superbec Postat Octombrie 6, 2013 Share Postat Octombrie 6, 2013 bine ca v-ati inteles intre voi unde si cand sa va intilniti.. frumos, romaneste.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kharly Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 ) dupa razboi multi viteji apar...becule...scrie mare pe formum cand si unde cat am intrebat cine vine....si acuma...apari tu:)) nu ti se potriveste numele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 ) dupa razboi multi viteji apar...becule...scrie mare pe formum cand si unde cat am intrebat cine vine....si acuma...apari tu:)) nu ti se potriveste numele... ????????? aici? deci 10:00 . 06.10.13 la atom e bine sau e nevoie de adresa pt gps? la ora aia nu sunt moto la atom..daca mai vine careva il vedem repede... de unde sa stiu eu unde e atomul ala, lasa sa fiti voi sanatosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 O fi vorba despre atomium? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 Asa-ti trebe daca ai chiulit la scoala de la orele de geografie.Sau fizica ? am chiulit o parte din generala, tot liceul si facultatea, practic nu cred ca am 4 clase legate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kharly Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 (editat) ????????? aici? de unde sa stiu eu unde e atomul ala, lasa sa fiti voi sanatosi deci 10:00 . 06.10.13 la atom e bine sau e nevoie de adresa pt gps? la ora aia nu sunt moto la atom.. ce vrei mai mult ? o scrisoare recomandata?sa stiu ca ai primit? suntem sanatosi intreabal pe joker Editat Octombrie 7, 2013 de kharly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOK3R_2U Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 mda...sanatosi dar nu la cap intre ti;p...lasati gargara si holbati-va la alea 4 poze care le-am facut...defapt sunt 6 dar 2 is naspa rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kharly Postat Octombrie 12, 2013 Share Postat Octombrie 12, 2013 e rau ca nu e pinned si acest topic sa mai putem deschide una alta....dar nah...hai sa va intreb ceva poate stiti careva....unde gasesc teava de inox grosime peretelui sa fie 1 mm sau mai subtire practic am nevoie de reductie teava de 32 mm sa ajunga la 50mm pe o lungime de 80 mm daca stiti careva sau ati vezut pe undeva teava de inox..datimi un semn..sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Octombrie 12, 2013 Share Postat Octombrie 12, 2013 Neaparat inox, nu stiu daca gasesc, dar cu piesa in sine cred ca te pot ajuta. Am acces la un strung aici si o pot face. O schita ar fi de ajutor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kharly Postat Octombrie 12, 2013 Share Postat Octombrie 12, 2013 e pt modificarea tobelor...trebuie inox... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Octombrie 12, 2013 Share Postat Octombrie 12, 2013 e pt modificarea tobelor...trebuie inox... Ma uit, dar slabe sanse. Oricum inoxul din comert nu e totuna cu ce ai tu la galerii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kharly Postat Octombrie 12, 2013 Share Postat Octombrie 12, 2013 nu e la galerii e chiar in toba la iesire e ultima piesa de la tot sistemul de toba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Octombrie 13, 2013 Share Postat Octombrie 13, 2013 nu e la galerii e chiar in toba la iesire e ultima piesa de la tot sistemul de toba Nu merge facut un inel care sa intre pe teava de evacuare apoi toba sa intre peste inelul ala, adica sa renunti cumva la aia 8 centimetri ? Cum va umpleti timpul pe vremea asta? Pe mine unul ma scoate din sarite, vroiam sa mai fac una alta pe la motor dar cu asa vreme, parca nici sa ma ridic din pat nu imi vine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kharly Postat Octombrie 13, 2013 Share Postat Octombrie 13, 2013 am fost la charleroi sa iau un amic de la aeroport si o sa ,ma apuc sa mesteresc o alarma pt moto...ce altceva sa fac? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gianni Postat Octombrie 13, 2013 Share Postat Octombrie 13, 2013 Nu merge facut un inel care sa intre pe teava de evacuare apoi toba sa intre peste inelul ala, adica sa renunti cumva la aia 8 centimetri ? Cum va umpleti timpul pe vremea asta? Pe mine unul ma scoate din sarite, vroiam sa mai fac una alta pe la motor dar cu asa vreme, parca nici sa ma ridic din pat nu imi vine. Stai sa vezi cind o sa fie intuneric la ora 5 ce frumos o sa fie..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Octombrie 13, 2013 Share Postat Octombrie 13, 2013 Stai sa vezi cind o sa fie intuneric la ora 5 ce frumos o sa fie..... Am prins perioada asta cand am venit in proba. Nu mi s-a parut foarte ciudat, in schimb dimineata 7 cand te trezesti si afara e inca noapte ... atunci e mai nasol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gianni Postat Octombrie 13, 2013 Share Postat Octombrie 13, 2013 Bine ca e 7 si nu 4 dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coxxx Postat Octombrie 13, 2013 Share Postat Octombrie 13, 2013 Eu am ieșit ieri doua ore cu motorul prin port dar cu toate ca era soare am înghețat de frig , dar a fost plăcut ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 e rau ca nu e pinned si acest topic sa mai putem deschide una alta....dar nah...hai sa va intreb ceva poate stiti careva....unde gasesc teava de inox grosime peretelui sa fie 1 mm sau mai subtire practic am nevoie de reductie teava de 32 mm sa ajunga la 50mm pe o lungime de 80 mm daca stiti careva sau ati vezut pe undeva teava de inox..datimi un semn..sanatate Ce ziceai, ca nu e pinned ... uite ca e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gianni Postat Octombrie 19, 2013 Share Postat Octombrie 19, 2013 Salutare miine 19.10.2013 are cineva chef sa iasa la aer? Gata plimbarea cam rece dar placut acum a inceput ploaia si pe aici.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kharly Postat Octombrie 19, 2013 Share Postat Octombrie 19, 2013 sorry gianni eu probabil ies maine( duminica) daca nu ploua am lucrat sambata asta...vine careva maine daca nu ploua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gianni Postat Noiembrie 17, 2013 Share Postat Noiembrie 17, 2013 Nimeni nu mai zice nimic stati cu totii la gura sobei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Noiembrie 17, 2013 Share Postat Noiembrie 17, 2013 (editat) Nu stiu de restul, dar aici vremea a fost foarte aiurea(ca si la tine de altfel), timp nu prea am avut si pe langa asta am si ceva probleme cu motorul si nu reusesc sa ii dau de cap ... Editat Noiembrie 17, 2013 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gianni Postat Noiembrie 18, 2013 Share Postat Noiembrie 18, 2013 Si al meu incepuse sa protesteze acum 2 sap dar a revenit pe calea cea buna mai ales ca l.am utilizat la max. In ultimele3 sap am fost nedespartiti fie ploaie fie vint.A fost nasol fara masina pe vremea asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vincentnatalie Postat Noiembrie 20, 2013 Share Postat Noiembrie 20, 2013 Nimeni nu mai zice nimic stati cu totii la gura sobei Uite ca eu am dat o fuga ieri la niste prieteni la Namur pe 4 grade si a fost kiar ok. Am fost in tara o luna, in rest oridecate ori am ocazia si nu-i rau pe-afara, ies, ca daca stau dupa soare pe-aici, nu mai ies ever! Nu-mi trebuie decat un pretext Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate