Lao Postat Aprilie 24, 2004 Share Postat Aprilie 24, 2004 Am facut rost in sfarsit de o camera foto digitala.Nu e foarte buna,dar si-a facut cu brio treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lao Postat Aprilie 24, 2004 Autor Share Postat Aprilie 24, 2004 Si din stanga. Cum vi se pare motoreta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat Aprilie 24, 2004 Share Postat Aprilie 24, 2004 klumea scula s-o alergi sanatos!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Aprilie 24, 2004 Share Postat Aprilie 24, 2004 mooaaaa....pupa tata pe ei de baieti ce motorete frumoase foc pe pagina asta!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lao Postat Aprilie 24, 2004 Autor Share Postat Aprilie 24, 2004 Ma bucur ca va place.Eu sunt in al noualea cer de cand am venit cu ea din Italia.Nu-mi vine sa ma mai dau jos de pe ea.Maine o sa mai pun niste poze cu iesirea de duminica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobbyadr Postat Aprilie 24, 2004 Share Postat Aprilie 24, 2004 tempereaza-te. ba tu iara ai fost la garaj.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falco Postat Aprilie 25, 2004 Share Postat Aprilie 25, 2004 E tare frumoasa . S-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Aprilie 26, 2004 Admin Share Postat Aprilie 26, 2004 fain. si modelu-i fain si paleta de culori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tremelo Postat Aprilie 26, 2004 Share Postat Aprilie 26, 2004 bravos domne,ai o domnisoara superba;s'o calaresti mult,bine si cu mare placere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_michael Postat Mai 6, 2004 Share Postat Mai 6, 2004 Ai un motor super Lao......da' parca te vad la anu cum vrei un 1000RR nou.....hehehe...ce zici!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lao Postat Mai 6, 2004 Autor Share Postat Mai 6, 2004 HEHE!Zic ca ar fi un pic prea devreme.Poate peste 2 ani,nu stiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Mai 7, 2004 Share Postat Mai 7, 2004 Motocicleta e beton , dar tu daca zici ca nu te simti bine ce ai sa faci cu ea ? Ein man,ein wort,ein Zylinder ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FZS1000 Postat Mai 7, 2004 Share Postat Mai 7, 2004 E frumoasa de frumoasa ! S-o calaresti sanatos si fara probleme de vre-un fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lao Postat Mai 7, 2004 Autor Share Postat Mai 7, 2004 Motocicleta e beton , dar tu daca zici ca nu te simti bine ce ai sa faci cu ea ? Ein man,ein wort,ein Zylinder ! Uoleu!Pai unde am spus eu ca nu ma simt bine?! Multumesc amandurora pentru mesaje. Maine sau poimaine o sa mai pun o poza cu ce modificari i-am mai adus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lao Postat Mai 21, 2004 Autor Share Postat Mai 21, 2004 I-am schimbat semnalizatoarele pe spate cu altele de imitatie de carbon si mult mai mici.I-am taiat suportul de numar si l-am mutat mai sus (numarul). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lao Postat Mai 21, 2004 Autor Share Postat Mai 21, 2004 Semnalizatoarele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lao Postat Mai 21, 2004 Autor Share Postat Mai 21, 2004 Am pus si cercuri rosii pe jenti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobbyadr Postat Mai 21, 2004 Share Postat Mai 21, 2004 da....becu' ala de s-a ars l-ai schimbat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lao Postat Mai 21, 2004 Autor Share Postat Mai 21, 2004 Fir-ar-ale dracu de becuri.Am facut comanda in Italia,ca la noi n-am gasit.Poate stie careva prin Bucuresti niste becuri de-astea,sa-mi cumpar si eu un pumn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Mai 22, 2004 Share Postat Mai 22, 2004 Frumoasa gagica, imi place nuanta rujului ei Sa fiti fericiti impreuna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calibra Postat Mai 23, 2004 Share Postat Mai 23, 2004 Uoleu!Pai unde am spus eu ca nu ma simt bine?!Multumesc amandurora pentru mesaje. Maine sau poimaine o sa mai pun o poza cu ce modificari i-am mai adus. Semnatura e de vina Cercurile de la roti de unde le-ai luat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lao Postat Mai 23, 2004 Autor Share Postat Mai 23, 2004 Aaa.Da,tare chestia.Nu ma prinsesem. Cercurile le-am facut la un "Copy-Shop" d-asta unde fac tot felul de abtibilduri. Pentru o roata de 17" ii spui sa-ti faca 4 cercuri cu diametrul interior de 45cm si cel exterior de 47cm.La alte roti nu stiu,trebuiesc masurate.Am dat 250 de mii pe toate patru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calibra Postat Mai 23, 2004 Share Postat Mai 23, 2004 Aaa.Da,tare chestia.Nu ma prinsesem. Cercurile le-am facut la un "Copy-Shop" d-asta unde fac tot felul de abtibilduri. Pentru o roata de 17" ii spui sa-ti faca 4 cercuri cu diametrul interior de 45cm si cel exterior de 47cm.La alte roti nu stiu,trebuiesc masurate.Am dat 250 de mii pe toate patru. 10x a lot! Tare chestia nu ma gandisem la ea, credeam ca e ceva special. Si de lipit autocolantul sa inteleg ca se lipeste pe janta, nu? Tu ai dat rotile jos, sau ai taiat cercul ca sa le poti lipii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobbyadr Postat Mai 23, 2004 Share Postat Mai 23, 2004 ghici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calibra Postat Mai 23, 2004 Share Postat Mai 23, 2004 ghici In ce? In cafea, in bobi, in carti de joc sau in maruntaie de gaina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate