MadRider Postat Aprilie 26, 2004 Share Postat Aprilie 26, 2004 A incercat cineva sa isi puna prelungitoare la telescoape pe furca originala?Daca da,imi poate spune si mie daca e stabila motocicleta?...tocmai am luat un simson care are prelungitoare de vreo 15 cm...arata super ....o lungeste la fix...dar nu stiu cat e de stabila.... Eddie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Aprilie 26, 2004 Share Postat Aprilie 26, 2004 Eu mi-am facut prelungitoarele de 10 cm, dar le-am dat jos pt. ca n-aveam nevoie de ele, nu mai venea cadrul perfect paralel cu pamantul si este destul de inestetic sa vezi motorul saltat de bot in aer, de altfel asa sunt modificate multe simsonuri pe care le poti gasii pe siteurile nemtilor. Ideea e ca la acele prelungitoare ai o suprafata mai mica de contact intre peretii cilindrului amortizor si peretii furcii, atunci incepe sa apara jocuri, la 15 cm este destul de mult da merge. Daca ai furca de Touring difera sistemul de lungire, este mai usor de lungit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MadRider Postat Aprilie 27, 2004 Autor Share Postat Aprilie 27, 2004 Acolo nu tre sudat nimik.Prelungitoarele se fac frumos la dimensiunea la care iti tre si apoi se fac frumos filete interioare parca in ambele capete... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Aprilie 27, 2004 Share Postat Aprilie 27, 2004 Vorbeste mah ci gagii de la timisoara ca ei prelungesc furici de simson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$ilver Postat Mai 2, 2004 Share Postat Mai 2, 2004 Eu mi-am lungit furca de Simson de pe motor cu 15 cm, cu adaosuri sudate intre juguri (ochelari) ca sa nu fie solicitate prea tare si nu am nici o problema cu ea, lanseaza foarte bine dar nu prea amortizeaza pentru ca pistoanele si cilindrii amortizoarelor sunt uzate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Mai 2, 2004 Share Postat Mai 2, 2004 Vezi ca vinde Klaus 2 prelungitoare de 10 cm gata facute, decat sa le montezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Mai 5, 2004 Share Postat Mai 5, 2004 nu te costa mult sa le faci la strug si merita iti schima aspectul la motor mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate