erase Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 Am un FZR 600 din 1992 care a mers perfect (manca pamantul peste 7000 de ture) dar acum s-a babit adica nu mai are explozia aceea de putere cand atingea 7000 rot/min adica la aceeasi turatie acum am o viteza mult mai mica fata de mai inainte cand era puternica. Mentionez ca s-a stricat dupa un drum mai lung si in viteza (150-230 km/h) Sa fie de la bujii ? As vrea in mare sa stiu daca ati avut si voi astfel de probleme . Si papa ulei cam un litru/1000 km binenteles ca merg in turatie (in medie 7000-11.000 rot/min) La cati km se schimba filtrele de aer, benzina etc ? Multumesc anticipat ! Un releu de incarcare unde gasesc ? Mai nou mi-am pierdut cheia ....si nu aveam dublura ! stie cineva unde as putea sa fac o cheie dupa un butuc ? Va multumesc anticipat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dubluefect Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 De obicei problemele astea aparent mici care cat de cat se mai scot din reglaje ascund de fapt probleme mai grave la motor.Asa ca fa-i un test de compresie neaparat shi pune shi rezultatele pe forum ca sunt curios... Daca eshti din buc , shtiu pe cineva care 1tzi face testu gratis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
erase Postat Octombrie 23, 2006 Autor Share Postat Octombrie 23, 2006 De obicei problemele astea aparent mici care cat de cat se mai scot din reglaje ascund de fapt probleme mai grave la motor.Asa ca fa-i un test de compresie neaparat shi pune shi rezultatele pe forum ca sunt curios... Daca eshti din buc , shtiu pe cineva care 1tzi face testu gratis. Eu sunt din Bacau si aici noi stam cam prost cu service-ul de motociclete ! Pot face acest test oare si la un service de masini ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dubluefect Postat Octombrie 23, 2006 Share Postat Octombrie 23, 2006 normal ar trebui sa poti , dar nu te ajuta cu nimic daca shtii ca nu ai compresie shi nu ai unde sa-l duci la reparat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorcer Postat Octombrie 23, 2006 Share Postat Octombrie 23, 2006 normal ar trebui sa poti , dar nu te ajuta cu nimic daca shtii ca nu ai compresie shi nu ai unde sa-l duci la reparat. Ba te ajuta! Macar stii ce are Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S3RJ Postat Octombrie 23, 2006 Share Postat Octombrie 23, 2006 Eu sunt din Bacau si aici noi stam cam prost cu service-ul de motociclete ! Pot face acest test oare si la un service de masini ? ti-am trimis pm cu numerele de telefon de la cele 3 service-uri moto din iasi vezi si tu ce zic baietii bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
erase Postat Octombrie 28, 2006 Autor Share Postat Octombrie 28, 2006 ti-am trimis pm cu numerele de telefon de la cele 3 service-uri moto din iasi vezi si tu ce zic baietii bafta multumesc mult ...dar acum am alte probleme : am cazut cu ea si s-a ales cu o multime de probleme (c apac abreiaj spart, oglinda dreapta distrusa, carena dreapta multiple sparturi si Eu multiple julituri) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate