Gixu. Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 TOTUSI AM O NEMULTUMIRE...cineva a postat p youtube shi un filmulet cu Radu mort...imediat dupa accident...care e de-a dreptul oribil...proasta alegere omule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 a fost pus ca sa vada lumea cum au incercat sa manareasca accidentul mutand tractorul ca sa iasa radu principalul vinovat ceea ce se pare ca se va intampla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 ok...atunci greseala mea...imi cer scuze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 ce p8rci. cum sa faca ma asa ceva. am eu un funny feeling ca lucrurile nu vor fi lasate asa. cred ca are cine sa se ocupe. a fost pus ca sa vada lumea cum au incercat sa manareasca accidentul mutand tractorulca sa iasa radu principalul vinovat ceea ce se pare ca se va intampla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 vom avea un reportaj la prima tv vineri 03.11.2006 la FOCUS PLUS de la ora 22.30 de la accident si de la inmormantare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Noiembrie 3, 2006 Share Postat Noiembrie 3, 2006 I'm in... Din nou... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miramax Postat Noiembrie 3, 2006 Share Postat Noiembrie 3, 2006 R.I.P. our friend! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Noiembrie 3, 2006 Share Postat Noiembrie 3, 2006 (editat) impreuna cu majoritatea camarazilor pe doua roti am asteptat cu sufletul la gura, degeaba...prima tv nu a inclus in reportaj aceasta tragedie din pacate, s-a ocupat sa dea stiri referitoare la distractia alesilor, etc...daca cel ce detinea tractorul era un mare "smecher" suntem prea mici si neansemnati...din pacate...asa este, in romania, cei mici sunt dati la o parte pacat...trebuia ca acest reportaj sa fie difuzat, ca lumea sa stie...oricum, noi stim, si el, ne vegheaza de sus....si pun pariu ca zambeste cand vede cata lume l-a iubit si inca il iubeste....nu am putut ajunge la inmormantare, si nici nu l-am cunoscut personal, desi din vedere il stiam...dar....va multumesc... RIP Radu Editat Noiembrie 3, 2006 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mishu GSX Postat Noiembrie 3, 2006 Share Postat Noiembrie 3, 2006 N-au dat, frate nimic la Prima. Care e treaba? Exista sau nu un material la TV? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Noiembrie 3, 2006 Share Postat Noiembrie 3, 2006 N-au dat, frate nimic la Prima. Care e treaba? Exista sau nu un material la TV? mi-e ca ar ataca pe cine nu tre sa atace acest reportaj...eu unu sunt satul de musamalizarile din romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Noiembrie 4, 2006 Share Postat Noiembrie 4, 2006 sa lamurim unele lucruri: eu lucrez in prima tv si am discutat personal cu producatorul ,iam explicat situatia ,si iam dat tot ce am avut (materiale, poze)cu RADU ,probabil ca reporterul care se ocupa de acest reportaj fie nu a terminat reportaju la timp fie sau gandit sa reprogrameze acest reportaj, voi afla de ce nu sa dat acest reportaj si va voi instinta, veti fi primi care veti afla nu este vorba de alte chestii ,musamalizari si altele de genul asta ma bucur ca ti-ai dat silinta, si mi-a parut rau ca nu l-au dat...am asteptat asa cum peste jumate din motociclistii din tara au asteptat si nu am vazut nimic...intelege-ma si pe mine...oricum...daca aflii ceva, anunta-ne...te rugam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Noiembrie 4, 2006 Share Postat Noiembrie 4, 2006 acum 5 minute am vb cu producatorul , reporterul care trebuia sa faca reportajul nu a avut timp pt treaba asta pt ca urma sa mearga la un direct ,si mi-a promis ca se va difuza luni 6-11-2006 in cadrud stirilor de noapte (focus plus) am luat legatura si cu cineva din realitatea,dar asteptam un raspuns bv..merci mult...sper sa apara materialul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Noiembrie 4, 2006 Share Postat Noiembrie 4, 2006 il asteptam luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura_tazy Postat Noiembrie 18, 2006 Share Postat Noiembrie 18, 2006 sa nu-l uitam pe radu : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexdecu Postat Februarie 22, 2022 Share Postat Februarie 22, 2022 La 30.10.2006 la 4:20, mao-san a spus: uitati-l aici pt cei care nul cunosc : http://www.youtube.com/watch?v=lMeSP3yiRHU La 30.10.2006 la 15:48, mao-san a spus: avea foarte multi prieteni http://www.youtube.com/watch?v=7NkywCJjGSk As dori sa accesez videoclipurile de pe YouTube, însă nu merge, știu ca au trecut 15 ani de la întâmplare, dar as dori sa vad cum era, cum a fost... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate