vld_bc Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 (editat) Monumentul Emil Rebreanu din Palanca(judet Bacau) Panorama de la monumentul Emil Rebreanu Panorama de la Manastirea Pangarati(judet Neamt) Editat Martie 26, 2012 de vld_bc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shooty13cris Postat Martie 26, 2012 Autor Share Postat Martie 26, 2012 Pozele sunt de weekend-ul 17-18 martie ! 1. Valea superioara a Muresului zona Andreneasa 2.M-tii Rodnei vazuti de pe Tihuta 3.M-tii Calimani vazuti de pe Tihuta 4. Urcarea spre Colibita 5.Lacul Colibita 6. Vf Bistriciorul din Calimani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Aprilie 30, 2012 Share Postat Aprilie 30, 2012 Valea Uzului... Barajul Poiana Uzului din ultima plimbare...Moieciu...Pestera...Valea Cernei... Moieciu Pestera Valea Cernei Lacul Valea Lui Iovan Valea Rudariei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shooty13cris Postat Mai 2, 2012 Autor Share Postat Mai 2, 2012 Poze de weekend-ul asta ! 1,2 Castelul Bethlen-Haller din Cetatea de Balta 3.Rapa Rosie de langa Sebes 4,5,6 Rimetea (jud Alba) 7,8,9 Piatra Secuiului 10. Cheile Valisoarei 11. Urcarea spre Ramet 12. Cheile Turzii 13. Cetatea Coltesti 14. Casa veche ,tehnologie noua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shooty13cris Postat Iulie 10, 2012 Autor Share Postat Iulie 10, 2012 Cateva poze din iesirile din iunie : 1.Spre pasul Prislopul Gurghiului 2.Urcarea spre poaian Copreana 3.Poiana Copreana (m-tii Gurghiu) 4,5 Lacul Belis 6. Panorama de pe barajul de la Tarnita 7.Panorama m-tii Gilau 8.Zona comunei Marisel 9.Lacul Fantanele 10.Cascada Valul Miresei ( comuna Rachitele) 11.Coada lacului Fantanele si satul Giurcuta de Sus 12.Poaiana Horea 13. Panorama din Matisesti 14. Coborarea din Horea spre Albac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Iulie 13, 2012 Share Postat Iulie 13, 2012 @ shooty13cris faine pozele si locurile...sper sa ajung si eu prin Apuseni anul asta... Manastirea Pangarati, Judetul Neamt de prin Muntii Macinului si Marea Neagra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iulie 15, 2012 Share Postat Iulie 15, 2012 Pestera Muierilor , convenabil ca e in drum spre Transalpina ! Transalpina Poiana Sibiului Prin Bucegi Transfagarasan Piatra Craiului , o perla din colierul de munti ai Romaniei Doar o mica parte din fotografii adunate in 15 ani de excursii cu motorul su perpedes , 15 ani si inca nu am vazut tot ce este de vazut dar cu putina vointa termin pana la 80 de ani daca ma tin picioarele ! calatorii cat mai placute tuturor Siriu , Intorsura Buzaului Vrancea asa cum o stiu eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Iulie 15, 2012 Share Postat Iulie 15, 2012 Niste mici corectari: 4,5 Lacul Belis Somesul Cald 9.Lacul Belis-Fantanele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shooty13cris Postat Iulie 16, 2012 Autor Share Postat Iulie 16, 2012 Niste mici corectari: Mersi mersi , nu stiu la ce-mi era capul cu Lacul Belis . Insa la poza 9 nu inteleg ce vrei sa zici . Lacul e Fantanele cu siguranta, langa comuna Belis ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shooty13cris Postat Noiembrie 23, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2012 Alte cateva poze din frumoasa Romanie ! 1-5 Muntii Rodnei , 6 Poiana Zanelor , 7-8 Muntii Suhardului, apoi trasee mai hard din Calimani si Gurghiu Muntii Tiblesului , Lacul Firiza Maramures Paul Prislop , O mina dezafectata de sub vf Toroiaga de langa Baile Borsa, peisaj din Bucovina Un reply va rog, sa pun poze din toamna/iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Noiembrie 23, 2012 Share Postat Noiembrie 23, 2012 Mi-am adus si eu aminte de partea calda a toamnei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shooty13cris Postat Noiembrie 26, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2012 Culorile toamnei surprinse in Calimani ( Cascada Pisoiu, drumul spre Taul Zanelor) si M-tii Gurghiului ( pe vaile Nirajului,Gurghiului,Sirodului,Fancel, Lapusna) Si o iesire pe creasta Calimanilor in 17 noiembrie, la 2000m altitudine ! Cine ar fi crezut ca se poate ajunge la statia meteo la jumatatea lunii noiembrie ?! Asa toamna lunga sa tot fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Noiembrie 27, 2012 Share Postat Noiembrie 27, 2012 (editat) Ultimul refugiu... Cetatea Poenari in culorile toamnei Editat Noiembrie 27, 2012 de lostheaven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Noiembrie 28, 2012 Share Postat Noiembrie 28, 2012 Superbe poze. Cand te uiti la ele uiti de tot stresul de la servici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Decembrie 1, 2012 Share Postat Decembrie 1, 2012 Daca tot este ziua nationala a Romaniei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Ianuarie 29, 2014 Share Postat Ianuarie 29, 2014 Sa incerc sa sparg gheata eu Transalpina Lacul Oasa Transfagarasan Valea Rea(de aici se poate urca pe Vf. Moldoveanu) Gradina Zmeilor(jud. Salaj) Scarita Belioara Mai am inca, dar nu stiu daca mai incap in postarea aceasta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Ianuarie 31, 2014 Share Postat Ianuarie 31, 2014 vai de capul meu..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate