klu Postat Octombrie 27, 2011 Autor Share Postat Octombrie 27, 2011 Sunt cristi! lasa-mi pe p.m. o adresa de mail unde sa trimit poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klu Postat Ianuarie 10, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2012 In afara de Planeta 5 si rezervorul, tobele de ij 56, restul pieselor sunt disponibile! Cei care se abonasera la ele la inceputul topicului nu au mai dat nici un semn! Deci valabil! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Ianuarie 10, 2012 Share Postat Ianuarie 10, 2012 In afara de Planeta 5 si rezervorul, tobele de ij 56, restul pieselor sunt disponibile! Cei care se abonasera la ele la inceputul topicului nu au mai dat nici un semn! Deci valabil! ghidonul si stopul de mz ma intereseaza,fale un pret,de pe ghidon poti scoate doar comenzile ca tevile nu am interseaza. lasa un nr de tel eventual. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Ianuarie 11, 2012 Share Postat Ianuarie 11, 2012 (editat) MZ ES 175 protectia de pinion spate,cea de aluminiu ma intereseaza, daca nu s-a dat pana acum. Un pret te rog pe PM si am sa-ti dau adresa. Multumesc Editat Ianuarie 11, 2012 de owene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klu Postat Ianuarie 11, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 11, 2012 ghidonul si stopul de mz ma intereseaza,fale un pret,de pe ghidon poti scoate doar comenzile ca tevile nu am interseaza. lasa un nr de tel eventual. 0722190048 se rezolva dar sper ca ai vazut cum arata stopul! MZ ES 175 protectia de pinion spate,cea de aluminiu ma intereseaza, daca nu s-a dat pana acum. Un pret te rog pe PM si am sa-ti dau adresa. Multumesc Cum am spus si in topic: preturile le faceti voi! la valoare pe care voi o considerati ok scadeti 25% si aia e! va rog sa va uitati bine in poze si daca aveti ceva nelamuriri sa spuneti si mai fac o serie de poze cu ce va intereseaza! Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Ianuarie 11, 2012 Share Postat Ianuarie 11, 2012 Multumesc, am dat telefonul tau amicului care se interesa si nu prea le are cu netul. Te suna el si va intelegeti direct, poate il intereseaza de fapt si altele, mai bine asa :-) Toate cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klu Postat Ianuarie 11, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 11, 2012 Multumesc, am dat telefonul tau amicului care se interesa si nu prea le are cu netul. Te suna el si va intelegeti direct, poate il intereseaza de fapt si altele, mai bine asa :-) Toate cele bune! m-a sunat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vitos Postat Ianuarie 11, 2012 Share Postat Ianuarie 11, 2012 Mi le-am rezervat următoarele piese de pe MZ: ornamentele de pe far și amortizoare față, capacele motorului, capacul de la roata din față și aprinderea (dacă mai poate fi folosit la ceva). Mulțumesc Klu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klu Postat Ianuarie 12, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2012 Mi le-am rezervat următoarele piese de pe MZ: ornamentele de pe far și amortizoare față, capacele motorului, capacul de la roata din față și aprinderea (dacă mai poate fi folosit la ceva). Mulțumesc Klu! pt putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Ianuarie 14, 2012 Share Postat Ianuarie 14, 2012 domnul din poza mi'a facut o poza calare pe mz .... la siriu... as vrea sa o am si eu.... multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klu Postat Ianuarie 20, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2012 domnul din poza mi'a facut o poza calare pe mz .... la siriu... as vrea sa o am si eu.... multumesc anticipat. Salut! incearca cu un p.m. la userul pedros! el il cunoaste pe respectivul domn! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Ianuarie 20, 2012 Share Postat Ianuarie 20, 2012 Prietene pe mine m-ar interesa ce ai pe ghidon comenzile(asta inseamna suport si maneta de ambreaj si suport maneta de frana fata, sistemul de acceleratie si bulbul din capatul ghidonului) si stopul complect asa cum e(guma de cauciuc ,suport de becuri si corpul exterior al stopului). Fa-mi te rog o poza la manete dar fara cauciucu ce le protejaza, sa vad cat de originale sunt. Zi un pret te rog pt ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Ianuarie 20, 2012 Share Postat Ianuarie 20, 2012 domnul din poza mi'a facut o poza calare pe mz .... la siriu... as vrea sa o am si eu.... multumesc anticipat. Userul e Cristi57. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klu Postat Ianuarie 23, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2012 (editat) Prietene pe mine m-ar interesa ce ai pe ghidon comenzile(asta inseamna suport si maneta de ambreaj si suport maneta de frana fata, sistemul de acceleratie si bulbul din capatul ghidonului) si stopul complect asa cum e(guma de cauciuc ,suport de becuri si corpul exterior al stopului). Fa-mi te rog o poza la manete dar fara cauciucu ce le protejaza, sa vad cat de originale sunt. Zi un pret te rog pt ele sorin imi pare rau, dar piesele dorite de tine sunt promise altcuiva! daca renunta te anunt! Userul e Cristi57. Pentru cei interesati, am mai facut ceva poze! comenzile de pe ghidon: ce a mai ramas din inst electrica: stop spate: diverse Editat Ianuarie 23, 2012 de klu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 23, 2012 Share Postat Ianuarie 23, 2012 Vreau eu stopul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klu Postat Februarie 1, 2012 Autor Share Postat Februarie 1, 2012 Vreau eu stopul. din pacate este promis altcuiva! daca nu mai da nici un semn, te caut! Poze cu farul si capacele laterale! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebix Postat Februarie 1, 2012 Share Postat Februarie 1, 2012 manetele de ambreiaj /frana le vreau eu daca mai sunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emster Postat August 20, 2012 Share Postat August 20, 2012 Deci, se vinde Ij Planeta 5 , 1993, km 16000(pe bord si de cand a fost refacut motorul), inmatriculata, itp expirat! Tot am sperat sa am timp sa o reconditionez dar se pare ca nu reusesc, asa ca, daca exista doritori, postati sau p.m.! pret 600 ron fix! Carburatorul este de ij 56! Mobra ar trebui desfacuta si luata la mana! Ceva poze: Un MZ ES 175 din 62 pentru asta spuneti ce aveti nevoi si ziceti voi un pret! Si asta saracu e praf! Luat de la fier vechi! Si cateva piese de ij 56 pretul tot voi il spuneti Spor! m-ar interesa mansoanele de la MZ cauciucul spate e inca in stare de functionare ? are camera? fa-mi o oferta !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate