ro nin Postat Octombrie 24, 2011 Share Postat Octombrie 24, 2011 Vreau să-mi schimb furca Niprului - Âşi să pun frâna pe disc față (pe spate are)- cu ceva mai de soi. Am văzut ceva poze p'aici pe forum dar nu-s edificatoare. Cei care ați făcut "operația" asta ce ați folosit ca donator? Rezultatul este la nivelul aÂşteptărilor? "Pacientul" : AÂştept sugestii, e cu roți pe 18". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Octombrie 24, 2011 Share Postat Octombrie 24, 2011 asta te aranjeaza? furca e completa + roata cu guma pe ea, eventual si ghidon +comenzi. o seara buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 24, 2011 Share Postat Octombrie 24, 2011 Mda, furca de R80RT e perfecta pentru Nipru cu roti pe 18. Am si eu una for sale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Octombrie 24, 2011 Share Postat Octombrie 24, 2011 salut Mihai, nu o vand pe-a mea cel putin deocamdata, am facut o oferta, daca omului ai place poate reusesc sa iau una de la dezmembrari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 24, 2011 Share Postat Octombrie 24, 2011 Ehh, sa-l lasam pe Ro nin sa-si caute furca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cisu68 Postat Octombrie 24, 2011 Share Postat Octombrie 24, 2011 sal.. este buna oferta lui burgman dar eu am folosit o varianta destul de ieftina si eficienta pe simson ,am luat un disc de japo.. am facut alte spite pe noul butuc facut la strung si apoi am cromat, am luat etrier de japo second si pompa plus o brida care are rol de contra frina, si cred ca cheltuiala nu s-a dus mai mult de 50 e dar este ceva de alergat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Octombrie 24, 2011 Share Postat Octombrie 24, 2011 salut Mihai, nu o vand pe-a mea cel putin deocamdata, am facut o oferta, daca omului ai place poate reusesc sa iau una de la dezmembrari. spune-mi si mie daca nu e cu suparare cat ar costa o roata de rt k 75 sau r80 si jambele complete ca jugurile sunt bune la mine, as vrea sa pun pe roate un al doilea k 75 rt, si imi mai trebuie si capacul pompei de apa daca te poti interesa as fii recunoscator multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Octombrie 25, 2011 Share Postat Octombrie 25, 2011 furca Paioli de Ural, "bolt on" Are etrier Brembo din fabrica, momentan e pusa pe un cadru de... M72. Geee, a sa vezi! A mers! Ah, da! Si ae roata pe 18'' Pun o poza cand ajung la pusc... pardon, la munca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 25, 2011 Share Postat Octombrie 25, 2011 Mda, asta pare a fi cea mai buna optiune. 18, disc de la mama ei, spite... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CIRO Postat Octombrie 25, 2011 Share Postat Octombrie 25, 2011 si mai ieftin si isi face treaba o furca de ij planeta 5 cum am avut eu pe nipru , avem una in dotare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dnepr&Sidecar Postat Octombrie 25, 2011 Share Postat Octombrie 25, 2011 O poza cu furca mea "Upside Down",de la "Nime-n drum" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Octombrie 25, 2011 Share Postat Octombrie 25, 2011 Cam asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Octombrie 26, 2011 Share Postat Octombrie 26, 2011 (editat) Furca este italieneasca ca si excelenta frana, duce bine greutatea Uralului chiar si cu atas (fabrica IMZ a montat-o pe multe serii de Urale solo dar si cu atas vreme de ani de zile). Aici ii vezi provenienta http://www.pro-bike.ro/forums/topic/42303-imz-ural-750/ Editat Octombrie 26, 2011 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Octombrie 26, 2011 Share Postat Octombrie 26, 2011 Intrebare de 10 puncte: De ce va trebuie frana pe disc la nipre? Frana mea pe fata este la fel de eficienta ca si cea pe disc. una la 100 sau doua la 2000..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Octombrie 27, 2011 Share Postat Octombrie 27, 2011 Sau asa de ij p5. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ro nin Postat Noiembrie 4, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2011 Mulțumesc de propuneri Âşi recomandări-"proiectul" este încă în studiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vishco Postat Noiembrie 4, 2011 Share Postat Noiembrie 4, 2011 sal.. este buna oferta lui burgman dar eu am folosit o varianta destul de ieftina si eficienta pe simson ,am luat un disc de japo.. am facut alte spite pe noul butuc facut la strung si apoi am cromat, am luat etrier de japo second si pompa plus o brida care are rol de contra frina, si cred ca cheltuiala nu s-a dus mai mult de 50 e dar este ceva de alergat. daca se mai gandeste cineva la solutia de mai sus, am eu toate piesele necesare(discuri, etrieri, pompa) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ro nin Postat Mai 1, 2012 Autor Share Postat Mai 1, 2012 Studiul s-a încheiat, urmează montajul...."complex" Gata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john_moto Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 Salutare...Ce faci cu furca amortizoarele originale?Ma intereseaza o pereche ce nu au fost lovite,strambate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate