nervOptik Postat August 16, 2011 Share Postat August 16, 2011 Zdravan caracter ) ... asta rade si cand are cutitu in el "Lasa frate ... nu-i nimic ... ma descurc eu " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 Asta e poza dupa ce i-au pus oasele la loc si l-au infasurat in gips nu? Are reactor nuclear in el pentru alimentat moralul Rogerica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 Uof....sectiunea din tot forumul asta pe care o urasc cel mai mult... @Rogere...fruntea sus, fii optimist si incearca sa vezi partea buna a lucrurilor: nici nu cred ca stiai cata lume tine la tine , e alaturi de tine, te sustine, pana la incidentul asta nefericit... (fara limba) Hai cu titulatura de super membru )) ca doar o sa ai mult timp liber Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator sangerete Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 nu l-a ajutat Dumnezeu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 nu l-a ajutat Dumnezeu Lasa ca te ajuta pe tine ... o sa-ti dea niste virgine pe lumea ailalta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roger Moore Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 Salutare lume! Operatia a decurs frumos, acum sunt acasa, si astept sa treaca timpul, sa ma vindec si eu ca sa pot sa zburd din nou. Profit de ocazie pana nu ma ia somnul (ma ia cam des de la o vreme la cate droguri au bagat doctorii in mine) sa multumesc tuturor pentru sprijinul acordat, atat moral cat si material. A insemnat foarte mult pentru mine. Cand o sa pot sta la verticala, o sa alerg cu berile in mana sa va cinstesc pe toti P.S. : Multumesc sangerete, stiam eu ca dragostea crestina nu ma va lasa tocmai acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 bafta si arde-l pe ala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate