lipton Postat Februarie 9, 2012 Share Postat Februarie 9, 2012 salutare , am vazut mai multe articole cu izolatul tobelor. Multi folosesc vata minerala , altii vata de sticla....deasemenea se poate folosi lana de inox sau fibra ceramica problemele sunt urmaotare : ai o anumita temperatura in toba si izolatia trebuie sa reziste - lana de inox arde cu scanteie la 800 de grade si fibra ceramica rezista pana la 1200-1600 de grade. o alta probleam este ca odata cu gazele de esapament o sa ai si vapori ...asa ca trebuie sa alegi cu ce izolezi ca sa nu iti scuipe ceva de pe teava legat de cuplu ...parerile sunt impartite....cu cat ai traseul mai lung castigi cuplu si cu cat e mai scurt castigi cai (sau e invers nu mai stiu exact) Orice ai folosi...nu o sa reziste foarte mult. O toba sport se "reimpacheteaza" in medie o data la 3 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Februarie 9, 2012 Share Postat Februarie 9, 2012 Orice ai folosi...nu o sa reziste foarte mult. O toba sport se "reimpacheteaza" in medie o data la 3 ani. CORECT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Februarie 9, 2012 Share Postat Februarie 9, 2012 Nu neaparat, sunt firme care pun un strat destul de dens de lana de otel intre sita si vata tocmai ca sa diminueze din suflul evacuarii si din temperatura ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 Am citit tot topicul, dar nu am reusit sa imi dau seama de o idee: Este sau nu daunator motorului sa scurtezi toba? Se pierde cuplu sau cai? Sunetul devine mai grav sau mai subtire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat August 8, 2012 Share Postat August 8, 2012 Am citit tot topicul, dar nu am reusit sa imi dau seama de o idee: Este sau nu daunator motorului sa scurtezi toba? Se pierde cuplu sau cai? daca nu sti ce faci puterea va scadea pt ca gazele arse nu vor mai fi evacuate optim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate