EVO MOTORS.RO Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 Frumoase tare ! Sa il stapnesti sanatos ! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 @motociclismcom imi dai si mie un pm (private mesage) cu id-ul tau sa imi zici si mie cum sta treaba cu pozele alea cu "blitzuri" ! @maine sper sa pun si eu poze cu runneru meu! modificari dupa "hibernare" vopsit portocaliu cu negru,schimbat motor 70cc! si sper sa nu fie nevoie de curea )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Gilera a lansat Runner in editia Simoncelli. Detalii aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 l-am vazut intr-o revista ... arata bine singurul lucru ce nu imi place la el is oglinzile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Oglinzile alea creca daca le dai jos iti mai dau 10 km/h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 e la fel ca al meu .. model 2008 .. doar ca are alte stickere .. le dau jos pe ale mele .. dau comanda de stickere 2009 .. si am gilera runner 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 care aveti stickere de alea ? vreau sa il fac si eu pe al meu sa fie din 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
devis Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 mi-am luat si eu unul... VXR180 4T. excelent acest scoot... usor instabil insa per total este foarte tare! ma gandesc acum sa-i schimb toba cu una aftermarket, mai zgomotoasa un pic, deoarce asa este "the silent bullet" si mi-e sa nu gauresc vreo masina cu el (si odata cu mine desigur). aveti vreunul idee in afara de giannelli (scuter-centre) ce ar merge si cine aduce pe aici pe la noi? nu de alta, dar nu am timp sa rasfoiesc 39 de pagini. multam anticipat. Buna Andrei, Intra pe louis.de si introdu codul asta: 10031693 Vezi daca-ti place cum arata si ce pret are. Am vazut ca vand cateva chestii si pentru Scutere, si sunt de calitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Foltrans Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 ati vazut ce oferte este la runner? la cel de 125 ST ii de 900 cu TVA...ar fi ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 ati vazut ce oferte este la runner?la cel de 125 ST ii de 900 cu TVA...ar fi ceva Nu te supara dar cu cine faci limba romana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Nu te supara dar cu cine faci limba romana? cu femeia de servici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 (editat) sorin , mai greseste si omul , si ca sa fiu ontopic , bag 2 poze cu runnerul meu . Scuzati poza a 2-a ... ii cam murdar (nu am asfalt pe strada ) Asfalt uscat ! Editat Martie 31, 2009 de Razvy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Foltrans Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 Nu te supara dar cu cine faci limba romana? daca chiar esti curios....cu mata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 cu ma-ta sa faci tu orfelinatule. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 (editat) daca chiar esti curios....cu mata cu ma-ta sa faci tu orfelinatule. interesanta discutia dintre voi doi. ca doi draci de patru ani: -tu esti prost -ba tu esti prost -ba tu esti -ba tu -ba tu se duce dreacu forumu' asta. Editat Aprilie 10, 2009 de Chivu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Foltrans Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 ii dus de mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 Hai gata . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabitzuHAI Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 nu mai are nimeni runnere pe aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 pai ar cam trebui sa il prezinti si tu pe al tau (banuiesc ca ai runner dupa cum se vede la profil) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 am si eu ma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 (editat) nu mai are nimeni runnere pe aici? Jucarica mea Editat Iunie 4, 2009 de Cap0ne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 (editat) am si eu ma altul? ala de 49 il mai ai? Editat Iunie 4, 2009 de Razvy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Iunie 7, 2009 Share Postat Iunie 7, 2009 Jucarica mea sa il stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 Multam. Si ceva poze din cateva plimbari mai lungi (Giurgiu, Cheia, Brasov) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 capaone .. ai nr alb sau galben ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate