Razvy Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 buna...cretzy aici...am mai postat doar la sectiunea fete scuteriste...nu prea stau pe motociclism.am un runner 2007,rosu-negru,50 cmc,de la 16 ani,pe vremea cand de abia ajungeam cu varfurile jos.un an jumatate la activ de mers prin trafic si va pot spune decat ca sunt extrem de multumita de runner-ul meu,respectiv de brand-ul gilera.l-am recomandat tuturor,pentru ca este intr-adevar o investitie buna dupa parerea mea.@ alexandu:tie vroiam sa iti raspund in principiu.scuterul asta bate la fund orice alt model daca stii ce modificari sa faci pe el:spre exemplu,dupa ce am mers pe el 3 saptamani,l-am delimitat,dupa o alta perioada de cateva saptamani,i-am pus toba racing,gianelli carbon...care a ajutat extrem de mult la demaraj.incomparabil.apoi,fiind setea de viteza mai mare,am bagat pe el si un set de 80.al meu fuge pana in 120,130 in pasaj unirea,dar exista o marja de eroare.asadar,in km reali,cam 120 km/h intr-o portiune dreapta unde ii poti da ceva mai mult,sa atinga km respectivi.in concluzie,toba si set este tot ce ai nevoie,parerea mea,dar bineinteles ca vor costa ceva,insa reprezinta o investitie. poze cu runneru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojanionut Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 rolly mas bucura eu de el asa cum tare ma sfatuiesti tu,dar... dupa cum am postat prima data;sa rupt bela de la ambelaj si a iesit prin carter,deci in concluzie trebuie sami iau alt motor cu totu!si facand drumul ala de 100km cu 125cc miam cam schimbat parerile fatza de 50cc,pai k sa merg cu 80-90km cu doua persoana. 50cc cam trebuie turat fata de 125cc. 50cc da este f bun prin oras(atat am avut ocazia sa merg cu runneru meu)dar la drumuri lungi....presupun k poate consuma si mai mult de 4.cand lam cumparat nam avut experienta necesara,doar stiam ca sunt f bune ca motor si k sa mers cu un gilera runner de 50cc 3 baieti pe o roata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 ionut nu am observat ca s-a stricat atat de tare incat a iesit prin carter....desi e un lucru...foarte grav. Daca ai posibilitatea, carnetul, banii - nu e mare diferenta intre, ia-ti 125 clar. Nu se compara. Cu scuterul iti faci treaba si atat. La 125 deja e comfort referindu-ma la motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
divizia Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 Caut un Gilera Runner de 125-200 cmc. Are cineva de vanzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 Caut un Gilera Runner de 125-200 cmc. Are cineva de vanzare? Are un prieten un gilera runner din 2007, cu 1100 euro numai ca este de 49 cmc,daca vrei de 49 dami un pm.Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojanionut Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 in sfarsit miam luat carter cu motor de 50cc(na...k nam gasit de 125)fuge 95kmh poate ia si mai bine.dar am probleme la demaraj,e ceva cu carburatorul,nu face sa se tureze bine pana in 30-40 kmh.nu stiu sigur dak carburatorul e de runner,dak poate sa ma ajute cineva cu o poza ceva de carburator,k vreau sa ma duc duminik in targ sa-mi iau unul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexandu Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 ...Haideti mai nu mai are nimeni Runner-e???????Ce s-a intamplat?? Ce pot sa ii fac la Runner-u meu ca mi se misca axu de la ambreiaj???si bate in rulmentii de pe capacu de la motor si caraie urat........Cine are de vanzare gemulet dinala la Runner de 50????si capacu de la eleron..........??????Am nevoie de acele piese.........id Witek_919 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 my new fucking bitch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 frumos dom'le ,frumoos sa il stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 (editat) my new fucking bitch Cazan Editat Noiembrie 2, 2008 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 Cazan fac iu men Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_andrei_ Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 mi-am luat si eu unul... VXR180 4T. excelent acest scoot... usor instabil insa per total este foarte tare! ma gandesc acum sa-i schimb toba cu una aftermarket, mai zgomotoasa un pic, deoarce asa este "the silent bullet" si mi-e sa nu gauresc vreo masina cu el (si odata cu mine desigur). aveti vreunul idee in afara de giannelli (scuter-centre) ce ar merge si cine aduce pe aici pe la noi? nu de alta, dar nu am timp sa rasfoiesc 39 de pagini. multam anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 arata misto sa il stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_andrei_ Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 arata misto sa il stapanesti sanatos merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 mi-am luat si eu unul... VXR180 4T. excelent acest scoot... usor instabil insa per total este foarte tare! ma gandesc acum sa-i schimb toba cu una aftermarket, mai zgomotoasa un pic, deoarce asa este "the silent bullet" si mi-e sa nu gauresc vreo masina cu el (si odata cu mine desigur). aveti vreunul idee in afara de giannelli (scuter-centre) ce ar merge si cine aduce pe aici pe la noi? nu de alta, dar nu am timp sa rasfoiesc 39 de pagini. multam anticipat. eu am motoru numa de la el. Motoru ii nou nout..l-am desfacut la transmisie si oleaca ii uzata cureaua si rolele. Instalatia electrica nu o am,nu stii unde as putea sa gasesc? Am cumparat de la un italian..o avut accident si am cumparat doar motoru..instalatia era praf. Cat fuge motoru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 mi-am luat si eu unul... VXR180 4T. excelent acest scoot... usor instabil insa per total este foarte tare! ma gandesc acum sa-i schimb toba cu una aftermarket, mai zgomotoasa un pic, deoarce asa este "the silent bullet" si mi-e sa nu gauresc vreo masina cu el (si odata cu mine desigur). aveti vreunul idee in afara de giannelli (scuter-centre) ce ar merge si cine aduce pe aici pe la noi? nu de alta, dar nu am timp sa rasfoiesc 39 de pagini. multam anticipat. Arata ingrijit, cat te-a dus cu inmatriculare numere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_One_Forever Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 (editat) Hai sa pun si trompeta mea de scuter ....GILERA 200 ST .... in curand urmeaza sa ii pun un LOGO CU FERRARI Editat Noiembrie 3, 2008 de The_One_Forever Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 .... in curand urmeaza sa ii pun un LOGO CU FERRARI si motorul de ferrari cand il pui ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 si motorul de ferrari cand il pui ? Are deja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_andrei_ Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Arata ingrijit, cat te-a dus cu inmatriculare numere? avea 1500km facuti cand l-am luat, e aproape nou. l-am luat cu factura - asta a fost a doua chestie pe langa starea in care se afla, care m-a determinat sa-l iau. am vrut modelul nou insa nu l-am mai gasit in oferta... poate la anul o sa-l iau si pe acela. oricum e bun asta, e foarte manevrabil si alearga bine. diferenta ar fi de carenaj, motor mai mic putin, insa 19 cp fata de 20 nu e o diferenta semnnificativa, doar ca e putin mai usor decat ultimul model deci performantele sunt identice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Nu mi-ai zis de bani nimic.....sau e secret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Are deja bine zici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
divizia Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 Manual de intretinere si service pentru Gilera runner 200 vxr din 2003-2004 unde gasesc si eu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 hai ca mai bag o poza cu runnerul meu , asa numa sa ridic topicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 poze cu gogoasa mea ... un runner 50 sp .. luat de 2 saptamani de nou de la paneuro ! am cu el decat 10km ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate