cristilvk Postat Noiembrie 27, 2012 Share Postat Noiembrie 27, 2012 daca reusesc eu ceva..te invit la o tura p cheia..dar fara frigider )) daca mai tii tu minte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Noiembrie 27, 2012 Share Postat Noiembrie 27, 2012 cu mare placere ,normal ca te tin minte >< ,pt RC8 te rog de pe acum sa ma lasi si pe mine 10km pe curbe cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Noiembrie 27, 2012 Share Postat Noiembrie 27, 2012 eu am auzit unul turat si nu mi`a placut..era in parcare...senzatia a fost aceeasi le-am auzit si eu in Italia cand am fost. nu m-a incantat deloc sunetul cum o face seria 1098/1198. probabil cu un sistem de evacuare pe masura, se va schimba si sunetul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Noiembrie 27, 2012 Share Postat Noiembrie 27, 2012 O stii pe aia cu vulpea si strugurii acri Au auzit ei si nu le place =))) ce te mira? ma impresioneaza doar aspectul...tehnic, ducati nu e in preferintele mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedCap Postat Iunie 18, 2013 Autor Share Postat Iunie 18, 2013 R6 accidentat, vandut... proprietar plecat in tari cu apa calda... sa vedem cand m-o apuca si pe aici nebuneala sa imi iau motor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 19, 2013 Share Postat Iunie 19, 2013 comandante SPOR LA TREABA ,mergi si testeaza cateva modele ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedCap Postat Iunie 22, 2013 Autor Share Postat Iunie 22, 2013 Merg astia aiurea rau pe aici, nici nu am vazut cine stie ce motociclisti pe aici, poate ca tocmai de-asta... e aiurea cu motorul pe aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 atunci baga M`ul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedCap Postat Iulie 15, 2013 Autor Share Postat Iulie 15, 2013 Neah... mai astept 2-3 ani, momentan mi-am luat masina asa ca si M-ul mai are de asteptat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha 608 Postat Septembrie 15, 2013 Share Postat Septembrie 15, 2013 Frumos moto.. Rupe !!! )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Septembrie 15, 2013 Share Postat Septembrie 15, 2013 vrei sa spui ca a rupt pana cand a RUPT-O!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 15, 2013 Share Postat Septembrie 15, 2013 =))) ce nebuni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBN Postat Septembrie 15, 2013 Share Postat Septembrie 15, 2013 R6 accidentat, vandut... proprietar plecat in tari cu apa calda... sa vedem cand m-o apuca si pe aici nebuneala sa imi iau motor... De curiozitate: in ce tara ai plecat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha 608 Postat Septembrie 15, 2013 Share Postat Septembrie 15, 2013 (editat) vrei sa spui ca a rupt pana cand a RUPT-O!!! Imi cer scuze.. Acum am observat doar care e treaba.. Pai e trist.. Bafta la BMW.. ce sa zic.. Editat Septembrie 15, 2013 de yamaha 608 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 15, 2013 Share Postat Septembrie 15, 2013 S.U.A mai da un semn comandante ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Septembrie 15, 2013 Share Postat Septembrie 15, 2013 Imi cer scuze.. Acum am observat doar care e treaba.. Pai e trist.. Bafta la BMW.. ce sa zic.. bafta la faramat BMW? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Septembrie 16, 2013 Share Postat Septembrie 16, 2013 Redcap era ultimul motociclist sa cada. La cat de calculat si calm este el de fel, era imposibil sa aiba accident pe R6. Ma tem si tremur, apocalipsa e aproape. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha 608 Postat Septembrie 16, 2013 Share Postat Septembrie 16, 2013 De ce esti rau ma...STRADU .. ) .....Pai poate nu a fost vina lui.. si eu am R6 de 3 sapt... ) ce dreq. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Septembrie 16, 2013 Share Postat Septembrie 16, 2013 nu e important de cat timp ai motocicleta, e mai important skill-ul pe care il ai. acest skill trebuie sa fie >= cu puterea dezvoltata de motocicleta. daca skill-ul este < decat aceasta putere r6-le va fi faramat... binenteles, aici mai poate intervenii si ghinionul pe care nu l-am luat in calcul (deoarece el este NECUNOSCUT). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedCap Postat Mai 27, 2015 Autor Share Postat Mai 27, 2015 (editat) Parca incepe iar sa ma bata un gand, vreau un BMW, un R 1200 RT pentru cand ma satur de plimbat cu masina si vreau 2 roti iar. @edit: sa vad cum fac sa ma duc la un dealer BMW sa ma urc pe unul sa vad cum ma simt pe el si dupa alta belea, tre sa ma apuc sa dau de permis. Editat Mai 27, 2015 de RedCap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Mai 27, 2015 Share Postat Mai 27, 2015 Ho hooo, nu am mai auzit de tine de ceva vreme! Frumos la Texani acolo? Am avut si eu o tentativa de a o taia spre Houston, dar mai astept... Joc la loterie pana una-alta, anul asta nu a iesit nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedCap Postat Mai 27, 2015 Autor Share Postat Mai 27, 2015 Nu ma plang, acum sunt ceva inundatii prin zona in rest e ok. Merg zi de zi cu un BMW M4, inca nu m-am ramolit de tot, dar parca duc dorul senzatiei pe 2 roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Mai 27, 2015 Share Postat Mai 27, 2015 Naiba, am vandut mobra de nici 2 luni cred si deja imi e putintel dor, dapai tu de atata vreme... Cumnatu' trece cu munca prin Houston, poate prind si eu un contract la vara Sa auzim de bine Mr.! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedCap Postat Mai 27, 2015 Autor Share Postat Mai 27, 2015 (editat) Tot prin zona Houston sunt si eu, daca e ceva da un semn. Sanatate si respect! Editat Mai 27, 2015 de RedCap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
umbrella Postat Septembrie 29, 2015 Share Postat Septembrie 29, 2015 RedCap, Manole-ti trimite salutari :soecerer: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate