anonymous Postat Septembrie 30, 2011 Share Postat Septembrie 30, 2011 Ah, de cand astept iesirea asta.. Traseu: Bucuresti - Cheia - Brasov - Siriu - Buzau - Bucuresti http://www.mopedmap.net/route/626718#lat=44.98811&lng=25.05981&zoom=8&type=2 Ne intalnim la benzinaria de la Miorita la ora 9, facem plinul, punem la punct ultimele detalii si mergem. Viteze legale prin localitati, pe curbe fiecare cat il tine guma (cu regrupare ulterioara). Sunt deschis la sugestii cu privire la locatii unde vom opri pentru alimentare stomacuri, vizitat obiective turistice, facut poze si orice ne-ar putea imbunatati traseul . Ma gasiti la 0751231235. Sa vedem cati ne strangem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderlight Postat Septembrie 30, 2011 Share Postat Septembrie 30, 2011 Drumul e misto, dar e f obositor, am fost eu w/e trecut pe Bucuresti - Buzau - Siriu - Brasov si inapoi pe Dn1 in total pana in fata casei 450 km. Plecare 11.30 intoarcere 20.30 cu stat in Brasov la mancare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Septembrie 30, 2011 Share Postat Septembrie 30, 2011 Salut initiativa de a merge legal prin localitati si pe curbe fiecare cat il tine Foarte frumos si spectaculos traseul, l-am facut si eu in 2009 cu 125cc si nu mi s-a parut deloc obositor cu toate ca noaptea anterioara dormisem maxim 2 ore. Doar drumul drept de la buzau la bucuresti e plictisitor. Dupa ce treceti de Nehoiu undeva mai in fata puteti sa o luati la dreapta spre valenii de munte si va intoarceti pe dn1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Septembrie 30, 2011 Share Postat Septembrie 30, 2011 Acelasi traseu l-am facut duminica trecuta si a fost suuuper. In ce zi este plimbarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NarciusZ Postat Septembrie 30, 2011 Share Postat Septembrie 30, 2011 Pot sa vin si eu cu masina pana in ploiesti? de acolo eu plec spre brasov sa vad un 954. poate ne vedem si acolo . vedem la 9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderlight Postat Septembrie 30, 2011 Share Postat Septembrie 30, 2011 Eu am avut si pasager, probabil ca d-asta pot spune ca a fost obositor sau poate eu prefer cate un drum de genul ca sa pot sa ma duc doar pe cheia sa umplu weekendurile ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Septembrie 30, 2011 Autor Share Postat Septembrie 30, 2011 (editat) @gabi_papi: Tot duminica @NarciusZ: Esti binevenit. Ar fi ceva sa faci restul de traseu pe 954 cu noi. O lasam pe Roxynel conservara Editat Septembrie 30, 2011 de Inspektor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NarciusZ Postat Septembrie 30, 2011 Share Postat Septembrie 30, 2011 Hm...noi plecam maine (sambata).. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan_def Postat Septembrie 30, 2011 Share Postat Septembrie 30, 2011 Salutare, as fi si eu interesat de plimbare daca ar avea loc sambata (01.10.2011) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 30, 2011 Share Postat Septembrie 30, 2011 daca nu lucrez duminica ma bag. sustin mersul legal! sper sa pot veni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Impulse Postat Septembrie 30, 2011 Share Postat Septembrie 30, 2011 Ma bag si eu, sa vad la ce ora plec de la munca sambata si vb la telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Octombrie 1, 2011 Autor Share Postat Octombrie 1, 2011 Tocmai am revenit de la Dalboka, ~600km, foarte fain drumul. Asadar ramane ca ne intalnim la 9 in benzinaria de dupa fantana Miorita, iar la 9.30 e plecarea. Aveti tel meu in primul post. Sleep time. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate