sambartonro Postat August 16, 2011 Share Postat August 16, 2011 sal..am si eu o problema...am plecat la un drum lung si pe parcurs am obsv ca motoreta a inceput sa nu mai traga ca inainte( pe transfagarasan la un moment dat intr-o panta mare nu mai vroia sa-mi traga..murea motorul)....fum negru la aceleratii puternice in ture ridicate si consumul ridicat..9l%...imi poate spune cineva ce se intampla? mentionez ca am desfacut bujiile -erau afumate...filtrul de aer era cam negru si imbacsit l-am spalat am curatat/ars pe aragaz bujiile am pus la loc...parca merge mai bine o idee..nu prea imi dau seama..dar in ture f ridicate scoate fum negru si ramane funingine pe gaura tobei.moto este rf600 carburatie...ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi2008 Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 ar fi cazul sa cureti carburatoarele....si neaparat sincronizarea lor.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 toate "stranuta" la Balea, dar alea reglate prost stranuta si mai tare... mai ales alea cu reglaj efectuat la nivelul marii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sambartonro Postat August 17, 2011 Autor Share Postat August 17, 2011 am inteles...o sa merg sa reglez carburatoarele atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 toate "stranuta" la Balea, dar alea reglate prost stranuta si mai tare... mai ales alea cu reglaj efectuat la nivelul marii de ce? se modifica nivelul odata cu altitudinea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 de ce? se modifica nivelul odata cu altitudinea? Nu este vorba de nivelul din carburator! Se refera la presiune atmosferica, care cere unui motor un alt amestec carburant,de regula mai bogat decat la presiune normala. Din acest motiv s-a montat pe motoarele cu injectie senzorul de presiune atmosferica(MAP sensor) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat August 20, 2011 Share Postat August 20, 2011 se modifica cantitatea de oxigen din aer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat August 20, 2011 Share Postat August 20, 2011 concentratia oxigenului in primul rand , dar cred ca si presiunea in cazul carburatorului vacumatic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate