mrwwwhite Postat Martie 28, 2018 Autor Share Postat Martie 28, 2018 Vreau si eu cartea voastra OYIBO si nu o mai gasesc sa o cumpar. Daca aveti cumva si imi pouteti trimite ar fi super Multumesc ! Salutare matrixx, scuze ca raspund asa tarziu, tocmai ne-am intors dintr-o calatorie pe continentul nostru de suflet. Cartea OYIBO e la a 2-a editie si se gaseste acum peste tot, inclusiv emag, elefant.ro, librariile fizice din toata tara etc; dc. esti din Bucuresti si o vrei cu autograf sau asa ceva putem sa trecem pe la Carturesti Carusel sau Romana si sa-ti scriem o dedicatie la casa. Cu ocazia asta lasam aici un fel de "avertisment" ca urmeaza sa povestim pe scurt cum am petrecut iarna in Africa de Vest, pe masura ca facem ordine in poze, filme si ganduri. Daca in OYIBO povestim foarte pe scurt cum au fost 14 luni in 23 de tari africane, de la vest in sud si apoi la est, de data asta ne-am dorit foarte mult sa vedem si restul tarilor din zona Africii de Vest care ne "scapasera" in prima tura. Adica Senegal, Gambia, Guinea Bissau, Guinea Conakry, Sierra Leone, Liberia, Coasta de Fildes si Ghana. Cum Marocul ne era destul de cunoscut si vremea a fost foarte friguroasa, nu am stat prea mult prin Maroc, insa ne-am dus destul de adanc in Mauritania, pe care abia acum, la a doua vizita, putem spune ca incepem sa o intelegem si sa o iubim. Au fost 3 luni geniale, piperate cu intalniri faine: Au fost circa 20000 de km pe drumuri care uneori au scos untul din noi: Au fost o gramada de ocazii sa mancam bine fie in carciumi locale, pe bancute cot la cot cu localnicii sau la boschet: Au fost zile care speram sa nu se sfarseasca niciodata... E foarte posibil sa iasa un OYIBO 2 din asta, dar hai sa nu punem carul inainte boilor. Va urma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matrixx Postat Martie 29, 2018 Share Postat Martie 29, 2018 Super fain , ma bucur enorm ca santeti ok dupa o noua aventura , eu sant departe , cam unde se agata harta in cui asa ca o sa vad cum fac rost de carte. Multumesc si sanatate multa sa aveti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kaiten Postat Martie 29, 2018 Share Postat Martie 29, 2018 Da' de ce dom'le? hai sa-l punem (carul). Pana una-alta nu-i graba, ati vazut altii cat de repede si mult scriu cand sunt motivati - https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/justitie/caruciorul-cu-carti-nu-l-a-scos-din-inchisoare-pe-dan-voiculescu-631767 )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate