alexxx Postat Octombrie 21, 2006 Share Postat Octombrie 21, 2006 Deci: maine, duminica 22 octombrie, ora 8, Arcul de Triumf plecare. Pentru cine intarzie: oprim la prima benzinarie de la intrarea in Otopeni. Traseu: Buc - Ploiesti - Predeal - Rasnov - Poiana - Brasov - Cheia [se haleste la Muntele Rosu]; si retur. Suntem vreo 4-5, viteza maxima 110-120, 70 localitate [adica mers legal ] Oricine este binevenit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Octombrie 21, 2006 Share Postat Octombrie 21, 2006 Azi nu am avut chef sa merg intr-o excursie la Brasov.Poate o sa am chef maine. Buc - Ploiesti - Predeal - Rasnov - Poiana - Brasov - Cheia asta inseamna ca ne ducem pe DN1 si ne intoarcem pe DN1A? P.S. Mai bine la dus pe Cheia sa fie sigur ziua si la intors pe DN1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Octombrie 21, 2006 Autor Share Postat Octombrie 21, 2006 Ne hotaram la fata locului. Daca avem timp ne intoarcem pe acelasi drum. Daca nu, o luam inainte de la Cheia spre Valeni - Ploiesti si iesim iar in DN1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Octombrie 21, 2006 Share Postat Octombrie 21, 2006 Naspa, am vandut motocicleta, desi sta la mine-n garaj...dar vine cealalta si o scot la drum kiar si la 0 grade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Octombrie 21, 2006 Autor Share Postat Octombrie 21, 2006 Naspa, am vandut motocicleta, desi sta la mine-n garaj...dar vine cealalta si o scot la drum kiar si la 0 grade Cica s-ar fi anuntat vreme buna pana prin decembrie ... So .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spire Postat Octombrie 21, 2006 Share Postat Octombrie 21, 2006 NU E CASH ,MOMENTAN !!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B-28-MMS Postat Octombrie 21, 2006 Share Postat Octombrie 21, 2006 ce pacat !!!! Este prea devreme pentru mine, am ceva de facut pana la 13:00 yeah DISTRACTIE MAXIMA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ambidextru Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 Alexx, ce zici mah, ca treci prin Ploiesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Octombrie 22, 2006 Autor Share Postat Octombrie 22, 2006 Alexx, ce zici mah, ca treci prin Ploiesti? Man, you got an obsession ... Olga, asteptam pozele sa vada si oamenii astia ce au ratat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 hehehe am ratat ca lumea si sambata si duminica asta e...eu am fost la munca azi. Data viitoare. Apropos de iesiri...eu mi am luat concediu Joi-Vineri. Care se baga la o iesire mai lunga?O Timisoara de exemplu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 (editat) M-am mai plimbat cu voi si nu mi-e greu sa-mi imaginez ce am pierdut. Am incercat sa vin si eu numai ca intirziat putin. Mai exact am ajuns la arc pe la 9:10 - 9:20 (sa nu beti prea multa bere fara alcool ca vi se face rau). Am incercat sa va prind din urma, si cum sitam de traseu din auzite, am cerzut ca va duceti prin Cheia - Brasov si va intoarceti pe DN1. Asa ca am facut traseul putin invers. Editat Octombrie 22, 2006 de dabix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Octombrie 23, 2006 Autor Share Postat Octombrie 23, 2006 Care se baga la o iesire mai lunga?O Timisoara de exemplu ? Acu am ramas eu fara fonduri. Ca tare m-ar tenta un drum ca asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lilith. Postat Octombrie 23, 2006 Share Postat Octombrie 23, 2006 Uite si pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Octombrie 23, 2006 Share Postat Octombrie 23, 2006 hehehehe super vreme de drum pacat ca e ziua scurta. de graba era sa ratez ceva curbe pe drumul spre cheia. poate mergem si duminica viitoare dar sa mergem cu maxim 70. am fost pe drumul ala de 6-7 ori dar tot ce imi amintesc e asfaltul. poate un gratar in zona ptr ca acum parea ca frigul a gonit grataragii indigeni io nu pot face drumuri de doua zile....................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Octombrie 23, 2006 Share Postat Octombrie 23, 2006 Eu sunt disperat cu 2 zile pt ca am inceput in august din cauza idiotilor de la politie asa ca trag si eu cat mai pot pana in iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 hai unde mergem 1 zi jumate? plecam sambata pe la pranz si ne intoarcem duminica?!?!?!?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate