Dan Cata Postat Octombrie 3, 2011 Share Postat Octombrie 3, 2011 Salutare, Caut de ceva vreme si nu gasesc mufele astea. Mi-ar trebui mai multe bucati... Ati vazut careva asa ceva de vanzare pe undeva? Am rascolit netu peste tot si numa nu dau de ele... Thanks! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat Octombrie 3, 2011 Share Postat Octombrie 3, 2011 Parerea mea e ca nu vei gasi decat la reprezentante, si nici acolo nu garantez. La ce iti trebuie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Octombrie 3, 2011 Autor Share Postat Octombrie 3, 2011 Nu au la reprezentanta asa ceva din pacate... Ii ceva mufa de la senzori pe motor. Is 2 tipuri. Mie imi tre de amandoua felurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Octombrie 3, 2011 Share Postat Octombrie 3, 2011 pot sa te intreb de ce vrei neaparat mufele astea? poti gasi altfel de mufe cu acelasi numar de fire, si refaci conexiunea si la capatul la care tu (presupun) ca ai mufa pereche. si nici macar nu poti sa o consider improvizatie, daca este lucrare efectuata profi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Octombrie 3, 2011 Share Postat Octombrie 3, 2011 Astea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Octombrie 3, 2011 Autor Share Postat Octombrie 3, 2011 pot sa te intreb de ce vrei neaparat mufele astea? poti gasi altfel de mufe cu acelasi numar de fire, si refaci conexiunea si la capatul la care tu (presupun) ca ai mufa pereche. si nici macar nu poti sa o consider improvizatie, daca este lucrare efectuata profi Imi trebuie musai alea Astea? Da, ai vazut si tu de unde am luat poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Octombrie 3, 2011 Share Postat Octombrie 3, 2011 (editat) mufa aia cu 6 pini, 3 sus si 3 jos usor intercalati o gasesti la bmw fugi la reprezentanta auto si cere mufa de senzor nivel de la bmw x5(e53) seria 5(e39) si poti sa comanzi si pinii part number 61 13 8 383 300 respect Editat Octombrie 3, 2011 de NASU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Octombrie 3, 2011 Autor Share Postat Octombrie 3, 2011 Am mai sapat pe net dupa una alta, BO ala vine de la bosch. Daca am cautat asta pe net, apare mufa respectiva dar pinii sunt ordonati 2 cate 2, pe cand la mine, daca ai trasa o linie intre ei, ar iesi in zig zag. Ai vreo posibilitate sa imi confirmi ca mufa aia e cu pinii in linie dreapta si nu zig zag? Nashule, multumesc mult!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Octombrie 3, 2011 Share Postat Octombrie 3, 2011 Nu ai pentru ce!!! Intodeauna bucuros sa ajut un confrate!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Octombrie 11, 2011 Autor Share Postat Octombrie 11, 2011 Mare domn, am dat deja comanda. Acum asteptam A ajuns, am primit-o. E la fel. NASU, multumesc!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Octombrie 11, 2011 Share Postat Octombrie 11, 2011 Ma bucur! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate