Vizitator Adrian Postat Noiembrie 8, 2013 Share Postat Noiembrie 8, 2013 (editat) investeste intr-un set de cauciucuri neaparat E UN MUST ! ce usor este sa vorbesti ) Stai, am impresia ca tie ti-au cumparat altii cauciucuri,nu? )) da....cum am zis, e usor sa vorbesti...... ) @lexy: ce-i cu stopul ala? lipseste ceva? Editat Noiembrie 8, 2013 de Adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Noiembrie 8, 2013 Share Postat Noiembrie 8, 2013 Stop, a vorbit Adrian! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Noiembrie 8, 2013 Share Postat Noiembrie 8, 2013 Stop! hammer time! ))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Noiembrie 9, 2013 Share Postat Noiembrie 9, 2013 (editat) asa e Adrian ce nu ti-am spus ca pe 30 ianuarie 2013 dadusem comanda de pilot power supersort si asteptam sa vina in tara primul lot @anvelopemoto conditia a fost sa vina pana de ziua mea ca sa-mi fac singur un cadou, nu ma asteptam sa-mi faca ei cadou un set de cauciucuri sper ca pana de Craciun sa-mi vina inca un set de cauciucuri prins la pret bun pe ebay cu toate ca astea sunt 80-90% de pe mobra Vara sa-ti faci sanie si iarna, caruta parca asa era.... mi-am cumparat si eu destule pt mobrele avute seturi seturi de metzeler k3, evacuare full,pc3,carene de curse,filtru sport,kit de lant kid cu +3 pe spate ,bla bla bla nici nu le mai stiu pe toate si o sa mai investesc ca sunt pt sufletul meu ,mai vreau un irc daca-mi ajuta Dumnezeu pana in februarie investeste si tu intr-un set de cauciucuri ,e pt binele tau Editat Noiembrie 9, 2013 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexysexy Postat Noiembrie 9, 2013 Share Postat Noiembrie 9, 2013 Lexy, tot gumele alea de lemn le ai, frate? Dap...Dar spatele s a tocat deja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Noiembrie 14, 2013 Share Postat Noiembrie 14, 2013 Vand paharele de lichid frana, respectiv lichid hidraulic pentru ambreiaj. Poate va trebuie la careva. Pe Bursa le-am pus la 40 de lei bucata, pentru voi la 25. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Noiembrie 14, 2013 Share Postat Noiembrie 14, 2013 asa e Adrian [...] investeste si tu intr-un set de cauciucuri ,e pt binele tau s-a trezit unul sa spuna "dati-mi un punct de sprijin si voi muta Pamantul", asa ca vin si eu cu varianta mea, asemanatoare: dati-mi cele mai bune cauciucuri si voi cadea! Vand paharele de lichid frana, respectiv lichid hidraulic pentru ambreiaj. Poate va trebuie la careva. Pe Bursa le-am pus la 40 de lei bucata, pentru voi la 25. am vazut mai putine poze si mai putin detaliate la anunturi de vanzare moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Noiembrie 14, 2013 Share Postat Noiembrie 14, 2013 am vazut mai putine poze si mai putin detaliate la anunturi de vanzare moto Haha! S2 rulz! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Noiembrie 18, 2013 Share Postat Noiembrie 18, 2013 Must see: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Noiembrie 19, 2013 Share Postat Noiembrie 19, 2013 Foarte frumos! As instala cate o macheta din asta in fiecare scoala din Romania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Noiembrie 19, 2013 Share Postat Noiembrie 19, 2013 Vand -2 carene laterale de RSV ('99-'00) de culoare neagra in stare buna (nu sunt zgariate,crapate,ciobite, etc) 200 RON -2 carene laterale de RSV ('01-'02) de culoare gri,cu panel ul interior negru, zgariate,iar una are o crapatura de vreo 10 cm care se poate repara f usor 100 RON -2 coil covers de culoare gri (alea lungi subtiri care acopera bobinele de inductie) (in stare buna, nu sunt rupte,crapate, etc) 50 RON -2 ram air uri complete de culoare neagra (in stare buna) 200 RON -2 ram air uri complete de culoare gri,unul are o bucatica mica lipsa (coltul din exterior) 100 RON -dash cover din carbon (panel u ce vine deasupra bordului) 50 RON -carena frontala (are o crapatura sub far, se repara usor ) + cele 2 aripioare laterale de pe bot (una e zgariata) + parbrizul stock 150 ron - far stock , fara crapaturi,fisuri etc 250 ron Sau TOT la 900 RON. Preturile sunt fixe si mai mult decat decente,. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Noiembrie 20, 2013 Share Postat Noiembrie 20, 2013 am un amortizor + janta spate cu disc si pinion stare buna pt rsv 04-08 pt cei interesati ( 350 ron janta completa, 400ron amortizorul) 0721602721 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 Imi vand gunoiul: /index.php?/topic/705531-vand-aprilia-rsv-mille-2002/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Noiembrie 29, 2013 Share Postat Noiembrie 29, 2013 Stau si ma gandesc..daca o s'o dai pana prin martie cand ma intorc eu din voiaj ... Tare mi'e ca ..ioc sansa Anyways... spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Noiembrie 29, 2013 Share Postat Noiembrie 29, 2013 Stau si ma gandesc..daca o s'o dai pana prin martie cand ma intorc eu din voiaj ... Tare mi'e ca ..ioc sansa Anyways... spor Cand te intorci tu s-ar putea sa o gasesti asa, daca nu se da: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Decembrie 1, 2013 Share Postat Decembrie 1, 2013 Horror. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Decembrie 2, 2013 Share Postat Decembrie 2, 2013 Horror. Da-ti 2 palme ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Decembrie 3, 2013 Share Postat Decembrie 3, 2013 Mac nu ne-ai mai aratat cum a iesit APRC`ul !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Decembrie 4, 2013 Share Postat Decembrie 4, 2013 @ Hellicks: uite ceva sa te inspire poate,pt proiectul tau: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Decembrie 5, 2013 Share Postat Decembrie 5, 2013 Multam, Adrian! Il stiam, iti dai seama ca am rashketat iutubu in cautarea fighterelor RSV! Mi-am montat riserele, sunt gata, am sa postez poze cand am timp sa le descarc... a, si mi-au raspuns astia de la Scarlatti, desi ma speriasem un pic dupa ce am citit cate una alta pe forumuri despre ei.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Decembrie 5, 2013 Share Postat Decembrie 5, 2013 Inseamna ca-l stii si pe ala bleu, cu codita modificata, botul modificat, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icey Postat Decembrie 5, 2013 Share Postat Decembrie 5, 2013 (editat) Dupa ochiu' meu nu prea arata nicicum far rotund pe RSV dezbracat care are un look destul de agresiv. Dupa o scurta cautare pe goagle am gasit ceva ce mie mi se pare chiar frumos. http://farm9.staticflickr.com/8265/8616121764_0b6234b2df_h.jpg P.S. Si mecanicul meu vrea sa-si dezbrace RSV-ul. Farul e de Dorsoduro in caz ca nu il recunoasteti. Cand te intorci tu s-ar putea sa o gasesti asa, daca nu se da: Editat Decembrie 5, 2013 de icey Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Decembrie 5, 2013 Share Postat Decembrie 5, 2013 sau asa modelul asta, dar nah acum fiecare cu placerea lui... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Decembrie 5, 2013 Share Postat Decembrie 5, 2013 Dupa ochiu' meu nu prea arata nicicum far rotund pe RSV dezbracat care are un look destul de agresiv. Dupa o scurta cautare pe goagle am gasit ceva ce mie mi se pare chiar frumos. http://farm9.staticflickr.com/8265/8616121764_0b6234b2df_h.jpg P.S. Si mecanicul meu vrea sa-si dezbrace RSV-ul. Farul e de Dorsoduro in caz ca nu il recunoasteti. Icey, cel din poza pusa de mine poate nu arata asa agresiv pt ca are ghidoane normale, de naked, cu niste trompete de oglinzi cromate, si intr-adevar,duce a naked banal. Eu sunt obsedat de far rotund. Nu ma intereseaza sa arate agresiv mobra, pur si simplu imi place look ul cu far rotund. Iar eu pastrez semighidoanele, pt ca nu suport ghidoanele de naked sau pozitia de pe naked... Oricum totul e subiectiv, important e sa iasa cum ne place Si cel mai important e sa fie bani si gaz, ca in rest...e can can. M am plimbat spre sfarsitul toamnei acum cu ea cu far de bicicleta, numai ca sa ma plimb,si e dezbracata, cu toate cablurile la vedere (si fara bord)... PS: cine e mecanicul tau si ce RSV are? poate-l stim pe aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icey Postat Decembrie 5, 2013 Share Postat Decembrie 5, 2013 Cred ca are versiunea RSV1000 R Haga Replica la care i-a adus ceva modificari. Are user dar nu prea sta pe forum "motohaus". Tehnomoto.ro e magazinul lui online. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate