TDMANDI Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 salutare vreau sa stiu si eu daca are vreo importanta legatul firelor la stator si daca trebuie vreo izolatie speciala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 Fii mai explicit... normal ca are importanta ca nu-ti merge motorul (prea mult) daca nu le legi. Daca te referi la ordinea in care se leaga, nu , nu are importanta conteaza doar ca cele 3 fire ale statorului sa fie conectate la cele 3 fire corespunzatoare din releu (deobicei sunt galbene, sau cel putin toate 3 au aceiasi culoare). La care izolatie te referi? Cea care se pune cu rol de protectie peste cele 3 fire e una mai speciala in sensul ca rezista bine la temperaturi mari,daca nu o mai ai o poti inlocui cu o banda izolatoare textila de calitate sau cu un tub termocontractil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Iunie 29, 2011 Autor Share Postat Iunie 29, 2011 da omule eu am taiat firele , am bobinat statorul si credeam ca are vreo ordine de legat firele ale mele sunt negre ,si nu stiam ce fel de izolatie trebuie pot lega firele simplu intre ele fara papuci sau trebuie mufe ceva special statorul sta in ulei sau doar se raceste prin el, merci frumos pt sfaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pisica matache Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 Legarea intre ele a firelor si cositorirea lor,e mai sigura decat orice mufa. Multi au avut probleme cu incarcarea tocmai din cauza acestor mufe,in care cu timpul pot aparea contate imperfecte. O metoda neortodoxa de izolare a lipiturilor respective este folosirea poxipolului,care in acelasi timp izoleaza,fixeaza mecanic capetele celor doua fire cositorite,etanseaza lipitura respectiva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 Poxipol pe cositura? Cu care din alea 3 maini sa imi fac oare Cruce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate