiv pentru care le pun este sa mai conving - in special pe cei tineri ca o aventura enduristica nu se compara cu o noapte pocnind din tobe de vitezane pe bulevarde..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 de 1000 de ori super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Octombrie 27, 2006 Share Postat Octombrie 27, 2006 Singurul motiv pentru care le pun este sa mai conving - in special pe cei tineri ca o aventura enduristica nu se compara cu o noapte pocnind din tobe de vitezane pe bulevarde..... asa e, poate mai pun cativa botu la treaba serioasa. Din pacate motivatia celor care dau forja pe bulevarde (show off) e prea mare si mult prea incompatibila cu enduro-ul (unde nu te vede nimeni ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samolapraga Postat Octombrie 27, 2006 Share Postat Octombrie 27, 2006 Revin cu intrebarea "in cate locuri trebuie trecuta apa de la portita la sf, Ghe?" Se pare ca de vreo trei ori. Dar s-ar parea ca nu trebuie sa stie chiar toti enduristii treaba asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Octombrie 28, 2006 Autor Share Postat Octombrie 28, 2006 Ar fi bine sa punem de o excursie organizata inpreuna cu un ONG pe teme ecologice. Este o foarte mare murdarie in asa numitele "zone de reconstructie ecologica"....O multime de deseuri venite pe mare impanzesc plajele....Putem sa le caram cu un atv sau o barca mai mare (cu pescaj mic insa). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Otto Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 Wonderfull adventure, this is what i will miss. Otto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 Se pare ca de vreo trei ori. Dar s-ar parea ca nu trebuie sa stie chiar toti enduristii treaba asta... Da, n-am de ales, se pare ca o sa ma multumesc cu pocnitu de bulevarde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate