mediatics Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 Acum a venit un client la birou si mi-a spus ca s-a intamplat un accident intre o masina si o motocicleta pe podul de la Otopeni peste centura. Mai multe detalii nu stiu. Sper sa nu fie nimic grav. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorgeB Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 cica e un enduro ... casca era bucati facuta sper sa nu fie foarte grav Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mediatics Postat Iulie 1, 2011 Autor Share Postat Iulie 1, 2011 Am dat o fuga acum pana acolo. Este vorba de un scuter de 125 sau mai mare care a intrat in spatele unu Golf 4 break. Politistul mi-a spus ca nu stie nimic despre accidentat deoarece au ajuns dupa smurd. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorgeB Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 pe mine m-a sunat tata ca ii era frica sa nu fi fost eu ... cica era colorat la fel ca si capra mea . rosu/gri. de motociclist nu se stie nimic ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 E un Burgman cred. inmatriculat cularea gri parca. Coloana pe DN de cativa kilometri spre Ploiesti. Casca era pe jos, motociclistul nu mai era. Luneta sparta, multe resturi pe jos, parea lovitura fix din spate. Impact destul de puternic. Nu am avut unde sa opresc pe vreo 2 km si am renuntat. N-am putut retine numarul sorry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionutz2oo0 Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 (editat) Am trecut pe acolo la 5 minute dupa ce s-a produs accidentul. Un scuter a intrat in spatele unui golf 4 break. accidentatul(un shlapist) era plin de sange dar soferul masinii ii acorda primul ajutor. Nu parea nimic foarte grav, dar a avut mult noroc deoarece casca(jet) i-a sarit de pe cap. Nu am oprit deoarece era aglomerat, se oprisera vreo 2 masini si am considerat ca nu are rost sa ma opresc si sa ii incurc pe cei de pe acolo. Editat Iulie 1, 2011 de Ionutz2oo0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 bine ca nu e grav Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate