Sari la conținut

Spielhur

Membru
  • Număr conținut

    54
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Spielhur

  1. Vroiam sa afu in ce stare e riderul. Poate e nevoie de ajutor...
  2. https://www.monitorulsv.ro/tipareste/Motociclist-ranit-grav-intr-o-intersectie-din-municipiul-Suceava-253626 Poate este pe forum cineva care mai are informatii despre acest accident... Niste prieteni au fost acolo si mi-au spus ca a fost destul de grav
  3. Felicitari pentru achizitie! Arata foarte bine. Cat a costat agregatul?
  4. Poate i se parea ca avea viteza. Banuiesc ca din cauza evacuarii sport cu care am fazut in poze ca era dotata mobra li s-a parut ca vine foarte tare desi putea sa mearga si cu 30 km/h.
  5. Salutari posesori de FZ6! Eu sunt incepator in ale motociclismului si pe forum si detin mobra de la profil. Am facut cu ea vreo 3000 km de cand o am si am observat de curand o problema cu scurgerea de ulei de la un buson de sub motor. mentionez ca o tin in garaj si pana acum nu am observat nicio scurgere de fluide. Ar trebui sa imi fac griji? ce ar trebui sa fac sa rezolv problema? Multumesc anticipat celor care ma vor lumina!
  6. Din pacate sunt multe accidente cauzate de neacordarea de prioritate din partea soferilor de autoturisme. Este lesne sa dam vina pe ei ca nu s-au asigurat cum trebuie insa noi ca motociclisti nu putem influenta prea mult acest aspect. Ceea ce putem face noi este sa fim mai vizibili pentru ceilalti participanti la trafic. Eu am luat in calcul sfaturile cu privire la siguranta de pe acest forum si din alte surse si port o vesta peste geaca ce are o culoare ce ma face vizibil. Stiu ca nu arat atat de badass cu ea peste echipamentul meu dar am observat ca se cam bagau cu tupeu soferii de pe strazile laterale intr-o zi cand am mers sa alimentez si am uitat-o acasa. Mi-am dat seaa de lipsa ei numai cand am ajuns la statia peco. Ar trebui sa luam in considerare si ceea ce tine de noi pentru a evita sa primim eternul" nu te-am vazut".
  7. In filmarea asta trece cu 150 exact prin locul unde s-a intamplat ieri nenorocirea. » Post actualizat in 29 May 2017 08:17 In filmarea asta trece cu 150 exact prin locul unde s-a intamplat ieri nenorocirea.
  8. Am trecut pe acolo la putin timp dupa ce a fost preluat de ambulanta si am fost multumit sa aflu ca era in viata. Imi pare rau ca nu a reusit. R.I.P.
  9. E din 2009. Vopseaua e asa din fabrica. Am vazut ca mai sunt asa in UK, de unde l-am luat si eu. In mod normal cadrul, furca si bascula la S2 ar trebui sa fie negre. Parbrizul are sigla Yamaha pe el... cred ca e original.
  10. Salut! Eu am asa ceva dar tot simt vant in casca peste 100 km/h. Am inceput sa ma invat dar daca ar fi sa aleg as pune ori unul mai mare ori mai mic. Despre ciclistica nu pot sa spun nimic pentru ca asa am luat-0.
  11. Salut! Am aflat de pe facebook de intalnirea moto de anul asta facuta de Norh Gang Riders din Suceava asa ca postez aici linkul poate sunt persoane care ar vrea sa participe. Detalii pe link: http://motorclubsuceava.ro/evenimente/north-gang-riders-motofest-editia-7 Asfalt uscat!
  12. GSXR e frumoasa, e adevarat, dar pana la urma tine de gusturi.
  13. Cam greu de citit textul deoarece este fragmentat de autor in mod intentionat dar asta nu e de mare importanta. E faina motocicleta, de obicei Suzuki nu prea sunt facute sa intoarca capetele pe strada dar iti doresc plimbari cat mai multe si cat mai placute fara evenimente!
  14. Spielhur

    Motociclete limitate

    Daca doresti sa o inmatriculezi, atunci cand mergi la RAR, pe langa faptul ca limitarea trebuie sa apara in acte ei trebuie sa fotografieze acel dispozitiv de limitare. Asa mi-au spus mie saptamana trecuta cand am fost cu motocicleta acolo. La mine aparea undeva sub ghidon "25 kw limited by ..." dar in documente nu era limitata si nici nu am nevoie sa fie limitata pentru ca am A. In acest caz mi-au facut actele pe puterea ei reala de 75 kw.
  15. As vrea sa stiu cat m-ar costa aducerea unei motociclete din Uk, Newhaven, East Sussex. Tipul motorului: Yamaha Fz6 Locuiesc in Suceava.
  16. Ok! Am studiat anuntul si am observat ca exista si un feed-back pozitiv din partea celor care te cunosc si cunosc motocicleta! Cel mai bine ar fi sa imi spui cam ce suma consideri ca e potrivita pentru a te desparti de ea! Nici eu nu sunt in graba de achizitie pentru ca mai e ceva timp pana la inceputul sezonului 2016... nu uita ca eu sunt in nord, unde sezonul incepe chiar mai tarziu!
  17. Arata interesant! Ceva informatii cu privire la an, dotari, km si pret?
  18. Multumesc de sfaturi! Informatiile imi sunt foarte folositoare desi am citit destule pagini pe forum pentru a ma informa! Pana la urma tine si de noroc dar din fericire am pe cineva care o va vedea si testa inainte de cumparare. Este vorba de un motociclist pasionat care a avut mai multe motoare. Am inteles ca multi prefera sa aduca moto din Italia pentru ca ei obisnuiesc sa le faca reviziile la timp si de calitate in spatii autorizate in acest sens.
  19. Multumesc pentru raspunsuri! Sa inteleg ca poate avea si 40.000 -50.000 km daca lantul si cauciucurile au fost schimbate de curand sau sunt in stare foarte buna. In tara nu prea gasesc in zona mea modelul acesta si nici nu prea ma pricep inca in asa masura incat sa fac o apreciere a starii motocicletei. Cu ce ma ajuta toba sport... inafara de un sunet deosebit? Am vazut ca unele puse la vanzare au Leo Vince.
  20. Salut! Sunt incepator si pe forum si ca motociclist si as vrea sa imi dati un sfat cu privire la achizitia unei motociclete second hand din Italia. Am gasit oferte cu preturi si rulaj ce variaza foarte mult insa cu o medie de pret de vro 2000 € pentru anii selectati de mine. La kilometraj sunt si mobre in jur de 10.000 km care arata bine si nu sunt foarte scumpe dar cele cu rulaj peste 60.000 km au pret foarte mic(1300-1600€). Intrebarea mea este: care ar fi reperele unor revizii majore de care trebuie sa am grija astfel incat sa nu trebuiasca sa investesc inca pe atat cat am platit pentru moto si transport? Mentionez ca anunturile despre care am vorbit sunt pe subito.it si ca am pe cineva in zona care poate sa vada motorul inainte de a plati.http://www.subito.it/moto-e-scooter/yamaha-fz6-2006-trapani-176354046.htm http://www.subito.it/annunci-sicilia/vendita/moto-e-scooter/?q=Yamaha+fz6&sp=1
  21. Multumesc pentru raspuns, einstein1984.Nu prea o sa am posibilitatea sa merg cu al fratelui meu pentru ca el locuieste la vreo 2500 km si nu planuieste sa faca vreun drum cu ea incoace prea curand. Intr-adevar, o sa fac scoala tot pe una de 600 si sper da nu fie mari diferente intre cea de la scoala si una care nu are setari limitative speciale. O sa caut pe cineva prin oras care are, macar sa vad cum se sta in sa!
  22. Salut! Si eu sunt nou pe forum si viitor motociclist. M-am inscris la scoala pentru A si urmeaza sa dau sala. Inca nu am facut nicio lectie practica pe motor dar sunt destul de hotarat ce mobra o sa imi iau dupa ce o da obtin permisul: este vorba de o Yamaha fz6 fazer de 600 cmc de prin 2004-2006( cam acolo ma incadrez cu bugetul). Intrebarea mea este daca acest motor este potrivit pentru un incepator avand in vedere ca experienta mea pe motor se rezuma la manuirea mansonului de acceleratie stand pe rezervorul Mobrei 50(in mers ) a tatalui meu cand aveam vro 8-9 ani si mers singur cu MZ-ul fratelui meu pana in treapta a doua pe la 16 ani. De atunci am mers cateva sute de km ca pasager pe Gsx-ul de 750 al fratelui meu si mi s-a parut super fain. Motorul pe care il vreau este detinut si de fratele meu care mi-a recomandat motorul 4L ca fiind potrivit pentru mine, el considerandu-ma un conducator cumpatat. Inca nu m-am urcat pe un asftel de motor(nu e in tara). Vreau sa mentionez ca am o talie normala, adica 1.80 si 78 kg si am permis cat B de 8 ani, timp in care am facut cam 150.000 km prin tara si afara, dar si mult in oras, fara evenimente, din fericire. Este grea pentru un incepator? Am auzit ca se comporta liniar pana la 8000 ture iar asta e un lucru bun pt un incepator. cat de adevarat sau relevant este ascest lucru? Credeti ca ar trebui sa incep cu un motor mai mic? Nu prea vreau sa schimb motorul dupa un an sau doi din varii motive! Inainte de a incepe scoala mi-am luat echipament complet cu protectii. Ma va ajuta asta cand incep practica la scoala sau risc sa il julesc inainte da ies pe strada? Astept pareri de la toti cei care cunosc, eventual posesori de motor asemanator sau care au inceput pe un asemenea motor! Va multumesc anticipat pentru pareri!
  23. Salut! Faci si transport din Sicilia? Am de adus in iarna un motor de acolo ... eu sunt din Suceava. O zi buna!
×
×
  • Creează nouă...