adrian45 Postat Ianuarie 11, 2016 Share Postat Ianuarie 11, 2016 panteruta , da masina s-a intors de mult dar o sa mai plece zilele viitoare , te rog foloseste si tel. 0722.331.330 am si whats app si e-mail rompadur@gmail.com , nu stiu de ce nu vin mailurile de pe motociclism . adrian » Post actualizat in 11 Jan 2016 20:39hai sa va arat si noua remorca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Ianuarie 12, 2016 Share Postat Ianuarie 12, 2016 Super o sa te sun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florian 75 Postat Februarie 8, 2016 Share Postat Februarie 8, 2016 Salut pe toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chubby Postat Februarie 8, 2016 Share Postat Februarie 8, 2016 Salve! Ati dus careva masina in Ro pe transportor?... si la ce preturi. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian45 Postat Februarie 9, 2016 Share Postat Februarie 9, 2016 am masina in Anglia maine , daca aveti cava pe retur sunt disponibil , 0722.331.330 adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Februarie 16, 2016 Share Postat Februarie 16, 2016 @adrian45: ti-am trimis un PM, m-ar interesa sa imi aduc motorul din Romania in UK. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Aprilie 4, 2016 Share Postat Aprilie 4, 2016 Mi-am adus pana la urma mobra cu ajutorul lui adrian45. Mi-a fost recomandat de un prieten, totul a fost ok, omul e super serios, asa ca il recomand si eu mai departe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Iunie 8, 2016 Share Postat Iunie 8, 2016 caut transport UK-RO,cît mai urgent....aproximativ un sfert de Merc Sprinter. ms. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Iunie 9, 2016 Share Postat Iunie 9, 2016 caut transport UK-RO,cît mai urgent....aproximativ un sfert de Merc Sprinter. ms. adrian 45 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chubby Postat Iunie 18, 2016 Share Postat Iunie 18, 2016 Salve! Ati dus careva masina in Ro pe transportor?... si la ce preturi. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Iunie 22, 2016 Share Postat Iunie 22, 2016 i-am contactat pe toti....nici unul nu a oferit o solutie. ms oricum. chubby...cam 500-700 lire am auzit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saprodvl Postat Iulie 3, 2016 Share Postat Iulie 3, 2016 Cautati pe facebook anton barabulea, am trimis acum cu 100£ dus si 100£ intors la sibiu. Baieti 500-600 se ia la o masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi Nazarov Postat Septembrie 4, 2016 Share Postat Septembrie 4, 2016 Salutare tuturor, am placerea sa va anunt un nou traseu in Anglia, atat cat se mai poate , asa ca daca sunt doritori sa trimita ceva acolo va astept cu cea mai mare placere.Datele de transport sunt urmatoarele: -plecare duminica 11.09.2016 din Romania -sosire in Uk miercuri 13.09.2016 unde fac turul tari mai exact Dover-Edinburgh(Scotia)-Bristol-Dover, si o sa stau probabil miercuri, joi si vineri sa plec spre tara. Pentru dus spre Uk am locul ocupat de o mobra si diverse colete, dar ramane suficient loc si pentru altceva, pe retur urmeaza sa incarc de la Bristol, unde e posibil sa umplu masina, dar cred ca mai ramane loc de ceva colete...Pentru orice detaliu sau informatie ma gasiti la acelasi numar de telefon 0722525076 Cristi. Stima. PS:mai multe detalii despre activitatea noastra gasiti tot pe acest forum aici /index.php?/topic/693029-transport-moto-si-marfa-in-roitue-cu-asigurare-de-marfa-cmr/page-6 sau pe facebook aici https://www.facebook.com/ARM.Logistics/?ref=settings Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Septembrie 5, 2016 Share Postat Septembrie 5, 2016 cristi am si eu de adus ceva din tara din buccuresti- bristol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi Nazarov Postat Septembrie 5, 2016 Share Postat Septembrie 5, 2016 Se rezolva, sa ma sune zilele astea cine are de trimis si rezolvam.Oricum pe vineri trec prin Bucuresti asa ca pot lua atunci ce este.Stima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Septembrie 5, 2016 Share Postat Septembrie 5, 2016 Ms mult te anunt din timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian45 Postat Octombrie 1, 2016 Share Postat Octombrie 1, 2016 am o masina la Northampton astazi . maine pleaca , 0722.331.330 adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Octombrie 2, 2016 Share Postat Octombrie 2, 2016 am o masina la Northampton astazi . maine eaca , 0722.331.330 adrian tarziu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rzww Postat Octombrie 4, 2016 Share Postat Octombrie 4, 2016 Buna ziua. Ma intereseaza si pe mine cat m-ar costa transportul unei motociclete din Deva, Romania pana in Birmingham, UK? Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian45 Postat Octombrie 4, 2016 Share Postat Octombrie 4, 2016 salut , ce tip de motocicleta ? adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spielhur Postat Octombrie 11, 2016 Share Postat Octombrie 11, 2016 As vrea sa stiu cat m-ar costa aducerea unei motociclete din Uk, Newhaven, East Sussex. Tipul motorului: Yamaha Fz6 Locuiesc in Suceava. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian45 Postat Octombrie 11, 2016 Share Postat Octombrie 11, 2016 salut , in romania merg pe ruta arad-oradea , bucuresti . deci nu pot la suceava Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GAVROCHE Postat Noiembrie 23, 2016 Share Postat Noiembrie 23, 2016 Salutare, ce acte treb. Sa obtin din uk la cumpararea motoretei,? ma intereseaza actele de inmatriculare in tara si pt. Transport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mickey20 Postat Noiembrie 25, 2016 Share Postat Noiembrie 25, 2016 radierea din UK si cartea si talonul de la motor + contract V-C Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Noiembrie 25, 2016 Share Postat Noiembrie 25, 2016 radierea din UK si cartea si talonul de la motor + contract V-C La ei e totul in 1, un singur document este si cartea, si contract v-c si radierea se face prin posta, trebuie doar sa trimita proprietarul de acolo o bucata din cartea ei de identitate la autoritatea rutiera sau cum s-or numi in UK. Am ramas uimit cat de civilizati si eficienti sunt la capitolul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate