CJ94ZEU Postat Iunie 25, 2011 Share Postat Iunie 25, 2011 As vrea sa achizitionez un derbi gpr 125 doar ca are niste probleme . carena din fata dreapta e rupta putin jos si e zgariata cea de pe stanga ,ar trebui revopsite si pe dreapta una noua . alta problema e ca are nevoie de o oglinda originala pe dreapta si de saua pentru pasager noua ca cealalta a fost rupta si pusa alta . Cea mai mare problema care o are e ca are nevoie de segmenti noi . Imi plac mult derbiurile si as vrea sa am unul , puteti sa imi spuneti cam cat m-ar costa toata "distractia" asta ? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
campers Postat Iunie 25, 2011 Share Postat Iunie 25, 2011 din ce spui , pare cam carpacita .. nu m-as incurca cu asa ceva decat daca ar avea pret un 25 mil ... (banuind ca e modelul in 4 timpi) acum ..fiecare cum crede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Iunie 25, 2011 Share Postat Iunie 25, 2011 E cazuta putin ... Eu in locul tau ... as cumpara o Aprilia Rs 125 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 din ce spui , pare cam carpacita .. nu m-as incurca cu asa ceva decat daca ar avea pret un 25 mil ... (banuind ca e modelul in 4 timpi) acum ..fiecare cum crede Tu vrei modelul in 4T la 600 d euro.... Daca are nevoie de segmenti e mai mult ca sigur 2T asa ca Zeu daca iti doresti un derbi , cauta unul in stare ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CJ94ZEU Postat Iunie 26, 2011 Autor Share Postat Iunie 26, 2011 deci spuneti ca nu are rost sa ma incurc cu asa ceva . E modelul in 2 T . Sta intr-un service de ceva timp ca nu are proprietaru bani sa o faca si am zis ca daca o iau sa o fac calumea . Aprilia rs 125 am vazut cateva dar erau praf . Intradevar sunt faine si am gasit ceva aici in zona mea , la cluj . Multumesc pentru ajutor si asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateiuli Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 Tu ce vrei defapt de la motocicleta aia? Sa te plimbi cu ea si sa nu iti faca probleme? Sau sa te uiti la ea in garaj si sa stai cu cheia pe ea tot timpul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CJ94ZEU Postat Iunie 26, 2011 Autor Share Postat Iunie 26, 2011 Pai am bugetul necesar sa il fac , doar ca nu gasesc carena laterala si saua pentru pasager pe nicaieri .Imi place mult cum arata , desu nu este la fel de puternic , lat si mare ca si Aprilia rs 125 . Am sa ma orientez sa vad . Pana atunci nu stiti pe cineva din Transilvania care vinde aprilia rs 125 sau din tara dar sa se deplaseze aici ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 Pai am bugetul necesar sa il fac , doar ca nu gasesc carena laterala si saua pentru pasager pe nicaieri .Imi place mult cum arata , desu nu este la fel de puternic , lat si mare ca si Aprilia rs 125 . Am sa ma orientez sa vad . Pana atunci nu stiti pe cineva din Transilvania care vinde aprilia rs 125 sau din tara dar sa se deplaseze aici ? Ai A1 ?Daca da cauta ceva ce iti place , iei trenu' o cumperi si vii pe ea. Ce buget ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CJ94ZEU Postat Iunie 27, 2011 Autor Share Postat Iunie 27, 2011 Pai am A1 , am gratis pe trenca tata lucra la cfr da intervina o problema ... il am de abia 1 sapt si ceva si nu ma lasa tata sa vin nici de la oradea, daramite de pe la bacau sau bucuresti unde am vazut motoare Am un buget de 1500-1700e daca era mai mare , pe la 2000 e imi luam sigur un r125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 Pai am A1 , am gratis pe trenca tata lucra la cfr da intervina o problema ... il am de abia 1 sapt si ceva si nu ma lasa tata sa vin nici de la oradea, daramite de pe la bacau sau bucuresti unde am vazut motoare Am un buget de 1500-1700e daca era mai mare , pe la 2000 e imi luam sigur un r125 Pai la banii astia iei ceva frumos , nu te mai complica cu Derbi decat daca e modelul 4T.Vezi ca am vazut si aprilia rs 125 2007 - 2008 pe la 1700.Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate