Sari la conținut

Lant distributie Honda CBR


cezarzanf
 Share

Postări Recomandate

Domnu TNG sunt din Craiova si am si eu o rugaminte:Am un CBR 600 f4 din 99 In principiu merge bine(nu consuma ulei nici benzina,toba caramizie).Pina la 4500-5000 de rotatii este bine de aici se aude un zgomot de parca trepideaza ceva asta si pe loc si in mers.Nu eu vreau sa ma apuc de mecanica dar am rugamintea la mata daca poti sa-mi spui cam de unde poate veni zgomotul si ce trebuie sa cumpar sa nu mai stau dupa comenzi cind il desfac.Poate fi si de altundeva decit de la distributie ca distributia oricum vreau sa o schimb.De asemenea te rog un sfat in privinta firmelor care sunt mai bune.Multumesc anticipat.Cu stima C.Birchi

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

incearca sa faci ce zice tipul din video...sa strangi cu o surubelnita intinzatorul cate putin si apoi pornesti motorul sa asculti daca se mai aude. daca tot se aude si ai intins intinzatorul pana la capatul cursei probabil trebuie schimbat si lantul de distributie. :ok: sper sa iti fie de ajutor! Editat de s@rpe
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cum a spus si baiatul de mai sus cel mai probabil este intinzatorul de distributie!Incearca acel test (video) si daca nu se mai aude este intinzatorul.Se poate demonta si arma 2/3 ture in plus arcul de tensiune pentru a prelungi viata ,dar aici trebuie putina indemanare.

Succes! :hug:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc mult.Dupa cum am spus vreau sa pregatesc totul pentru ca in primavara sa fiu OK.Primul lucru asta o sa fac.Inca o data multumersc.

 

M-a sunat cineva si mi-a spus ca daca merge rotund nu este distributia sunt compensatorii.Stie cineva cum se vind(noi)si cam cit costa?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

Am stat ce am stat, am dat si cateva ture cu mobra si uite ca in scurt timp voi schimba distributia la motor. Nu bate, doar se aude uneori cand accelerez lantul cum se misca sub rezervor, adica un zumzet metalic. Si daca tot o am de ce nu fie noua pe motor? Daca imi iese o sa postez cum se face atat cat ma pricep sa explic. Nu particip. Ma voi uita daca se poate la cum se face.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...