smok3 Postat Iulie 9, 2011 Share Postat Iulie 9, 2011 (editat) In sensul spre Bucuresti chiar la urcarea pe pod,aglomeratie,coada mare de masini,politie ,salvare abia ajunse....un Suzuki GSX-R K8 arata dupa spate ca fata nu mai exista,cu numar de Constanta,abia ridicat pe cric a lovit o masina in plin pe partea soferului(necedare de prioritate la prima vedere din partea masinii care cred ca urca de sub pod),sper ca riderul este ok avariile motocicletei cat si ale masini pareau destul de serioase...cred ca motocilistul era deja in salvare pt ca nu l`am vazut... decat un al doilea rider vorbind cu Politia si langa K8 parcat un R1 intreg... Editat Iulie 9, 2011 de smok3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry Flyt Postat Iulie 9, 2011 Share Postat Iulie 9, 2011 Sa nu se lase cu rip, restul se recupereaza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Iulie 9, 2011 Share Postat Iulie 9, 2011 am oprit, asa s-a intamplat, neacordare de prioritate de catre auto care urca de sub pod. riderul era ok, nu a fost luat de salvare. era baiatul cu tricou verde sau albastru (nu mai tin minte) care vorbea cu politistii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iulie 10, 2011 Share Postat Iulie 10, 2011 Fiarele praf si el e intreg? Bravo lui,o fi ruda cu Ciac Noris ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Iulie 10, 2011 Share Postat Iulie 10, 2011 acu nu stiu de vreo vantaie ca nu l-am cautat, dar omul era in picioare si umbla de colo colo, l-am intrebat daca e ok, a zis ca da, mai era un amic care se oprise inaintea mea si el a zis la fel ca e ok omul, iar cand am plecat chiar il ajuta pe herr polizai sa traga motorul din drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Iulie 10, 2011 Share Postat Iulie 10, 2011 era un miar auriu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seb Postat Iulie 10, 2011 Share Postat Iulie 10, 2011 era un miar auriu ? Alb cu albastru daca nu ma insel... Am trecut si eu pe acolo dar probabil mult mai tarziu dupa ce se intamplase pentru ca nu mai era agitatie, doar vreo 2-3 persoane in curtea aia de pe dreapta...motorul era pus pe cric la marginea drumului, intr-adevar partea din fata era praf. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate