mihai_prd Postat Decembrie 15, 2015 Share Postat Decembrie 15, 2015 Miercuri, 16.12.2015, Bucuresti-Brasov-Tg Mures-Ludus si retur. Daca aveti nevoie de ceva, 0723565973. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Aprilie 11, 2016 Share Postat Aprilie 11, 2016 salut gasesc si eu pe cineva pentru a aduce un motor de ij 56 de la galati pana in brasov ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Octombrie 20, 2016 Share Postat Octombrie 20, 2016 Maine dimineata la 07 plec la Craiova daca aveti nevoie careva sunati la numarul afisat mai jos . Plec cu o motocicleta pe remorca si ma intorc dupa amiaza cu remorca goala . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 21, 2016 Share Postat Octombrie 21, 2016 Cineva spre Arad? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Februarie 22, 2017 Share Postat Februarie 22, 2017 Joi seara 23 02 2017 plec la Oradea remorca cu una moto [ mai este loc de una ] la intoarcere vin cu remorca goala daca are cineva ceva de dus sau de adus sa ma sune la 0740376555 ma intorc vineri dupa amiaza sau sambata . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Mai 9, 2017 Share Postat Mai 9, 2017 (editat) Sambata 13 Mai [ plecare ora 3 dimineata ] merg la Cluj sa aduc o motocicleta , intoarcere in aceias zi la Bucuresti daca aveti nevoie careva sunati . Editat Mai 9, 2017 de ioneld Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Mai 19, 2017 Share Postat Mai 19, 2017 În jurul datei de 1 iunie plec la Nurenberg cu camioneta.Din Timișoara.Dacă are cineva,ceva de cărat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Mai 19, 2017 Share Postat Mai 19, 2017 Vreo combinatie de la Buzau spre Timisoara are cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Mai 19, 2017 Share Postat Mai 19, 2017 Acum 2 zile dacă ziceai te serveam cu plăcere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Mai 19, 2017 Share Postat Mai 19, 2017 Hmm.. Tare.. Cat imi iei dragule sa-mi tarai dupa tine platforma pe care mi-ai bibilit-o,pana pe langa Stuttgart? Eu sunt nevoit sa plec mai repede (acum sunt la notar si imputernicesc pe cineva sa se ocupe de nevoile mele..) si as vrea sa plec cu mucicleta.. platforma are TUV valabil,Alianz .. e pe numele meu,totul in regula.. Te bagi? Mulțumesc! Sună-mă ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Mai 19, 2017 Share Postat Mai 19, 2017 Acum 2 zile dacă ziceai te serveam cu plăcere. Acum 2 zile nu stiam ca am nevoie Multumesc, oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat August 28, 2017 Share Postat August 28, 2017 La noapte ora 02 sau 03 plec spre Oradea intoarcere mane noapte sau miercuri pe zi , daca are nevoie careva sunati . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 21, 2017 Share Postat Septembrie 21, 2017 Drumuri si prin afara: plecare pe 5 oct la Mannheim, iar pe 9 oct dimineata inapoi in tara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Aprilie 12, 2019 Share Postat Aprilie 12, 2019 Bucuresti - Frankfurt am Main ... plecare maine dimineata . Plec cu platforma goala se poate opri oriunde pe traseu . Relatii la 0740376555 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Decembrie 15, 2021 Share Postat Decembrie 15, 2021 Salutare,Duminică plec la Turda,din Timișoara.Camioneta 3,5 t,.Spre Turda merg gol.Dacă aveți ceva de dus,dați un țignal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate