Leo80 Postat Octombrie 8, 2014 Share Postat Octombrie 8, 2014 Salut un prieten cauta ptr Carpati ,cablu km ,far spate aveti asa ceva ? Mersi Valabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai89 Postat Martie 19, 2015 Share Postat Martie 19, 2015 Salut, Caut pentru un Carpati Super din 1966 urmatoarele piese: - platini - bolt piston Dext 12 mm - segmenti pentru cota 4 D 46 mm - Kilometraj - stop spate - aparatoare carburator- din cate am inteles sunt raritati dar merita sa intreb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rims Postat Martie 26, 2015 Share Postat Martie 26, 2015 Kilometrajul de carpati ,daca mai exista,mi-ar trebui .Si o lampa spate. 0745026080. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CS 99 BIG Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 Pentru @mpc, sper sa te ajute aceasta schema modificata de mine, dintir-o schema de mobra. Mai am ceva si de Simson SR2, dar difera putin. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 intereseaza pe cineva o sa de carpati dubla? tapiseria originala cu vreo 2 gaurele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mpc Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 Pentru @mpc, sper sa te ajute aceasta schema modificata de mine, dintir-o schema de mobra. sch. Carpati.jpg Mai am ceva si de Simson SR2, dar difera putin. SCH 1.JPGSCH 2.JPG Numai bine. Merci maestre. Sigurt ajuta !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 Pfff.. Carpațiul ăsta e Colosal!!! Noul membru al familiei.....inca nu l-am botezat ! Super Carpati.JPG Carpati Super.JPG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CS 99 BIG Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Aprilie 4, 2015 Share Postat Aprilie 4, 2015 Necesita un inel distantier (a se vedea in poze distantierul vechi deformat . se schimba usor) . Ceas functional. Pret :50 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaai Postat Aprilie 5, 2015 Share Postat Aprilie 5, 2015 Caut pentru un Carpati angrenajul de la roata pentru chilometraj, o aprindere functionala (ma refer la bobine) si un schimbator la mina complet, cabluri minerul schimbaturului... ceva poze sint binevenite . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristianromania Postat Mai 10, 2015 Share Postat Mai 10, 2015 (editat) salut daca mai aveti piese de Carpati,vreau si eu (cam orice piesa m-ar interesa) ptr ca am luat una de la cineva si are mare nevoie de restaurare si de ff muuulte piese. Bineanteles,la un pret corect nu la pret de Ebay Germania.... bafta! Editat Mai 10, 2015 de cristianromania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian350cc Postat Iunie 4, 2015 Share Postat Iunie 4, 2015 Am si eu o intrebare,cilindrul de carpati intra pe carterul de la mobra,vreau sa-i maresc capacitatea nu de alta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliz Postat Iulie 13, 2015 Share Postat Iulie 13, 2015 3 carpati de vanzare pret 250 euro 2 cu 1 loc si celalalt 2 loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristianromania Postat Iulie 13, 2015 Share Postat Iulie 13, 2015 (editat) poze ceva? Editat Iulie 13, 2015 de cristianromania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany xt Postat Ianuarie 6, 2016 Share Postat Ianuarie 6, 2016 (editat) MOTORETE CARPATI SI MULTE PIESE DE VANZARE DUPA CE SA VOR STRANGE TOATE LA UN LOC SE VA E PRET PENTRU TOT SI O SA PUN SI CEVA POZE Editat Ianuarie 6, 2016 de dany xt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaai Postat Ianuarie 20, 2016 Share Postat Ianuarie 20, 2016 Posted 05 April 2015 - 04:11 PMCaut pentru un Carpati angrenajul de la roata pentru chilometraj, o aprindere functionala (ma refer la bobine) si un schimbator la mina complet, cabluri minerul schimbaturului... ceva poze sint binevenite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexW Postat Mai 29, 2016 Share Postat Mai 29, 2016 Si eu caut piese de Carpati, in special ambreiaj pentru o restaurare. Cel original patineaza cam rau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 30, 2016 Share Postat Octombrie 30, 2016 Am un far complet, in stare foarte buna, pentru Carpati. Si acoperitoarea de la claxon. Daca le vrea careva, sa dea un PM, sa le caut sa le trag o poza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
l_robka Postat Noiembrie 8, 2016 Share Postat Noiembrie 8, 2016 Caut aparatoare carburator daca are cineva de dat / vandut... mersi in avans... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nitusararu Postat Noiembrie 19, 2016 Share Postat Noiembrie 19, 2016 sal ai PM Am un far complet, in stare foarte buna, pentru Carpati. Si acoperitoarea de la claxon. Daca le vrea careva, sa dea un PM, sa le caut sa le trag o poza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 19, 2016 Share Postat Noiembrie 19, 2016 Sunt vandute piesele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antique_house Postat Noiembrie 24, 2016 Share Postat Noiembrie 24, 2016 Salut! Caut aprindere functionala carpati c1 siun suport claxon tot pentru c1, cel mic. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Decembrie 19, 2016 Share Postat Decembrie 19, 2016 https://www.olx.ro/oferta/motoreta-carpati-ID7Aheq.html poate intereseaza pe cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin.moto Postat Decembrie 21, 2016 Share Postat Decembrie 21, 2016 Intereseaza,dar distanta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Frigo Postat Decembrie 22, 2016 Share Postat Decembrie 22, 2016 ...dar distanta... Dacă ești pasionat cu adevărat te duci și la Suceava după ea.....și cu trenul....totul e să vrei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate