alby Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 ma voi nu vedeti ca va contraziceti unu pe altu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 Nu e evo e Racing-Wrc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 nu crezi? Vezi ca exista si niste VRX`uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 nu este peugeot 207 wrc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 Alby.. iti recomand sa nu mai rasp pe nici un topic ca te faci de ras ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 Alby.. iti recomand sa nu mai rasp pe nici un topic ca te faci de ras ... el sau tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 el sau tu? aman2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 Alby.. iti recomand sa nu mai rasp pe nici un topic ca te faci de ras ... ma tu ai terminat clasa a 6-a sau acum o termi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 Si daca aveai un abtibild cu RR gata era Runner 50 RR nu? Nu fi rau ma, ca zic lumii ca RS vine de la rich sport Lasa-l sa creada ce vrea el, e dacie naic defapt ma alby... Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 (editat) Va arat eu Gopop cu abtibild RR , am ras o zii intreaga Si app, asa e stock! Nu e lipit de proprietar LE: O sa bag si poza ... Editat Mai 26, 2008 de t.H.u.G. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 kawasaki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrew Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 Salutare! Azi vreau sa merg sa-mi delimitez si eu Runneru' SP model 2007. Il am de anu trecut si are deja 2000km facuti. Avand in vedere ca trebuie sa-mi fac delimitarea musai la service-ul Paneuro/Piaggio (cel din Tineretului) ca sa nu pierd garantia, cei de acolo nu au disponibile decat tobe Gianelli Silencer, vreo 3 modele. As vrea sa stiu daca acestea sunt ok si ma pot baza pe ele ca si randament. Sincer, m-ar fi "coafat" mai tare un Leo Vince, insa asta se pare ca e situatia. Astept opiniile voastre. P.S. Cei care aveti garantia la Paneuro ati avut ulterior probleme din punctul asta de vedere dupa delimitare (adica sa nu va mai recunoasca la un moment dat garantia)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 Eu am Giannelli Reverse se si aude super tare toba....si se si cunoaste la demaraj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 eu am toba arrow si se aude super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrew Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 n-are nimeni Giannelli Silencers sa-mi spuna cum se comporta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 (editat) n-are nimeni Giannelli Silencers sa-mi spuna cum se comporta? se comporta bine pt 50cc,ca si un leovince...totul depinde de ce sunet iti place eu am Top Performance Racing si face toti bani (220 euro ) Editat Mai 28, 2008 de dOctOr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 n-are nimeni Giannelli Silencers sa-mi spuna cum se comporta? Eu am frate toba gianelli si vreau sa spun ca is fff multumit cum urla Cu toate increderea cumpara Gianelli Extra , Gianelli Reverse , Gianelli Shot. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 Eu am frate toba gianelli si vreau sa spun ca is fff multumit cum urla Cu toate increderea cumpara Gianelli Extra , Gianelli Reverse , Gianelli Shot. Bafta Intre astea 3 , e dif. doar de sunet ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C.J. Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 oameni cat costa un set de placute frana spate pt runner?....ca am nevoie urgent pt un tovaras. multumesc:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 oameni cat costa un set de placute frana spate pt runner?....ca am nevoie urgent pt un tovaras. multumesc:D eu am platit 40 RON pe placutele din spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 sunet si performante ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrew Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 gata, am Giannelli Reverse si role noi Malossi. Numai ca am o mica problema: imi pleaca de pe loc cu un demaraj, CONSTANT DE DATA ASTA, mult mai mic decat aveam inainte cu toba originala, iar dupa 10-15-20m dintr-o data ma smuceste de mai ca ma da pe jos (recunosc ca m-am speriat prima oara cand m-am urcat pe ea). Cel mai mult i-am dat 75km/h in linie dreapta pt ca a trebuit sa franez ca sa intru in viraj. Deci se misca si se aude de minune, numai ca are hiba asta cu demaraju, pe care il asteptam atat de mult la plecarea de la stop. Ceva sfaturi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 un.. reglaj la carburator ai facut ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrew Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 un.. reglaj la carburator ai facut ? da, au umblat baietii de acolo... oricum ma duc din nou acum, de dimineata, in service sa vad ce rezolv. gata, l-am facut. merge brici dracia, pleca bine de la stop si am reusit sa-i dau 80. a fost de la role; imi pusesera de 4,6 grame si acum mi le-au schimbat cu d-alea de 4g. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 Au pus role mai usoare si prinde mai mult ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate