Berlin Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 Minunat traseul,suficient de lung si suficient de dificil pentru o zi de coclaur montan. Poze mai putine si mai de la inceput cand inca nu imi tremurau mainile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat August 8, 2011 Autor Share Postat August 8, 2011 da, minunat traseu... roata optata, ghidon stramb, juguri strambe, casca zgariata,semnalizator rupt, durere de picior, de maini nu mai spun + alte 2,3 trante.. da'ar mai merge inca o data o tura si o companie de milioane! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oformula Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 (editat) Gata inca o tura! 6 motoare, 42 km de forestiere intre Valea Doftanei si Cheia, vreme buna, pietre multe dar si ceva zone cu noroi... ca si astea au farmecul lor! Pacat ca nu ne-am sincronizat si cu dl Constantin, dar de sambata am anuntat posibilitatea deturnarii traseului... Urmeaza pozele! Bravo Tibi, baga poze mai multe, misto traseul. Editat August 8, 2011 de Oformula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taxi Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 (editat) Si scrie clar acolo!!! Deh, Romanii! Editat August 8, 2011 de taxi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandruflorin Postat August 11, 2011 Share Postat August 11, 2011 Ce facem saptamana asta,mergem pe undeva? O sa fie vremea buna si poate facem un traseu putin mai lung,numai sa nu aiba legatura cu Cheia si Valeni de Munte ca m-am saturat de ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlaadi Postat August 11, 2011 Share Postat August 11, 2011 Tinand cont si de vremea frumoasa care se anunta pentru weekend, ne detasam un pic de zona Cheia si Valeni unde am tot batut forestierele si propun sa facem un treseu in Iezer... Campulung-Leresti-lac acumulare Rausor si apoi sus pe cresta cat putem Sambata? Ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandruflorin Postat August 11, 2011 Share Postat August 11, 2011 Ma gandeam daca am putea sa traversam de la lacul Rausor pana la Vidraru,dupa google maps ar fi in jur de 30 km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat August 11, 2011 Autor Share Postat August 11, 2011 (editat) coclaureala placuta! io o sa traversez cateva castele de nisip weekend-ul asta..prin Vama Veche.. va las acum sa va strangeti dar va anunt ca ptr weekend-ul 18-19-20 pun la cale cu Tibi o iesire de 2 zile, cu cortul si conservele..conservele de carne, fasole..sa nu se inteleaga altceva lista, bineinteles, e deschisa si primitoare.. Editat August 11, 2011 de zidaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 so, se pune ceva la cale??? prezent printre voi sambata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlaadi Postat August 13, 2011 Share Postat August 13, 2011 Binenteles! 8.30la OMV Militari, inainte de Metro! Te asteptam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Berlin Postat August 13, 2011 Share Postat August 13, 2011 Din probleme tehnice noi nu am putut iesi azi. Maine mai e careva interesat de o iesire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat August 14, 2011 Share Postat August 14, 2011 (editat) va anunt ca ptr weekend-ul 18-19-20 pun la cale cu Tibi o iesire de 2 zile, cu cortul In weekendul ala eu si cu inca 8 motociclisti suntem cu vacile la pascut la 30 km de Brasov in localitatea Dobarlau. Am inchiriat o pensiune cu 10 camere.E loc si pt corturi. Vineri seara ,in fata unui pahar de palinca vom pune la cale coclaureala de sambata,cu ajutorul unui ghid local. Daca vreti sa ne combinam dati de stire. Editat August 14, 2011 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai.M Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 (editat) Deoarece glezna mea se reface destul de bine m-as baga la iesirea de la Dobarlau cu cortul. Mai merge cineva in regimul asta sau v-ati gandit la alta tura pentru weekend? --- Se baga cineva la traseul asta? https://www.facebook.com/event.php?eid=216704798376880 Nu e propus de mine, dar arata interesant. Editat August 17, 2011 de Mihai.M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat August 18, 2011 Autor Share Postat August 18, 2011 (editat) va anunt ca ptr weekend-ul 18-19-20 pun la cale cu Tibi o iesire de 2 zile, cu cortul In weekendul ala eu si cu inca 8 motociclisti suntem cu vacile la pascut la 30 km de Brasov in localitatea Dobarlau. va anunt ca ptr mine a picat weekend-ul asta.. @Enduristul: multam' de propunere, suna tare bine..cu alta ocazie, cu mare placere! propun sa ne mutam cu discutiile aici, e mai inspirat titlul topicului si nedatat. hai coclaureala placuta si poteci virgine!! Editat August 18, 2011 de zidaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UciUci Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 (editat) va anunt ca ptr mine a picat weekend-ul asta.. @Enduristul: multam' de propunere, suna tare bine..cu alta ocazie, cu mare placere! propun sa ne mutam cu discutiile aici, e mai inspirat titlul topicului si nedatat. hai coclaureala placuta si poteci virgine!! baietii de dincolo tac malc in legatura cu weeknedu asta... mergem pe undeva... Putem incerca un iezer, daca vrea cineva Sau o excursie in muntii latoritei Editat August 19, 2011 de UciUci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate