pedros Postat Iulie 2, 2012 Share Postat Iulie 2, 2012 Cam tirziu, dar e bine si acuma. https://picasaweb.google.com/103755882797927463603/Focsani2012RetroMoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 23, 2012 Share Postat August 23, 2012 La anul aceasta intrunire va fi organizata cel mai probabil intr-o locatie din judetul Brasov, la limita cu judetul Covasna. Detalii in episodul urmator, dupa ce stabilim niste chestii de principiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat August 24, 2012 Share Postat August 24, 2012 La anul aceasta intrunire va fi organizata cel mai probabil intr-o locatie din judetul Brasov, la limita cu judetul Covasna. Detalii in episodul urmator, dupa ce stabilim niste chestii de principiu. Cool! Intrunirea de la Focsani se va tine langa Brasov!!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat August 24, 2012 Share Postat August 24, 2012 E vorba de o intrunire de retro, asa socot eu, nu despre intrunirea de la Focsani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat August 24, 2012 Share Postat August 24, 2012 E vorba de o intrunire de retro, asa socot eu, nu despre intrunirea de la Focsani. Aham!! Eu ma uitai la titlul topicului si intelesei ca intrunirea de la focsani e la brasov. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 24, 2012 Share Postat August 24, 2012 Exact cum a spus nenea Victor, eu vb despre o intrunire de motociclete clasice. Focsaniul va putea organiza in continuare Retrobike. Iar daca nu reusesc in locatia propusa, ma gandesc sa-l combin pe Cuxi sa ne gaseasca un loc in zona Voila-Fagaras. We shall see. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Septembrie 4, 2012 Autor Share Postat Septembrie 4, 2012 Exact cum a spus nenea Victor, eu vb despre o intrunire de motociclete clasice. Focsaniul va putea organiza in continuare Retrobike. Iar daca nu reusesc in locatia propusa, ma gandesc sa-l combin pe Cuxi sa ne gaseasca un loc in zona Voila-Fagaras. We shall see. Noi, focsanenii o sa sprijinim cu tot ce putem aceasta intrunire propusa de Mihai. Licorile bahice o sa fie asigurate de noi(mine). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Decembrie 9, 2012 Share Postat Decembrie 9, 2012 Domnilor! Prieteni! Vecini! ....uăi! Tare o fost frumos acolo, locaţia o fost o nebunie curată... mîncarea (care-o apucat ), la fel... La gura sobii cu cana di jin shiert în bot, beleşti ochii la poză, şi..... Aşa caltminteri nu-i: La anu', cum îi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Decembrie 9, 2012 Share Postat Decembrie 9, 2012 am tras cu urechea de atunci...:D e de bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Decembrie 9, 2012 Autor Share Postat Decembrie 9, 2012 Am vrea sa organizam si anul acesta RETROBIKE, pentru acest lucru suntem in tratative cu o alta locatie de unde sper sa primim si o sponsorizare. Amu cred ca cel mai bine ar fi sa ne gospodarim singuri, stabilim un plan de cheltuieli si vedem noi cum impartim ca sa omenim pe toata lumea. Din punctul meu de vedere ar fi foarte ok daca ne-am strange numai posesori de moto<1980. Si lucrul cel mai important: ASTAZI SOTIA MI-A NASCUT INCA O FETITA. Temerile pentru care am suferit ceva vreme s-au dovedit(din fericire) a fi nefondate. La intrunire fac eu cinste cu vinul. :ok: :ok: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mpc Postat Decembrie 9, 2012 Share Postat Decembrie 9, 2012 . Si lucrul cel mai important: ASTAZI SOTIA MI-A NASCUT INCA O FETITA. Temerile pentru care am suferit ceva vreme s-au dovedit(din fericire) a fi nefondate. :ok: :ok: Pai ce sa mai zicem : e cu adevarat o zi mare si-i uram bun-venit,viata lunga si sanatate micutei si neamurilor ei !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Decembrie 9, 2012 Share Postat Decembrie 9, 2012 Sa fie intr'un ceas bun!! Sanatate maxima tuturor.!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Decembrie 9, 2012 Share Postat Decembrie 9, 2012 (editat) Am vrea sa organizam si anul acesta RETROBIKE, pentru acest lucru suntem in tratative cu o alta locatie de unde sper sa primim si o sponsorizare. Amu cred ca cel mai bine ar fi sa ne gospodarim singuri, stabilim un plan de cheltuieli si vedem noi cum impartim ca sa omenim pe toata lumea. Din punctul meu de vedere ar fi foarte ok daca ne-am strange numai posesori de moto<1980. Si lucrul cel mai important: ASTAZI SOTIA MI-A NASCUT INCA O FETITA. Temerile pentru care am suferit ceva vreme s-au dovedit(din fericire) a fi nefondate. La intrunire fac eu cinste cu vinul. :ok: :ok: Sa va traiasca !!!! Editat Decembrie 9, 2012 de cristi74 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Decembrie 9, 2012 Share Postat Decembrie 9, 2012 lucrul cel mai important: ASTAZI SOTIA MI-A NASCUT INCA O FETITA. Tot binele, atat fatitei cat si voua! Bravo si sa fie intr-un ceas bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Decembrie 9, 2012 Share Postat Decembrie 9, 2012 Ohooooo!!! să-ţi trăiască, să fiţi sănătoşi cu toţii să vă bucuraţi de ei! Cît despre altă locaţie.... dacă zici tu că e mai bună... mai bun de atît nu ştiu ce-o putea fi. Cheltuieli? Simplu: taxă la intrare, 10.15 lei, nu e mult, şi ştii vorba aia: "face toţi banii" ...posesori de moto înainte de 1980.... hai hai.... adică io nu pot să vin cu IJ, Nipră sau Ural... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Decembrie 9, 2012 Autor Share Postat Decembrie 9, 2012 Ohooooo!!! să-ţi trăiască, să fiţi sănătoşi cu toţii să vă bucuraţi de ei! Cît despre altă locaţie.... dacă zici tu că e mai bună... mai bun de atît nu ştiu ce-o putea fi. Cheltuieli? Simplu: taxă la intrare, 10.15 lei, nu e mult, şi ştii vorba aia: "face toţi banii" ...posesori de moto înainte de 1980.... hai hai.... adică io nu pot să vin cu IJ, Nipră sau Ural... Scuze, ma refeream in afara de comuniste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lidi_moto Postat Decembrie 10, 2012 Share Postat Decembrie 10, 2012 SA VA TRAIASCA FETILII Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Decembrie 27, 2012 Autor Share Postat Decembrie 27, 2012 Cel mai probabil va vom invita si anul care vine la Focsani. Urmeaza sa stabilm data. Asteptam propuneri, idei, sugestii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Decembrie 28, 2012 Share Postat Decembrie 28, 2012 (editat) Zona Vidra, Valea Sarii, Brosteni sau Mera sunt frumoase. Vidra si Valea Sarii sunt superbe in lunile Iunie si Iulie si sunt accesibile si dinspre Targu Secuiesc. Editat Decembrie 28, 2012 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Decembrie 28, 2012 Share Postat Decembrie 28, 2012 Cel mai probabil va vom invita si anul care vine la Focsani. Urmeaza sa stabilm data. Asteptam propuneri, idei, sugestii... Dom' Edy,locatia a fost buna,atmosfera cam de nota 7. Mai trebuiau inlaturati laudarosii care cred ca o honda de 2000 de euro e mai interesanta decat un IJ de 100. Sper ca anu' asta,cand sigur voi veni la Focsani,sa gasesc o formatie pe o scena,sa-mi cante si mie ceva din armata. In rest,cum am mai zis,ai fost la inaltime, esti bun de organizator. Incepe si pune biletele purcoi,o sa te coste mai mult ca in 2012. La multi ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Decembrie 28, 2012 Share Postat Decembrie 28, 2012 cand sigur voi veni la Focsani,sa gasesc o formatie pe o scena,sa-mi cante si mie ceva din armata. Ia uita ma frate la el , nu a facut armata. Si ce sa cate formatie pe scena. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Decembrie 29, 2012 Share Postat Decembrie 29, 2012 (editat) Petrica......."treburile" cantate "din armata" au avut succes anul trecut deci se pot (macar) repeta. PS: nici mie nu mi-o placut uniforma Editat Decembrie 29, 2012 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 29, 2012 Share Postat Decembrie 29, 2012 Sarbatori Fericite! Din munti, eu si Cios va spunem ca venim la o intrunire de iarna, daca s-ar putea organiza prin Covasna sau Harghita (Intorsura Buzaului, Joseni, macar sa simtim frigul), ar fi foarte bine. Poze de azi de la Barajul Pecineagu, ne gandeam ca ar fi dat bine niste atasiste pe fundal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Decembrie 29, 2012 Share Postat Decembrie 29, 2012 ...dacă vreţi să simţiţi frigu', dezbrăcaţi-vă în c.uru' gol şi gata! etete... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 29, 2012 Share Postat Decembrie 29, 2012 Ba, bine ca's Sarbatorile, am motive sa ma inchin cand iti vad posturile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate