varugica Postat Noiembrie 2, 2011 Share Postat Noiembrie 2, 2011 Asa cum am scris in numele topicului....poate cineva sa repare asa ceva?Am gasit pe ebay da e cam 100euroi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varugica Postat Noiembrie 2, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2011 Am vorbit cu Cristian si nu aveau bucati de magneziu atat de mari.Cat despre suta din buzunar...Capacul este de pe un motor de rezerva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Noiembrie 2, 2011 Share Postat Noiembrie 2, 2011 Ala nu se mai poate suda. Gaura e prea mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 3, 2011 Share Postat Noiembrie 3, 2011 Stiu eu un baiat in Bucuresti care ti-l face cu poxipol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Noiembrie 3, 2011 Share Postat Noiembrie 3, 2011 Stiu eu un baiat in Bucuresti care ti-l face cu poxipol. Se pun una sau doua benzi de adeziv transparent de tip "scoci" pe partea exterioara dealungul piz... aaa gaurii. Pe partea OPUSA (la interior) se pune poxipol metalic completand frumos sa fie "la nivel". Se lasa 24 de ore sa se usuce si se indeparteaza "scociul". Efect garantat. Serios acuma... ce dreaq sa-i mai faci la ala? Cere altul... Ia ca sa ai de rezerva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 3, 2011 Share Postat Noiembrie 3, 2011 Chuck norris daca era sudor ti-l facea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varugica Postat Noiembrie 3, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2011 Am comandat altul , multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimac Postat Noiembrie 3, 2011 Share Postat Noiembrie 3, 2011 Se poate, da' nu face fata cat face ata, adica te costa prea mult ca sa merite. Doar asa, de orgoliu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 3, 2011 Share Postat Noiembrie 3, 2011 As zice ca merge facut si din ceramica, vreun olar priceput nu stii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varugica Postat Noiembrie 3, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2011 Domnilor am inteles ideea nu este nevoie sa-mi mai explicati.Am comandat altul.Va multumesc pentru idei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Noiembrie 3, 2011 Share Postat Noiembrie 3, 2011 nici o gaura nu-i prea mare, trebuie doar sa ai scula potrivita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate