Sari la conținut

Nu sta neam la relanti


Postări Recomandate

Salut , am o problema care nu imi da pace la Rs'u meu (aprilia rs 125 1998) ,nu sta la relanti ,am curatat si rascuratat si rasverificat carburatoru si tot degeaba.ca sa o fac sa stea cat de cat trebuie sa trag shoclu' si sta.Am umblat la jigleru' de aer..sau cum io spune,mi-a spus cineva ca trebuie sa fie dat cam 1 tura jumate sau ceva de genu'.tot degeaba.

mentionez ca segmenti nu sunt chiar asa straluciti , si anume k au un pic de uzura, sa fie oare din cauza lor sau mai sunt reglaje si nu stiu eu de ele?!

 

mersi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

da relantiul mai mare.

A mea statea la relanti doar dupa ce atingea min 40-45 de grade , aveam relantiul la 1100. Misca de rotita aia de la carburator in dreapta parca crestea sin stanga scadea , dar nu mai stiu sigur , da-l o data maxim dreapta si porneste-o daca nu dai maxim stanga si apoi daca sta il mai reglezi.Bafta

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

poi am reglat de acolo si sta la 3000-4000 dak incerc sa ii dau relantiu' mai mic moare.alteori dupa ce iau mana de pe acceleratie sta cateva secunde la 1300-1500 ..si dak incerc sa accelerez , moare..e si asta un mister.

la reglaju' de aer se baga careva?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da relantiul mai mare (aproape max) mai inchide aerul, daca nici asa nu merge adica sa stea la relanti si sa urce bine in ture cand tragi de gaz eu zic ca ai o problema cu compresia. Un motor cu compresia slaba coboara greu din ture si nu sta nicicum la relanti. Verifica si jiglerul de relanti sa fie curat si socul sa iti functioneze corect. Cum porneste la rece?... bafta

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...