B.B. Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 Se poate sa pun un motor mai mare pe minsk? Unul de Ij? Sau unul de Aprilia RS? Intreb si eu. Dati-va cu parerea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antony Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 cred ca merge... dar este prea complicat daca nu ai un atelier unde sa lucrezi... succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 Ce rost are sa pui un motor de IJ pe un Minsk? Motorul de Ij e mult mai greu ca cel de Minsk si dupa ce ca o sa te chinuii o gramada sa-l pui ai sanse mari sa-ti cedeze cadrul. Mai bine vinzi minskul si-ti iei IJ..... Cu motorul de RS este altceva, daca gasesti unul bun cu bani putini poate merita efortul , totusi e mult de munca mai ales daca lantul nu e pe aceiasi parte cu cel de minsk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ozzy Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 totusi e mult de munca mai ales daca lantul nu e pe aceiasi parte cu cel de minsk Am facut eu asta si nu e asa de complicat. Merge sa pui lantul pe partea cealalta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 26, 2006 Autor Share Postat Octombrie 26, 2006 (editat) cred ca merge... dar este prea complicat daca nu ai un atelier unde sa lucrezi...succes pai cred ca pana la urma o sa-mi iau un IJ. Deja Minskul este prea mic pentru mine. Vreau sa merg cu 100 la ora fara sa crape motorul sub mine. Vand Minsk. si dau o Mobra bonus cui il cumpara. Exista anunt aici /index.php?showtopic=66898 Editat Octombrie 26, 2006 de Belbody Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 pai cred ca pana la urma o sa-mi iau un IJ. Deja Minskul este prea mic pentru mine. Vreau sa merg cu 100 la ora fara sa crape motorul sub mine. Vand Minsk. si dau o Mobra bonus cui il cumpara. Exista anunt aici /index.php?showtopic=66898 frate...prin cate ai trecut cu el...nu il da...e bun doar ai vazut si tu ce treaba buna face ...oricum, daca il vinzi, succes, ca motoru arata f bine, si mere bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate