CostinTudor Postat Iulie 4, 2011 Autor Share Postat Iulie 4, 2011 nuuuuuu....vreau sio eu six days (((((( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Dexter Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 Mark, e inutil sa incerci sa il convingi sau sa ii schimbi parerea la un incepator cum e cazul asta...nu merita efortul...lasa-l sa se dea pe wr toata viata....e mai pedepsit asa.... pfai mai da' ce m-ai umilit la faza asta... scuze de off. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siadimet Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 E super senzatie six days-ul. Sa il stapanesti sanatos!!!!!!! Cand ma fac mare si ma invat sa merg si eu pe 2T, Ktm imi doresc, nimic altceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_led Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 ce colturi are aripa spate !! rememorez o poseta, pe o urcare f. abrupta, cind mi-a intrat in cizma aripa spate. nici hercule nu cred ca poate sa ridice piciorul avind o motocicleta in cizma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmodogagnita Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 Pe unde te dai de obicei ? Sa o incercam.Eu nu ma mai dau jos de pe 2T.Sint cele mai distractive motoare. www transilvania challange.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate