Sari la conținut

Un Giurgiuvean mort


MasTerShoT
 Share

Postări Recomandate

@virgil: taranul ca taranul dar sa vezi cum e cand dai peste un taran prost ...

la categoria asta ma gandeam ,dar m-am abtinut ,ai scris tu ce as fi vrut eu.mmesc

 

In zilele noastre daca doamne fereste ai un accident pe la tara cred ca mai degraba iti taie degetul cu verigheta decat sa-ti dea o mana de ajutor.

 

O sa fiu un pic offtopic insa vreau sa va povestesc ce-am patit alaltaieri.La tara.Eu prin curte ,vecinul suda ceva .Un gard si vita de vie intre noi.Ne-am salutat si ne-am vazut fiecare de treaba lui.Peste vre-o 10 minute aud niste vaicareli de-ale sotiei vecinului.Am stat vre-o 3 min si m-am dus la gard ,ma gandeam ca i-a murit porcul ,vaca .Nu vedeam nimic am sarit gardul ,vecinul jos pe spate.Fara puls ,fara respiratie.Incepuse sa fie pamantiu la fata.Am trecut peste greata si i-am facut masaj cardiac si respiratie ,spunandu-le sa sune la 112 sa cheme salvarea.Am facut treaba asta vre-o 10 minute de nu mai aveam aer,nu sunasera stateau si se uitau si-mi spune fii-su de vre-o 25 de ani sa nu mai insist ca e mort si nu are rost sa mai vina salvarea pt ca trebuie sa mai plateasca medicii si autopsia.M-am uitat si eu crucis la ei ,le-am spus ca este un om nu un caine si am sarit gardul inapoi,gandindu-ma ca mai bine imi vedeam de treaba mea,poate stricam socotelile pe acolo daca cumva si-ar fi revenit.Taranii despre care vorbeam.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 114
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Am inteles ca suferea cu inima.Banuiesc ca s-a electrocutat putin de la aparatul de sudura.(chiar daca pe secundarul aparatului nu sunt mai mult de 50-80 v,probabil socul i-a fost suficient cat sa-i opreasca inima).Avea in jur de 60 de ani.Hai sa revenim la subiectul de inceput.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da, o sa ramana marcat tot restu vietii lui, adica 10 ani! :unsure:

Si 10 minute daca mai are de trait, e viata lui. Oamenii batrani, mai ales cei de la sate sunt credinciosi, iar gandul ca au luat o viata de om chiar e chinuitor pentru ei. Eu unu' n-am nici un stres, chiar de-l omoram din vina mea. Cat scapam de puscarie, ma bucuram ca traiesc in romania :rolleyes:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pana nu demult consideram ca este urat sa numesti pe cineva "taran".De cand mi-am luat un pic de pamant si am instalat o rulota ,pe la tara ,nu departe de Bucuresti,mi-am dat seama ca acest cuvant chiar poate caracteriza pe cineva.Ce sa spun este chiar o mare aventura ,sa circuli prin satele noastre gandind ca toata lumea care conduce ceva ,caruta ,turism,bicicleta ,camion ,carut de butelii etc, are de gand sa respecte vre-o regula.Ce semnal ,ce asigurare ,banda ,permis ,varsta legala ,prioritate ,lege in general.Un dezastru .Conduc de ceva ani,de toate,dar chiar mi se intampla sa am cateodata un sentiment de nesiguranta atunci cand trec printr-un sat de-al nostru.Asa ca de la o vreme incoace am inceput sa trec cuvantul taran ,pe care il respectam dealtfel ,la categoria injuraturi.

 

Ca o completare ,satul si orasul raman cele mai sigure locuri pt sinucidere sau rupt oase pt cei cu mana dreapta mai grea decat stanga si care conduc o motocicleta.

 

Asta e chiar tare. :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Impactul a fost fatal pentru motociclist, însă celălalt tânăr a fost mult mai norocos, fiind proiectat într-un copac de pe marginea drumului. A aterizat pe o creangă, care s-a rupt, amortizându-i căderea, motiv pentru care s-a ales cu răni uÂşoare. - Mai bine ziceau ca a avut timp sa isi deschida parasuta, si astfel a reusit sa ajunga in siguranta la sol. Era mai plauzibil.

 

Sa stii ca e reala faza.Acuma cativa ani,nevasta-mea a avut un impact la 80-90 kmh cu un biciclist care i-a taiat calea.Soferul masinii care era in spatele ei pe drum ne-a povestit ca nici in filme nu a vazut asa ceva:dupa impact,nevasta-mea a zburat de motor,a facut doua tumbe in aer(!!!) si a ajuns intr-un pom de pe cealalta parte a drumului.Crengile au amortizat socul si din pom a picat de la o inaltime de circa 4 metri in canalul de la marginea drumului.A scapat cu o fractura de incheietura.A,i-a mai zburat si casca din cap.Am gasit-o a doua zi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca mai aveti bun simt in voi ciudatilor inchideti naibii subiectul ca sunteti deja penibili. Mortul e deja in groapa iar mintile vostre vad ca dezbat cu totul alte subiecte aici. Sa-l ierte Dumnezeu si voua sa va dea minte!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...