Kronstadt Bikers Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 Daca incepe toamna este septembrie, daca este septembrie este Kronstadt Bikers MOTO PARTY IV. Mai sunt necesare si alte informatii? Cred si sper ca NU! Totusi... pentru "incepatori": -data: 9-11 septembrie 2011 -locatia: camping Cetate Rasnov (GPS: 45.58991, 25.47384) Si mai multe informatii, daca chiar mai este cazul, cred si sper ca NU!, eventual rezervari - tel: 0726737773 - Levi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F0RCE Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 (editat) Link poze anul trecut: Kronstadt Bikers Moto Party III Editat August 10, 2011 de F0RCE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 Sa fie intr-un ceas bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat August 11, 2011 Share Postat August 11, 2011 Daca incepe toamna este septembrie, daca este septembrie este Kronstadt Bikers MOTO PARTY IV. Mai sunt necesare si alte informatii? Cred si sper ca NU! Totusi... pentru "incepatori": -data: 9-11 septembrie 2011 -locatia: camping Cetate Rasnov (GPS: 45.58991, 25.47384) Si mai multe informatii, daca chiar mai este cazul, cred si sper ca NU!, eventual rezervari - tel: 0742963185 (Jeff) Am fost si anul trecut, vin si anul acesta. O intrunire prieteneasca, ca pe vremuri, fara concerte, striptease si alte rahaturi. O intrunire cu traditie. Brava Kronstadt ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kronstadt Bikers Postat August 12, 2011 Autor Share Postat August 12, 2011 (editat) Mici amanunte care mi-au scapat(chestiuni arhicunoscute, dar de, primim cu bratele deschise si incepatorii si ei saracii n-au nici o vina ca pana acum n-au ajuns la noi ): In camping se intra doar cu motocicleta! Esti binevenit si daca aterizezi cu un Maxiscuter si ai decolat de undeva de departe, dar n-o sa poti intra cu traileru, MiGul sau 747le facut de Boeing! Intrarea e 25RONdaca ajungi vineri 9 SEPTEMBRIE si 20RONdaca ajungi de sambata 10 SEPTEMBRIE! Va rugam sa lasati acasa - MACETELE, BAIONETELE, KALASNIKOVU, FAZERELE, LASERELE SI PLASMAGUN-urile ALL BIKES & BIKERS ARE WELCOME!!! Editat August 12, 2011 de Kronstadt Bikers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 Mici amanunte care mi-au scapat(chestiuni arhicunoscute, dar de, primim cu bratele deschise si incepatorii si ei saracii n-au nici o vina ca pana acum n-au ajuns la noi ): In camping se intra doar cu motocicleta! Esti binevenit si daca aterizezi cu un Maxiscuter si ai decolat de undeva de departe, dar n-o sa poti intra cu traileru, MiGul sau 747le facut de Boeing! Intrarea e 25RONdaca ajungi vineri 9 SEPTEMBRIE si 20RONdaca ajungi de sambata 10 SEPTEMBRIE! Va rugam sa lasati acasa - MACETELE, BAIONETELE, KALASNIKOVU, FAZERELE, LASERELE SI PLASMAGUN-urile ALL BIKES & BIKERS ARE WELCOME!!! si daca vin cu scutericiu nu ma primiti??? daca tot am fost oaspeti la toate editiile, venim si acum, si la anu, si la multi ani, jeff tata.... o sa vreau o casuta, si vezi cu palinca aia ce faci, de venit o sa vin cu scutericiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogmad Postat August 13, 2011 Share Postat August 13, 2011 (editat) PREZENTA OBLIGATORIE CA SI LA ULTIMELE 3 EDITII. Multumim. Editat August 13, 2011 de Bogmad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat August 13, 2011 Share Postat August 13, 2011 (editat) Mici amanunte care mi-au scapat(chestiuni arhicunoscute, dar de, primim cu bratele deschise si incepatorii si ei saracii n-au nici o vina ca pana acum n-au ajuns la noi ): In camping se intra doar cu motocicleta! Esti binevenit si daca aterizezi cu un Maxiscuter si ai decolat de undeva de departe, dar n-o sa poti intra cu traileru, MiGul sau 747le facut de Boeing! Intrarea e 25RONdaca ajungi vineri 9 SEPTEMBRIE si 20RONdaca ajungi de sambata 10 SEPTEMBRIE! Va rugam sa lasati acasa - MACETELE, BAIONETELE, KALASNIKOVU, FAZERELE, LASERELE SI PLASMAGUN-urile ALL BIKES & BIKERS ARE WELCOME!!! Auzi, tiranspidere, mergem amandoi cu scutericiu, ca nu avem voie cu Fazerul! Da las' ca merg cu FZ6-le si tot vin! Ne vedem acolo! Editat August 13, 2011 de Shepard Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 13, 2011 Share Postat August 13, 2011 Auzi, tiranspidere, mergem amandoi cu scutericiu, ca nu avem voie cu Fazerul! Da las' ca merg cu FZ6-le si tot vin! Ne vedem acolo! cu fazere fara fazere... nu conteza, jeffffff... sa dea al da sus sa nu ai la poarta slaninuta si tuiculita...ca scoatem pe enterprise din coburi... si ... ce sa mai, iara intru de tri ori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat August 16, 2011 Share Postat August 16, 2011 S-a anuntat un septembrie cald, asa ca o sa curga multa bere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei67 Postat August 16, 2011 Share Postat August 16, 2011 spun prezent ca orice "rus" normal, nu se poate rata asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat August 16, 2011 Share Postat August 16, 2011 Jeef tata ,ai puso anul asta ca venim si de la Buzau!!! Iar bem si ne distram ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spitfiredragos Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 Grupul vesel de la Campina zice prezent si abia asteapta sa revina la o intrunire asa multi si-ar dori sa poata organiza! Asteptam cu nerabdare sa ne gasim toti acolo, la distractie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gor_dog Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 sper sa reusesc sa conving cativa 'calareti' sibieni sa participe.....altfel, sunt nevoit sa vin singur!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 Grupul vesel de la Campina zice prezent si abia asteapta sa revina la o intrunire asa multi si-ar dori sa poata organiza! Asteptam cu nerabdare sa ne gasim toti acolo, la distractie! Ne gasim sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 sper sa reusesc sa conving cativa 'calareti' sibieni sa participe.....altfel, sunt nevoit sa vin singur!!! pai... cum adica... sibiul nu vine.. ??? dan mad dog ...lumea..??? cu cine mai beau io jagermeister si mai povestim bancuri??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kronstadt Bikers Postat August 19, 2011 Autor Share Postat August 19, 2011 AMR=3 saptamani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 Prezent!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 http://www.facebook.com/video/video.php?v=187604474640434&oid=157644224281510&comments Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incognito Postat August 21, 2011 Share Postat August 21, 2011 prezent(i) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat August 22, 2011 Share Postat August 22, 2011 (editat) Micii "haiduci" vor fii prezenti in numar mult mai mare ca anu' trecut... Editat August 22, 2011 de NeBuN@Ke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c3h2o Postat August 23, 2011 Share Postat August 23, 2011 pai... cum adica... sibiul nu vine.. ??? dan mad dog ...lumea..??? cu cine mai beau io jagermeister si mai povestim bancuri??? Cred ca mai mult ati spus bancuri Traiane, ca Jagermeister-ul stiu eu cine a baut vreo 2 sticle juma ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danmaddog Postat August 23, 2011 Share Postat August 23, 2011 pai... cum adica... sibiul nu vine.. ??? dan mad dog ...lumea..??? cu cine mai beau io jagermeister si mai povestim bancuri??? Din pacate anul acesta nu o sa vin deoarece mai nou am un ficior de toata frumusetea si in 10 ii facem botezul. Dar lasa ca la anu' nu mai ratez nimic. Sa aveti parte de vreme buna si de multa bere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat August 24, 2011 Share Postat August 24, 2011 Micii "haiduci" vor fii prezenti in numar mult mai mare ca anu' trecut... ca in fiecare an si ca la feicare editie a baietilor de Kronstadt Bikers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 24, 2011 Share Postat August 24, 2011 Din pacate anul acesta nu o sa vin deoarece mai nou am un ficior de toata frumusetea si in 10 ii facem botezul. Dar lasa ca la anu' nu mai ratez nimic. Sa aveti parte de vreme buna si de multa bere. Sa iti/va traiasca sa fie intr-un ceas bun,sa fie cel mai mandru motociclist din sibiu Cred ca mai mult ati spus bancuri Traiane, ca Jagermeister-ul stiu eu cine a baut vreo 2 sticle juma lasa mah... ca era de unde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate