mateiuli Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 Salut, As putea curata lantul si cu benzina? Se intampla sa nu am motorina... Ataca cumva o-ring-urile? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 Salut, As putea curata lantul si cu benzina? Se intampla sa nu am motorina... Ataca cumva o-ring-urile? Multumesc! da le ataca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 (editat) Da, ai putea si da, ataca o-ring-urile. Nu-i inteleapta deloc spalarea cu benzina. Da situ 10 lei pe 2l de motorina intr-o sticla de Nestea din aia mare si aia e pentru doi ani. Editat August 3, 2011 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 urgent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateiuli Postat August 3, 2011 Autor Share Postat August 3, 2011 Multumesc mult pentru raspunsuri! Imi cer scuze ca nu am postat in topicul dedicat curatarii lantului dar daca postam acolo nu mi se mai raspundea repede... Rog un moderator sa uneasca topicurile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat August 4, 2011 Share Postat August 4, 2011 Salut, As putea curata lantul si cu benzina? Se intampla sa nu am motorina... Ataca cumva o-ring-urile? Multumesc! nu, nu ataca daca o faci rar, ceva de genul odata la 1-2 luni. da, ataca daca il cureti cu benzina tot timpul sau daca lasi o-ringurile vietii direct in benzina... numai cunoscatori pe aici frate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate