DanKTM Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 (editat) unde pot suda un radiator pentru un cross (yz250f) in bucuresti? am reusit sa rup acele prinderi de pe lateralul radiatorului unde vin fixate plasticele (carenele sau vreti sa le spuneti). Si inca o ntrebare din ce material sunt confectionate radiatorele pentru ca una din acele prinderi am pierdut-o si trebuie sa fac alta . Editat Aprilie 23, 2012 de DanKTM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelro Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 unde pot suda un radiator pentru un cross (yz250f) in bucuresti? am reusit sa rup acele prinderi de pe lateralul radiatorului unde vin fixate plasticele (carenele sau vreti sa le spuneti). Si inca o ntrebare din ce material sunt confectionate radiatorele pentru ca una din acele prinderi am pierdut-o si trebuie sa fac alta . pe calea grivitei langa cimintirul sf. vineri sunt din AL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanKTM Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 stiu ca sunt din aluminiu, credeam ca trebuie un aliaj special Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelro Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 stiu ca sunt din aluminiu, credeam ca trebuie un aliaj special http://www.reparatii-radiatoare-auto.ro/servici.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calutz Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 stie cineva unde se construiesc radiatoare pt exc-ul meu?acolo la brasov se repara doar?si cam cat costa noi poate merita mai bine sa caut SH Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 140-150 usd ambele, noi-noute, cu tot cu transport la noi in tara. Uite un exemplu, daca ai alt an de fabricatie cauti si tu. http://www.ebay.com/itm/KTM400-450-525-SX-MXC-EXC-Aluminum-Radiator-03-04-05-06-New-/200783744217?pt=AU_Motorcycle_Parts_Accessories&hash=item2ebfa4ccd9&vxp=mtr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calutz Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 ce am aflat e ca alea sunt chinezesti si nu tin ca duritate se indoaie foarte repede.este careva pe forum care foloseste asa cv si e foarte multumit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelro Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 la Bv un domn Paculea face radiatoare noi dupa modelul busit, era 300lei bucata ultima data cand am apelat la el. mai robuste decat cele OEM. daca vrei nr. de tel da un PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calutz Postat Martie 31, 2013 Share Postat Martie 31, 2013 are cineva poze cu radiatoarele modificate sau cu cele facute la comanda sa pot sa imi fac o parere.multumesc tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_SP Postat Martie 31, 2013 Share Postat Martie 31, 2013 poze nu, dat iti povestesc. Prima data se observa o diferenta semnificativa la sudura fata de cele originale. O fi din cauza ca astea la comanda nu sunt sudate de roboti... Apoi exista o diferenta de greutate, nesemnificativa zic eu - dar se simte. La o examinare mai atenta constati ca astea la comanda par mai trainice, cu tabla si faguri mai din topor. La mine au existat oarece probleme deoarece aveam protectii de radiator si asta la comanda nu intra chiar ca poola in pixda in cusca de protectie... A necesitat niste piliri. In rest e ok. Raceste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calutz Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 astazi miau ajuns si mie radiatoarele noi,nu vreau sa laud sau sa bag de vina fiecare isi face o parere din ce povestesc eu.am trimis radiatoarele la brasov asa cum leam dat jos cand leam primit inapoi (cele noi plus cele vechi)aveau lipsa garniturile de prindere cele din cauciuc.am asteptat pt finalizare 2 saptamani spunandumi ca sunt gata in 1,arata foarte bine si sunt rezistente dupa cum se vad,sudate bine si construite cat de cat la cotele originale,mai trebuie ici colo pilite si facute modificari.pretul e de 300lei de bucata fara transport.revin cu poze pt curiosi cele vechi si cele noi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calutz Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 caut bulbul termostat cel care intra in radiator pt ca nu mai merge la cele noi ))culmea sau aveti idee cum se repara,firele sunt verificate si probate la fel ventilatorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 (editat) caut bulbul termostat cel care intra in radiator pt ca nu mai merge la cele noi ))culmea sau aveti idee cum se repara,firele sunt verificate si probate la fel ventilatorul. Atentie! Ala nu e termostatul. Termostatul nu are fire si se gaseste in furtunele radiatorului. Tu, de fapt, cauti termocupla. Caut-o si pe la magazinele auto. Eu acolo am gasit dupa ce originala s-a ars dupa cateva iesiri. Trebuie doar sa se potriveasca la filet si sa deschida, de preferat, la temperaturi mai mari. Editat Iunie 2, 2013 de andrei belcic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calutz Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 ok multam mult pt sfat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate