Zacopilu Postat Noiembrie 20, 2012 Share Postat Noiembrie 20, 2012 iacata-l si pe al meu...inca mai am de munca la el, da deja linia generala este aproape gata ce modificare majora urmeaza este un alt rezervor, care a aproape gata, mai tre sa-i fac full/fuck si sa-i prind robinetul si evacuarea este inca un semn de intrebare cam asta-i pozitia mea pe el (mult mai comoda in realitate dacat pare in poza). Imi place cum ti-a iesit! Il lasi fara aripi? Eu am stat fara aripa fata timp de....3 ploi,mai mult nu am rezistat.....ti-ai facut si capace laterale? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stcimponeriu Postat Noiembrie 20, 2012 Share Postat Noiembrie 20, 2012 ...si eu cu al meu Red Panzer....abia asteapta noul sezon Impresionant, felicitari! Drifterul subsemnatului: Frumos, acum inteleg de ce ai renuntat la Volusia... Cand mai ai drum prin Cluj te asteptam la o poveste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Noiembrie 21, 2012 Share Postat Noiembrie 21, 2012 Imi place cum ti-a iesit! Il lasi fara aripi? Eu am stat fara aripa fata timp de....3 ploi,mai mult nu am rezistat.....ti-ai facut si capace laterale? da, in principiu fara aripi va merge, dar le voi avea tot timpul pregatite in caz de ture mai lungi. Cea fata originala si pe spate mi-am facut una din fibra de sticla, super usoara, o sa pun o poza cand e finisata. capace laterale nu vor fi, doar mai scot din matele de pe acolo sa fie cat mai clean. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
share_khan Postat Noiembrie 21, 2012 Share Postat Noiembrie 21, 2012 Salutare, si eu cu al meu Vultur. Salutare, si eu cu al meu Vultur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix78 Postat Noiembrie 21, 2012 Share Postat Noiembrie 21, 2012 Sa-mi laud si eu ursu - NIceeee !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 21, 2012 Share Postat Noiembrie 21, 2012 @share_khan frumos dragstarul classic al tau, precis rosu atrage privirile femeilor. @Phoenix78 multumesc, sper ca la anul reusesc sa fac ce mi-am propus si va fi mai aproape de visul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
share_khan Postat Noiembrie 22, 2012 Share Postat Noiembrie 22, 2012 mc frumos IceLord , sa sti ca ai dreptate...frumos si ursu' tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix78 Postat Noiembrie 22, 2012 Share Postat Noiembrie 22, 2012 Spor la treaba @ice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 22, 2012 Share Postat Noiembrie 22, 2012 mc frumos IceLord , sa sti ca ai dreptate...frumos si ursu' tau Stiu eu ce stiu, din cand in cand mai fur privirea la cate o femeie si eu. Oricum odata m-am amuzat cu o treaba, m-am oprit intr-o parcare si tocmai m-am dat jos de pe motor si observ in fata mea la 20-30m un cuplu care se imbratisa cu spor iar fata imi tragea priviri iar eu i-am facut cu ochiul si oi ce mi-a mai zambit, uneori imi pare rau ca am desfiintat seaua de pasager ca doamne ce se mai autoinvita cate una. Spor la treaba @ice Ar fi mult spor, numa partea financiar ne limiteaza uneori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
u4iteli Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 ma laud si eu! desi este inca in proces ... dar poate fi anticipat deja rezultatul final Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 Nice bobber... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Decembrie 7, 2012 Share Postat Decembrie 7, 2012 Cool! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
share_khan Postat Decembrie 12, 2012 Share Postat Decembrie 12, 2012 nice bobberul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zacopilu Postat Ianuarie 7, 2013 Share Postat Ianuarie 7, 2013 (editat) Mai am capacele laterale de facut in locul mizeriilor din plastic.Pana in primavara le dau eu o forma... Editat Ianuarie 7, 2013 de Zacopilu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 8, 2013 Share Postat Ianuarie 8, 2013 Iasa o jucarie faina @zacopilu , succes in a o transforma asa cum vrei tu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
avua Postat Septembrie 27, 2013 Share Postat Septembrie 27, 2013 Motocicleta mea, pun doua imagini, prima - asa cum a ajuns ea de la fostul proprietar, iar a doua, asa cum arata ea azi, dupa reinstalarea accesoriilor originale. Mi-a luat ceva timp sa gasesc accesoriile pe Internet, iar acum am pe drum un portbagaj (gratar) original. Suzuki VZ800 Marauder - 1998. Toate cele bune, Gabriel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vexxatu Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 (editat) Motocicleta mea, pun doua imagini, prima - asa cum a ajuns ea de la fostul proprietar, iar a doua, asa cum arata ea azi, dupa reinstalarea accesoriilor originale. Mi-a luat ceva timp sa gasesc accesoriile pe Internet, iar acum am pe drum un portbagaj (gratar) original. Suzuki VZ800 Marauder - 1998. Toate cele bune, Gabriel Salutare. Uite ca vine si fratele geaman al Marauderului, Intruderul VS800, tot din 1998, tot in starea originala in care am luat-o de la fostul proprietar. Suplimentar vreau la iarna sa o dotez cu: - suporti coburi + coburi - parbriz - cineva care are montat poate sa confirme daca la viteza mare dispare sau se diminueaza disconfortul? - i-as pune si crashbar dar are comenzi avansate si nu stiu daca se potriveste. Editat Octombrie 7, 2013 de vexxatu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jerycho Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 vexxatu de curiozitate ce greutate si inaltime ai ? .. ca sa imi imaginez si eu cum as sta pe un vs 800 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vexxatu Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 1,77 inaltime si 78 kg. Nu mi se pare nici greu si nici incomod. Chiar sunt mai mult decat satisfacut de pozitia in scaun cu comenzi avansate si de manevrabilitate cu ghidonul schimbat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jerycho Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 AM aproximativ aceleasi dimensiuni ... multumesc de informatie . Remarcasem ghidonul dar nu si comenzile avansate . Succes . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate