violetbiker Postat Decembrie 16, 2006 Share Postat Decembrie 16, 2006 @tazzy&pow:sincer mie imi place de voi.Sunteti niste baieti foarte pasionati de motoare care au gresit asa cum am gresit toti dintre noi la virsta voastra si unii poate mai gresim in continuare.Profitati ca vine iarna,faceti-va motoarele, puneti-va pe invatat pentru permis,luati-l si la anul sa ne vedem cu bine pe sosele Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_night77 Postat Decembrie 16, 2006 Share Postat Decembrie 16, 2006 tazz....pe bicicleta iti sta mai bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOKI_46 Postat Decembrie 17, 2006 Share Postat Decembrie 17, 2006 s a mai gasit un destept ...un oarecare Reno wannabe....frate lasa serialele ca asta e viatza reala....Jidvei racers ....am crezut ca aia fac numai vin da se pare ca intre 3 halbe de licoare s au mi gandit sa mai faca shi copii...shi uite rezultatul....Vince Black jet la parnaie cu tine ca printre noi nu e loc shi pt tine... ps : insanatosire grabnica...pt "steaua cazatoare" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Decembrie 17, 2006 Share Postat Decembrie 17, 2006 (editat) Multzam tuturor pentru urari si pentru sfaturi @nenea Reno este a 2-a oara cand ma trimitzi la puscarie pe topicul asta... Poate o sa ai ocazia sa dai de mine pe la vreo intrunire sa vad daca imi mai spui chestiile astea face to face.. Cred ca e cazul ca topicul sa fie inchis... Editat Decembrie 17, 2006 de TazzY Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Decembrie 17, 2006 Share Postat Decembrie 17, 2006 Daca te mai urci pe moto inca o data pina sa iti iei A-ul chiar ca esti jackass...A gresi e omeneste, a persevera in greseala e prostie Poate tu te-ai mai desteptat si nu mai perseverezi. Oricum, nu a fost barbateste sa fugi de la locul accidentului, asta pe langa latura penala/legala. Reveniti cu noutati bune cand luati plasticele. Si tu si POW. Closed. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate