Alex_ander Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 Lume, lume...ne intrunim la un suc in Constanta in acest weekend sa ne povestim....everybody's invited Suna foarte interesant, cine mai merge ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinC Postat August 19, 2011 Autor Share Postat August 19, 2011 eu zic pass , pot sa plec spre ct doar dupa ora 2 3 , si trebuie sa vin inapoi , pt ca duminica is de munca de dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AfricanQueen90 Postat August 22, 2011 Share Postat August 22, 2011 Suna foarte interesant, cine mai merge ? Pe mine nu m-ati fi sunat cand ati ajuns la constanta ... stiati ca sunt acolo Pt toata lumea care avet poze trimiteti si pe alinausurelu@ymail.com pls ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Minu Postat August 22, 2011 Share Postat August 22, 2011 Eu as vrea sa plec duminica pe ruta:Ploiesti-Cheia-Brasov(plimbat prin piata sfatului,stiu o autoservire cu preturi bune si mancare tot la fel de buna,la cativa metri de Piata Sfatului)dupa care intors pe Valea Prahovei-urcat la cota 1400(bem un suc acolo si dupa aia spre seara o taiem spre casa).Nu o sa merg tare,pt ca sunt incepator si e posibil sa merg si cu pasager,asta depinde de situatie,dar nici prea incet,adica in localitate legal,si afara in jur de 100-110.Poate e careva interesat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate