geoopsy Postat Septembrie 17, 2011 Share Postat Septembrie 17, 2011 2 Roti. Aceiasi pasiune... http://www.youtube.com/playlist?list=PL1F59AA07CE2189AD&feature=viewall Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Septembrie 17, 2011 Share Postat Septembrie 17, 2011 2 Roti. Aceiasi pasiune... http://www.youtube.com/playlist?list=PL1F59AA07CE2189AD&feature=viewall bravo voua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 Ati speriat lumea bai nene :-) bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geoopsy Postat Septembrie 23, 2011 Autor Share Postat Septembrie 23, 2011 ...Da! Multumim... multumim... Va doresc si voua, drumetii frumoase si cat mai multe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat Septembrie 24, 2011 Share Postat Septembrie 24, 2011 2 Roti. Aceiasi pasiune... http://www.youtube.com/playlist?list=PL1F59AA07CE2189AD&feature=viewall Bravo baieti ! M-am uitat un pic si mi-a placut. La mai multe ...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdygo Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 dati bre detalii! consum, timpi, cazare, oameni, probleme tehnice, etc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 Nu pot sa cred ca a mers un FB Champion pe Transfagarasan... Avea ceva modificari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geoopsy Postat Septembrie 28, 2011 Autor Share Postat Septembrie 28, 2011 dati bre detalii! consum, timpi, cazare, oameni, probleme tehnice, etc.. ...Consumul, a fost de la 1,8 cu Zhongyu Fortune de, 110cm3, pana la 2,8 cu Tornado FB, Stock. Asta compensat(cu asemenea bagaje), in functie si de relief... ...Timpii de deplasare pe zi, au fost destul de mari.Avand in vedere ca nu sa mers cu viteza de "croaziera", admirand si surprizand in imagini peisajul... Sau, pe portiunea de drum de de la Vidraru, care o stiti si voi ca este Deci, cu multe opriri. ...Despre oamenii din zonele respective, in general numai de bine. Nu am avut surprize... Doar la camparea pe Transfagarasan, un "Pastor de mioare", luase in custodie tot "gazonul" si noi, ne' fiind fumatori, nu puteam sa-l "ajutam" cu "o tigare"... Da... am scoso la capat, el ca cheama jandarmii... noi ca facem "friptura din balada"...etc. A trecut... ...Cazarea sa facut, exclusiv la cort, cu tot echipamentul de campare si in locuri de campare, amenajate, sau nu. ...Probleme tehnice, nu au fost de nici un fel. Nici nu ne trebuia, la asa distanta de casa. Totul a fost pregatit din inainte, ca sa nu existe riscuri... Cat despre... Nu pot sa cred ca a mers un FB Champion pe Transfagarasan... Avea ceva modificari? ...Nu, nu a avut modificari. Totul stock. Doar la intrarea si urcarea pe Transfagarasan si Transalpina, sau facut ceva setari la transmisie. Adica, a pus role de 6gr. El avand si scuterul cel mai greu (din Fabrica), plus alt centru de greutate... In mare, a fost totul OK. Am prins vreme excelenta, pana in a 9-a zi... Asi' mai face oricand, acest traseu. Dar in sens invers... Asfalt Uscat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tytus The VIRUS Postat Septembrie 29, 2011 Share Postat Septembrie 29, 2011 2 Roti. Aceiasi pasiune... http://www.youtube.com/playlist?list=PL1F59AA07CE2189AD&feature=viewall Felicitari,v-am intanit cu motorul pe Cheia,ma miram de ce nu ati mai ajuns la Bradet,dar cred ca v-ati oprit la Babarunca....bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geoopsy Postat Septembrie 29, 2011 Autor Share Postat Septembrie 29, 2011 Da. Multumim. Asa este, am ramas 2 zile, la Party... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriell94 Postat Octombrie 22, 2011 Share Postat Octombrie 22, 2011 (editat) Felicitari,v-am intanit cu motorul pe Cheia,ma miram de ce nu ati mai ajuns la Bradet,dar cred ca v-ati oprit la Babarunca....bafta! A trecut si asta a venit si frigul .... poate la anu' v-a mai fi ceva asemanator ! Editat Octombrie 22, 2011 de gabriell94 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Iulie 29, 2012 Share Postat Iulie 29, 2012 Acele vioclipuri sunt bagate la privat, nu stiu de ce a mai facut public link-ul daca nu vrea sa le vada alti... ce uameni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvik1313 Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 S-a inchis la non-stop Probabil ca la momentul deschiderii acestui thread nu erau private. Si eu asa fi fost curios sa vad acele clipuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin1972 Postat Octombrie 28, 2012 Share Postat Octombrie 28, 2012 se pot vedea acum multumiri lui geo pentru filmari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate