edivkv Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 LA MULTI ANI !!! tuturor mihaililor si gavrililor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanielaMois Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 La multi ani! La multi ani in special motociclistilor ce poarta aceste nume , multa sanatate si asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai24 Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 la multi ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 Subscriu! "LA MULTI ANI!" purtatorilor de nume sfint, Mihail sau Gavril! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 (editat) Subscriu! "LA MULTI ANI!" purtatorilor de nume sfint, Mihail sau Gavril! Eu Âştiu doi: Red Bandit (Gabriel Ghionoiu) Âşi mihai_prd (Mihai Preda) Editat Noiembrie 8, 2011 de petcudan55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bebiku Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 LMA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 LMA! Multumim, asemenea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 Da chiar. Si baietelului si nasului meu si voua, celorlalti care purtati cu mandrie numele de sfant, va urez sa aveti parte doar de fericire si bunastare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaai Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 Multumiri multe si voua la fel,sanatate sa fie ca belelile curg girla... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 (editat) Prea multe mulțumiri Âşi prea puțină băutură. Topicul a fost creat pentru ca noi să urăm sănătate celor în drept, iar ei, să dea de băut. Părerea mea. Editat Noiembrie 8, 2011 de petcudan55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uricaru_andrei Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 LA MULTI ANI!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 LA MUUUUUULTI ANI ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 (editat) La multi ani! si din partea mea celor care poarta numele de Mihai si Gavrila.... e ziua si a juniorului meu, 8 ani. Editat Noiembrie 8, 2011 de Burg_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 Mulțumesc foarte mult prietenilor/userilor care m-au sunat, semesuit, messuit, etc. De asemenea, un puternic La mulți ani celor sărbătoriți. Nenea Petcu, de băut am țuică de MorăreÂşti Âşi de halit magiun de Topoloveni. Dacă s-or pupa, dracu Âştie, da trebe încercat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaai Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 Prea multe mulțumiri Âşi prea puțină băutură. Topicul a fost creat pentru ca noi să urăm sănătate celor în drept, iar ei, să dea de băut. Părerea mea. Bine sa fie de pentru toata lumea si ,virtual sau in persoana deh nu toata ziua se sarbatoresc Mihailii si Gavrilii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Noiembrie 9, 2011 Share Postat Noiembrie 9, 2011 Multumesc tuturor pentru urari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Noiembrie 10, 2011 Share Postat Noiembrie 10, 2011 Mulțumesc foarte mult prietenilor/userilor care m-au sunat, semesuit, messuit, etc. De asemenea, un puternic La mulți ani celor sărbătoriți. Nenea Petcu, de băut am țuică de MorăreÂşti Âşi de halit magiun de Topoloveni. Dacă s-or pupa, dracu Âştie, da trebe încercat. Țuica în exces merge cu brânză de burduf; treabă verificată, care urmează a fi înregistrată la O.S.I.M. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 10, 2011 Share Postat Noiembrie 10, 2011 Da, cică cea mai bună brânză în burduf e pe la Rucăr. Cred ca ne ajută Ciprian de la C-lung în treaba asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate