WHITE RAVEN Postat Februarie 27, 2012 Autor Share Postat Februarie 27, 2012 Man, la vara poate ne vedem pe la jumatea drumului sau poate in alta parte.... Ma bate gandul sa il inmatriculez anul asta asa ca am ceva planuri de calatorie :-) ar fi tare mai ales ca nu suntem departe. numai ca plimbarile lugi in vara asta or sa vina dupa jumatea lui iulie. pana atunci am multe pe cap... Man, la vara poate ne vedem pe la jumatea drumului sau poate in alta parte.... Ma bate gandul sa il inmatriculez anul asta asa ca am ceva planuri de calatorie :-) ar fi tare mai ales ca nu suntem departe. numai ca plimbarile lugi in vara asta or sa vina dupa jumatea lui iulie. pana atunci am multe pe cap... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razv Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 (editat) 19.03.2012: hello, am citit intregul topic si totusi n-am gasit o informatie utila despre costurile inmatricularii unui motor in Suedia. detine careva dintre voi informatia asta? si-a inmatriculat careva motorul din romania in Suedia? daca da, please share it. ar ajuta mai mult decat pretul unui kg de ardei... probabil voi ajunge si eu in curand in Suedia si nu stiu ce sa fac: sa-mi transcriu motorul actual acolo sau sa-l vand si sa-mi iau acolo altul.... -------------------------------------------------- Update 22.03.2012: Chiar n-a inmatriculat nimeni un motor din Ro in Suedia, ca sa aflam la cat se ridica taxa de inmatriculare? Si care ar fi perioada admisa de lege pt. a circula cu numere romanesti? (ma cam tenteaza sa-mi duc motorul acolo si sa prelungesc perioada asta cat de mult posibil) Sau nu exista bikeri romani pe-acolo? (exceptandu-l pe White Raven, care insa si-a cumparat Sportster-ul direct de-acolo) Btw, @White Raven, care-ar fi preturile/taxele in cazul cumpararii unui motor din Suedia? Sorry daca am lezat pe cineva cu kilu' de ardei, da' chiar mi s-a parut hilar sa gasesc astfel de info pe motociclism.ro si sa lipseasca informatii de baza precum cele despre inmatricularea motorului in Suedia. Editat Martie 22, 2012 de Razv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OnX Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 Salutare, Incepand cu 10 mai o sa ma alatur si eu impreuna cu mobra comunitatii moto din suedia. Ca locatie o sa locuiesc in Borås ,la vreo 50 km de Gothenburg.Mi-ar face placere sa am cu cine sa ies la plimbari sau macar la o bere. p.s.- Eu o sa incerc sa tin motorul cu numere de romania macar un an,pt. a evita costurile lor(impozit,asigurare).Sper in schimb sa nu am probleme cu militienii din cauza tobelor (mivv oval fara db-killer). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razv Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 (editat) p.s.- Eu o sa incerc sa tin motorul cu numere de romania macar un an,pt. a evita costurile lor(impozit,asigurare).Sper in schimb sa nu am probleme cu militienii din cauza tobelor (mivv oval fara db-killer). Dupa o prima cautare pe Google se pare ca sperantele de a circula fara griji pe perioade de ordinul lunilor/anilor cu numere romanesti in Suedia sunt cam desarte. Am gasit aici: http://www.transportstyrelsen.se/en/road/Importing-vehicles-and-verification-of-origin/FAQ/ o informatie de genul asta (si pare a fi site-ul oficial!), dar mai studiez... "For how long am I allowed to use my vehicle in Sweden using my foreign registration? A vehicle that are imported to Sweden, with the intention of registering it here, are only allowed to be used for seven days. This presumes that the vehicle has a valid foreign registration and traffic insurance." Am contactat si-o prietena care e deja acolo, sper sa primesc detalii de la ea in curand, o sa le postez a.s.a.p. Editat Martie 28, 2012 de Razv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost-rider Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 Costa cam 200 euro (2000 SEK) sa inscri o masina/motoreta in suedia daca ea provine dintr-o tara UE. E un formular de completat si se trimite impreuna cu actele la rar-ul lor, dupa care te cheama ei. Aici in norvegia te pune sa o platesti din nou. Eu totusi as risca sa merg cu nr de ro....risc asta in norvegia cu masina dar nu m-a oprit nimeni pana acum. Daca te opreste o data poti sa le spuneti ca sunteti in trecere, dar te baga in sistem. a 2-a oara nu mai fuctioneaza si s-ar putea sa luati o amenda usturatoare. Mare atentie si in suedia si in norvegia la condus, cum a zis si lotru astia sunt anesteziati la volan. Foarte foarte periculosi. Mai au obiceiul sa iti loveasca masina si sa fuga (te-ai astepta ca numai in ro). Acum o intrebare pentru cei din suedia. Cum se merge pe E45? Vreau sa ma intorc cu masina si vreau sa merg pe E45 de la Storuman - Ostersund - Goteborg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WHITE RAVEN Postat Iunie 23, 2012 Autor Share Postat Iunie 23, 2012 (editat) Salutare, Incepand cu 10 mai o sa ma alatur si eu impreuna cu mobra comunitatii moto din suedia. Ca locatie o sa locuiesc in Borås ,la vreo 50 km de Gothenburg.Mi-ar face placere sa am cu cine sa ies la plimbari sau macar la o bere. p.s.- Eu o sa incerc sa tin motorul cu numere de romania macar un an,pt. a evita costurile lor(impozit,asigurare).Sper in schimb sa nu am probleme cu militienii din cauza tobelor (mivv oval fara db-killer). pai nu suntem la mare departare unul de altul... cam 200 de km... asa ca dupa iulie putem planifica o excursie !! ceva poze din plimbarile prin skåne!! Editat Iunie 23, 2012 de WHITE RAVEN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lorevergrey Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 Hej, Va saluta un SV rider din Bucuresti, relocata cu munca in Stockholm pentru un an sau mai mult. Am ajuns aici la inceputul lui aprilie, dar motorul e inca acasa, as vrea sa o aduc la vara. Ceva planuri de plimbari? Acum ca a venit si primavara... Daca e vreun roman motociclist in Stockholm, astept un mesaj, poate iesim la o bere in cinstea focurilor de Valborg! Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 saluare un camping ok cu casute in zona malmo ma poate ajuta cineva cu o informatie multam cum se anumta vremea intr o saptamana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 un camping ok cu casute in zona malmo ma poate ajuta cineva cu o informatie cum se anumta vremea intr o saptamana? uite camping cu vedere la podul tau: http://www.malmo.com/tourism/hotels/camping.asp uite si vremea: http://www.accuweather.com/en/se/malmo/314779/daily-weather-forecast/314779?day=6 Sa mai crezi in prognoze meteo e ca si cum ai crede in Mos Craciun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 uite camping cu vedere la podul tau: http://www.malmo.com/tourism/hotels/camping.asp uite si vremea: http://www.accuweather.com/en/se/malmo/314779/daily-weather-forecast/314779?day=6 Sa mai crezi in prognoze meteo e ca si cum ai crede in Mos Craciun! vremea....ai inebunit...amanam cu o sapt plecarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
09SWC Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 Este cineva din stockholm? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Che Postat Noiembrie 19, 2013 Share Postat Noiembrie 19, 2013 So....cine e prin Stockholm si e si motociclist? Acum mi-am adus aminte de forumul asta dupa ceva vreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samuraimache Postat Noiembrie 19, 2013 Share Postat Noiembrie 19, 2013 So....cine e prin Stockholm si e si motociclist? Acum mi-am adus aminte de forumul asta dupa ceva vreme stiu pe cineva.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
09SWC Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 stiu pe cineva.. Poate ne strangem mai multi in primavara la o tura pe bulten Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Boemul Postat Noiembrie 29, 2013 Share Postat Noiembrie 29, 2013 Salutare fartatilor! Intrebare intrebatoare. Intentionez sa cumpar o mobra din Suedia. S-ar gasi vreun haiduc care sa ma ajute in verificarea veridicitatii anuntului dat de suedez? Eventual daca se pricepe la Harley sa o si verifice nitelus? Astept un raspuns pe 0745.531399 Multam fain! Detalii despre localitatea si adresa tipului discutam la telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
09SWC Postat Noiembrie 30, 2013 Share Postat Noiembrie 30, 2013 Salutare fartatilor! Intrebare intrebatoare. Intentionez sa cumpar o mobra din Suedia. S-ar gasi vreun haiduc care sa ma ajute in verificarea veridicitatii anuntului dat de suedez? Eventual daca se pricepe la Harley sa o si verifice nitelus? Astept un raspuns pe 0745.531399 Multam fain! Detalii despre localitatea si adresa tipului discutam la telefon. Exista un app care se numeste " mina fordon" bagi numarul de inmatriculare si iti apar toate detaliile posibile. Iar pe adresa asta bagi numele proprietarului sau adresa si verifici daca coincid. Aici iti apar datele personale cati bani castiga ce masini moto are, toate informatiile astea sunt publice in suedia. http://www.ratsit.se/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duDell Postat Martie 4, 2014 Share Postat Martie 4, 2014 salutare , am si eu o mica intrebare legata de un transport , vreau sa imi aduc mobra din galati in stockholm stie cineva o firma care se ocupa de trasport ? am incercat la atlassib si au spus ca ei nu transporta asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WHITE RAVEN Postat Martie 23, 2014 Autor Share Postat Martie 23, 2014 wow chiar nu am mai intrat de mult pe aici vad ca ne am mai adunat cativa Buna initiativa sa ne vedem la o plimbare acum in primavara .. eu locuiesc in Skåne la vreo 500 km sud de Stockholm dar ar fi super sa ne vedem si sa o pretrecem un pic romaneste ) ... stiu ceva zone de camping forte faine prin Småland hai sa va las un contact : andrepana1985@gmail.com tel: 0708 275 463 nr suedia pe facebook ma gasitzi cu Andrei Pana, locatie : Klippan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
09SWC Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 wow chiar nu am mai intrat de mult pe aici vad ca ne am mai adunat cativa Buna initiativa sa ne vedem la o plimbare acum in primavara .. eu locuiesc in Skåne la vreo 500 km sud de Stockholm dar ar fi super sa ne vedem si sa o pretrecem un pic romaneste ) ... stiu ceva zone de camping forte faine prin Småland hai sa va las un contact : andrepana1985@gmail.com tel: 0708 275 463 nr suedia pe facebook ma gasitzi cu Andrei Pana, locatie : Klippan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valhall Postat Aprilie 11, 2014 Share Postat Aprilie 11, 2014 uuuh...departe locuiti... Daca aveti drum prin Stockholm...sunt aici. Altfel ma gandeam sa dau o tura prin Norvegia cu cortul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duDell Postat Aprilie 11, 2014 Share Postat Aprilie 11, 2014 uuuh...departe locuiti... Daca aveti drum prin Stockholm...sunt aici. Altfel ma gandeam sa dau o tura prin Norvegia cu cortul eu sunt tot in stockholm , prin skalby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valhall Postat Aprilie 15, 2014 Share Postat Aprilie 15, 2014 Langa hässelby? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duDell Postat Aprilie 15, 2014 Share Postat Aprilie 15, 2014 Langa hässelby? fix acolo Mäster Karls väg 39, Hässelby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
09SWC Postat Aprilie 15, 2014 Share Postat Aprilie 15, 2014 Tyresö, poate ne intalnim sa dam o tura pe bulten!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valhall Postat Aprilie 16, 2014 Share Postat Aprilie 16, 2014 Bulten oricand, chiar si azi In WE insa sunt plecat la ski Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate