etarulescu Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 De abia am adus-o acasa. Dati-va cu parerea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 Murdară. Stată. Portocalie. Bravo pentru achiziție. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 mezeu "gît-de-lup" .. felicitări! Mă bag în seamă că vreau să povestesc o întîmplare amuzantă legată de un amic de-al meu, adică tatăl unui coleg Âşi prietin... Âşi un acest tip de motocicletă. Mă întîmplu eu pe la ei... fiul: hai să-ți arăt ceva (pe atunci nu mă muÂşcase rădaÂşca motociclismului, aveam doar vreo 21-22...) Hai. În ogradă la alt pretin, un mezeu de ăsta. Cică, s-au tras... au trîntit-o.... au ridicat-o.. au plecat mai departe... merge. Bun. ÂŞi ca să se amuze, mi-o dă jos de pe cricul central (în doi) Âşi-mi zice: sui-o înapoi. ÂŞi mă buhnesc voiniceÂşte Âşi ca la carte în ea. Pune cricul jos, ține-l cu piciorul Âşi trage de ghidon Âşi/sau de veriga dintre Âşei. ÂŞi... hîîîîh!!! hîîîîîîîhhh!! .... Âşi... nica. Ce mama dracului?!?!? GREA cu draci!!! Abia în doi o puteam pune înapoi. Buunn... la cîteva zile, tatăl , fost motociclist în tinerețe, încă deținător de permis cat. A, îi intră rădaÂşca în ciolane că o vrea el. Individul... vreo cinci zeci de kile ud Âşi cu tot cu chiloți. Pleacă dimineața la muncă Âşi îl instruieÂşte pe ficior-su: "Te duci Âşi o aduci în ogradă. Uite banii" (vreo cinci milioane, pe vremea aia). Vine înapoi... nica. ÂŞi dă-i cu scandal la ficior-su: "UNDE EE ???" Atunci îl ia ficior-su de mînicuță Âşi hai acolo. "Uite banii aicea, neatinÂşi, nu am umblat în ei". ÂŞi se duc Âşi îi zice: "Dacă o dai jos de pe cric Âşi o sui înapoi singur, acum o luăm. Dacă nu... Âştii." E bun... Âşi se apucă moÂşul Âşi se buhneÂşte în ea.... cu acelaÂşi succes ca Âşi mine. ÂŞi atunci să vezi ce miÂştocăreală ce Âşi-a luat de la ficior-su: "BĂĂĂ tu nu te uiți că e de patru ori cît tine??? Tu nu te gîndeÂşti că nici craci s-o ții sub poponeata nu ai??? mai vrei să Âşi mergi cu ea??? Cînd cazi, ce faci? Te rogi de oamenii de pe trotuar să te ajute s-o ridici Âşi să te țină pînă pleci de pe loc? hahaha " ...Âşi iaca aÂşa i-a trecut rădaÂşca moÂşului nostru... Ulterior ne-am gîndit noi că e posibil să fi fost cricul central strîmb, decalat. Dar astea-s.. detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Noiembrie 17, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2011 Murdară. Stată. Portocalie. Bravo pentru achiziție. In afara de asta se pot observa seile originale care sunt in stare ff buna, comenzile de pe ghidon, vopseaua originala, esapamentul in stare super ok,liniile motocicletei(nu prea are portiuni strambe).......maine cand voi filiber sper sa o pot curata putin si sa postez noi poze. Cred ca e printre cele mai frumoase ,moto pe care le-am gasdit(exceptand rotile). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 (editat) Se pare ca incet-incet apar si ES-urile 250/0 Einport.... Felicitari pentru achizitie ! PS : scapa de semnalizari, nu-si au locul pe motocicleta. Editat Noiembrie 17, 2011 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 In afara de asta se pot observa seile originale care sunt in stare ff buna, comenzile de pe ghidon, vopseaua originala, esapamentul in stare super ok,liniile motocicletei(nu prea are portiuni strambe).......maine cand voi filiber sper sa o pot curata putin si sa postez noi poze. Cred ca e printre cele mai frumoase ,moto pe care le-am gasdit(exceptand rotile). Felicitări pentru achiziție, pare completă și cu răbdare și ceva investiții, poți face o motocicletă super. Dar de ce te separi de "specialiștii brandului MZ" și nu vii cu ea pe topicul dedicat mărcii? Mai îngroșăm și noi rândurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Noiembrie 17, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2011 Se pare ca incet-incet apar si ES-urile 250/0 Einport.... Felicitari pentru achizitie ! PS : scapa de semnalizari, nu-si au locul pe motocicleta. stiam, merci Felicitări pentru achiziție, pare completă și cu răbdare și ceva investiții, poți face o motocicletă super. Dar de ce te separi de "specialiștii brandului MZ" și nu vii cu ea pe topicul dedicat mărcii? Mai îngroșăm și noi rândurile. Multumesc frumos domnu' Petcu cum da caldura o sa ma apuc de ea desi nu as vrea sa modific foarte multe. Am vrut sa postez la topicul de mz dar nu stiu cum am ajuns aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 Felicitari prietene pentru achizitie. Doar nu eram eu singurul cu "einport" in zona. Cu ceva stradanie o poti scoate macar ca asta..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Noiembrie 18, 2011 Share Postat Noiembrie 18, 2011 (editat) De mult timp nu esti singurul cu Einport pe aici .... Editat Noiembrie 18, 2011 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Noiembrie 18, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2011 Felicitari prietene pentru achizitie. Doar nu eram eu singurul cu "einport" in zona. Cu ceva stradanie o poti scoate macar ca asta..... Mai stiu la cineva un mz aproape identic cu acesta, are ceasul de bord modificat, lampa spate la fel, proprietar cu acte, are si gentutele spate cine e interesat sa ma contacteze. Nr meu de tel il gasiti la profilul meu. Sa nu va ganditi acum ca le mai puteti cumpara pe 3 lulele, 3 surcele, pentru ca sau cam smecherit si mosii astia, le-au intrat chestiile astea cu muzeul sau cu antichitatile in cap. P.S. Moto de care vorbesc doarme linistita intr-un garaj nu afara ca celelalte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Noiembrie 18, 2011 Share Postat Noiembrie 18, 2011 (editat) Mai stiu la cineva un mz aproape identic cu acesta, are ceasul de bord modificat, lampa spate la fel, proprietar cu acte, are si gentutele spate cine e interesat sa ma contacteze. Nr meu de tel il gasiti la profilul meu. Sa nu va ganditi acum ca le mai puteti cumpara pe 3 lulele, 3 surcele, pentru ca sau cam smecherit si mosii astia, le-au intrat chestiile astea cu muzeul sau cu antichitatile in cap. P.S. Moto de care vorbesc doarme linistita intr-un garaj nu afara ca celelalte. Vă rog Âşi eu ceva. Pe 15 decembrie împlinesc 56 ani Âşi aÂş vrea drept cadou de la voi, să depăÂşim topicul de Mobre. Mai avem o lună. Veniți pe topicul MZ! Hai, că nu e greu! Editat Noiembrie 18, 2011 de petcudan55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Noiembrie 18, 2011 Share Postat Noiembrie 18, 2011 (editat) Vă rog Âşi eu ceva. Pe 15 decembrie împlinesc 56 ani Âşi aÂş vrea ca cadou să depăÂşim topicul de Mobre. Fiind un scop cit se poate de nobil, uite ca va ajut si io, neconditionat! Editat Noiembrie 18, 2011 de ivan_pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Noiembrie 18, 2011 Share Postat Noiembrie 18, 2011 Fiind un scop cit se poate de nobil, uite ca va ajut si io, neconditionat! ... nu aici dincolo asa cum s-a sugerat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Noiembrie 18, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2011 (editat) De mult timp nu esti singurul cu Einport pe aici .... Nu sunt asa e. Imi puteti spune ce e cu lampa spate? Editat Noiembrie 18, 2011 de etarulescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Noiembrie 18, 2011 Share Postat Noiembrie 18, 2011 Nu sunt asa e. Imi puteti spune ce e cu lampa spate? La unele modele de mz fabricate dupa anii "60 au avut montate si asemenea model de stop si este din cite stiu eu tot original de MZ . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Noiembrie 18, 2011 Share Postat Noiembrie 18, 2011 daca va intereseaza roti de aluminiu va pot da eu, sunt date jos tot de pe un MZ 250 ES binenteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Noiembrie 18, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2011 daca va intereseaza roti de aluminiu va pot da eu, sunt date jos tot de pe un MZ 250 ES binenteles Poze cu rotile si un pretz bineinteles. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Noiembrie 18, 2011 Share Postat Noiembrie 18, 2011 pretul ar fii undeva la 100 ron ambele poze cu ele separat nu am dar pun cu moto pana sao fac bucati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Noiembrie 18, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2011 pretul ar fii undeva la 100 ron ambele poze cu ele separat nu am dar pun cu moto pana sao fac bucati Imi este sa nu sar din lac in put. Cred ca reconditionarea rotilor tale ar costa la fel de mult ca si la ale mele plus ca mai dau si 100 ron. Dar poate ma insel. pretul ar fii undeva la 100 ron ambele poze cu ele separat nu am dar pun cu moto pana sao fac bucati Dar atasul din spate pt ce e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Noiembrie 18, 2011 Share Postat Noiembrie 18, 2011 Imi este sa nu sar din lac in put. Cred ca reconditionarea rotilor tale ar costa la fel de mult ca si la ale mele plus ca mai dau si 100 ron. Dar poate ma insel. cu siguranta te inseli doar daca vrei sa le cureti de rugina si sa le vopsesti pe ale tale.Singura varianta mai ieftina. De ce nu discutam acestea pe forumul special de MZ ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Noiembrie 18, 2011 Share Postat Noiembrie 18, 2011 Salut. Tare mi-e teama ca rotile de pe motocicleta lui Edi sint de aluminiu. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dracones Postat Noiembrie 18, 2011 Share Postat Noiembrie 18, 2011 Imi este sa nu sar din lac in put. Cred ca reconditionarea rotilor tale ar costa la fel de mult ca si la ale mele plus ca mai dau si 100 ron. Dar poate ma insel. Dar atasul din spate pt ce e? nu i tin partea lui edy desi e baiat fain si m-a servit cu piese , dar gandeste-te ca cu rotile care le ai tu scapi doar cu sablare si apoi electrostatic, cu rotile lui dai spitele jos si iti ramane si un set 2a de spite(nu cred ca are rost sa iti zic cat e un set de spite cromate asai ?) deci cu rotile lui putin smirghel fin si apoi cu pasta si pasla ies brici , io zic sa te gandesti mai bine sa nu pierzi la pod ce dai la vama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Noiembrie 18, 2011 Share Postat Noiembrie 18, 2011 (editat) nu i tin partea lui edy desi e baiat fain si m-a servit cu piese , dar gandeste-te ca cu rotile care le ai tu scapi doar cu sablare si apoi electrostatic, cu rotile lui dai spitele jos si iti ramane si un set 2a de spite(nu cred ca are rost sa iti zic cat e un set de spite cromate asai ?) deci cu rotile lui putin smirghel fin si apoi cu pasta si pasla ies brici , io zic sa te gandesti mai bine sa nu pierzi la pod ce dai la vama. Stimați comunitari, membri ai Comunității Motocicliștilor din România, secțiunea "comuniști", parcă vă rugasem să veniți pe topicul MZ. Dacă nu veniți, nici eu nu vă mai răspund la telefon, mai ales ție Cătălin Dracones ... și nici nu-ți mai dau banii pe bujiile alea, și când mă mai suni să-mi ceri informații, ți le dau ... dar eronate. Editat Noiembrie 18, 2011 de petcudan55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dracones Postat Noiembrie 19, 2011 Share Postat Noiembrie 19, 2011 Stimați comunitari, membri ai Comunității Motocicliștilor din România, secțiunea "comuniști", parcă vă rugasem să veniți pe topicul MZ. Dacă nu veniți, nici eu nu vă mai răspund la telefon, mai ales ție Cătălin Dracones ... și nici nu-ți mai dau banii pe bujiile alea, și când mă mai suni să-mi ceri informații, ți le dau ... dar eronate. Ce de treaba santeti ,apoi vad ca personajul principal din poveste nu prea il intereseaza sa intre pe forum , mi-am dat si eu cu parerea asa ca si majoritatea romanilor de p-aci. In ceea ce priveste informatiile eronate va rog sa nu fiti acuma (cuc)oricum aveti niste indatoriri de familie fata de mine , trebuie sa imi schimb si numele si adresa din buletin. De acum incolo am sa scriu doar pe topicul mz /mea culpa si doua autoflagelari. Toate gandurile bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Noiembrie 19, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2011 Stimați comunitari, membri ai Comunității Motocicliștilor din România, secțiunea "comuniști", parcă vă rugasem să veniți pe topicul MZ. Dacă nu veniți, nici eu nu vă mai răspund la telefon, mai ales ție Cătălin Dracones ... și nici nu-ți mai dau banii pe bujiile alea, și când mă mai suni să-mi ceri informații, ți le dau ... dar eronate. Pentru a multumi pe toata lumea rog INSISTENT moderatorii sa mute acest topic la sectiunea MZ. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate